vineri, 21 iunie 2013

MEDALIE DE ARGINT pentru echipa feminină de spadă a României la Campionatele Europene
Echipa feminină de spadă a României, formată din Ana Maria Brânză, Simona Pop Deac şi Maria Udrea, a obţinut, vineri, medalia de argint la Campionatele Europene de scrimă de la Zagreb (Croaţia).
Energia verde îşi face simţită prezenţa pe piaţa spot
Preţul energiei electrice tranzacţionată pe piaţa spot a scăzut cu 32% într-un an, de la 178,8 lei/MWH (40,4 euro) în luna mai 2012 la 121,6 lei/MWh (28 euro) în perioada similară din acest an, ca urmare a producţiei în creştere de energie din surse regenerabile.
Franţa vrea să interzică Amazon să acorde clienţilor discounturi şi livrare gratuită pentru cărţi
Guvernul francez intenţionează să introducă o lege care să interzică retailerului online american Amazon să acorde clienţilor din Franţa atât discounturi, cât şi livrare gratuită pentru cărţi, scopul măsurii fiind de a proteja restul comercianţilor de concurenţa neloială.
În India, dacă te-ai culcat cu o femeie înainte de nuntă, înseamnă că eşti deja căsătorit
Vești proaste pentru cuplurile din India care aleg să facă se iubească înainte de nuntă. Legea îi declară automat căsătoriți imediat ce s-au culcat unul cu altul. Dacă ai făcut greșeala sî păcălești o fată din India cu promisiunea că o iei de nevastă, doar ca să te culci cu ea, află că devii automat căsătorit imediat ce ai făcut sex cu ea. Înalta Curte din India a decis că persoanele care fac sex
Politicienii moldoveni au interzis la împărtășanie pentru că vor să legalizeze căsătoriile gay
Sinodul Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova a interzis politicienilor să se mai împărtășească, întrucât aceștia vor să legalizeze căsătoriile între persoanele de același sex. Decizie radicală a Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova. Sinodul a decis să-i pedepsească pe guvernanți cu interzicerea împărtășaniei, pe motiv că vor să legalizeze căsătoriile între persoanele de același sex. Membri
Super ”veste”. Prețul curentului electric scade de la 1 iulie cu …1%
Autoritățile române ne dau o ”veste bună”. De la 1 iulie, prețul energiei electrice va scădea cu….1%. Adică la o factură de 100 lei vom plăti mai puțin cu un leu. Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei anunță că de la 1 iulie, populația va plăti cu 1% mai puțin la energie. ”Începând cu 1 iulie 2013, preţul la energia electrică livrata consumatorilor finali se va micşora în medi
Preşedintele HCM Baia Mare, Liviu Bala, audiat ca martor la DNA Cluj în dosarul primarului Cherecheş
Preşedintele echipei de handbal feminin HCM Baia Mare, Liviu Bala, a fost audiat, vineri, timp de peste două ore, la sediul DNA Cluj, ca martor în dosarul în care este cercetat primarul municipiului, Cătălin Cherecheş.
Concertele de la B'estfest Summer Camp încep, zilnic, după ora 18.00
Concertele de la B'estfest Summer Camp 2013, un eveniment care se desfăşoară în perioada 5 - 7 iulie, în Tunari, vor începe, zilnic, după ora 18.00, informează organizatorii, Emagic.
Ponta, după deblocarea POST şi vânzarea CFR Marfă: Domnul Fenechiu, greu de ucis
Premierul Victor Ponta i-a spus, vineri, în glumă, ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, că este "greu de ucis", făcând trimitere la titlul unui film şi amintind astfel că ministrul a îndeplinit cele două condiţii pentru a rămâne în Guvern, deblocarea POS Transporturi şi vânzarea CFR Marfă.
Vizita lui François Hollande la Salonul Aeronautic din Le Bourget, perturbată de două membre Femen
Două reprezentante ale mişcării Femen au perturbat, vineri dimineaţa, vizita preşedintelui Franţei, François Hollande, la Salonul Aeronautic din Le Bourget, la nord de Paris, relatează Le Monde, în ediţia electronică.
SJU Sibiu: Nu au fost erori chirurgicale în cazul copilului mort în urma unei operaţii de polipi
Reprezentanţii comisiei de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Sibiu care au anchetat cazul copilului mort în urma unei operaţii de polipi au anunţat, vineri, primele rezultate, susţinând că au fost respectate circuitele administrative şi profesionale şi că nu au existat erori chirurgicale.
Argăseală despre audierea Stelei la UEFA: Avem un dosar beton şi sperăm într-un verdict favorabil
Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că gruparea "roş-albastră" are un dosar foarte bine pus la punct, ceea ce îl face să spere la un verdict favorabil al Comisiei de Disciplină a UEFA, care va 

Niciun comentariu: