duminică, 16 iunie 2013

Fragmentarea pietei muncii a Uniunii Europene si decalajele dintre tari explica de ce, in pofida unui somaj record, exista intre 4,5 si 5 milioane de locuri de munca libere in UE, a sustinut presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, cu prilejul conferintei anuale desfasurate la Geneva de Organizatia Internationala a Muncii (OIM), informeaza sambata agentia EFE, citata de Agerpres.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Un tanar in varsta de 23 de ani din orasul francez Reims a depus o plangere la politie, dupa ce a fost agresat, intr-un tramvai, de doi necunoscuti care s-au aratat deranjati de faptul ca acesta manca un sandvici cu sunca de porc in fata lor, ei fiind musulmani, relateaza Le Parisien.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Exercitii pentru coxartroza pe care le poti face acasa. Gimnastica medicala da rezultate foarte bune in tratamentul coxartrozei. In cele ce urmeaza...

5 alimente care regleaza colesterolul. Ai colesterolul marit? Ai grija! Inima ta poate avea de suferit. De aceea pentru a remedia problema...
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Exercitii pentru coxartroza pe care le poti face acasa. Gimnastica medicala da rezultate foarte bune in tratamentul coxartrozei. In cele ce urmeaza...

5 alimente care regleaza colesterolul. Ai colesterolul marit? Ai grija! Inima ta poate avea de suferit. De aceea pentru a remedia problema...
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Un minor a devenit tată la vârsta de 12 ani, după ce a fost violat de o femeie de 36 de ani
Un copil din Noua Zeelandă a devenit tată la vârsta de 12 ani, după ce a fost violat timp de mai multe luni, de mama unui coleg de școală.
tata la 12 aniIncredibil dar adevărat. Un copil în vârstă de doar 12 ani a devenit tată, după ce a fost abuzat sexual de mama unui coleg de școală. Femeia a început să întrețină relații sexuale cu minorul când acesta avea doar 11 ani.
Totul a început în aprilie 2012, când când băiatul a mers împreună cu prietenul său, după școală, la casa acestuia. Mama acestuia, în vârstă de 36 de ani, i-a dat băiatului alcool după care l-a forțat să întrețină relații sexuale cu ea.
Nouă luni mai târziu, minorul a devenit tată, la doar 12 ani. Speriat de cele întâmplate, elevul s-a dus la directorul școlii și a povestit cum a fost obligat de mama colegului său să întrețină relații sexuale cu ea și că a devenit tată.
Directorului școlii Auckland South din Noua Zeelandă,  a alertat autoritățile. Din păcate, întrucât legislația din Noua Zeelandă prevede că doar un bărbat poate fi acuzat de viol, femeia scapă basma curată pentru că l-a supus pe minor la abuz sexual.
Cazul minorului devenit tată în urma unui viol, a scandalizat opinia publică și a determinat autoritățile să ia în considerare schimbarea legii.
Ministrul Justiției, Judith Collins a declarat că a solicitat consilierilor săi să studieze legea și să vadă dacă aceasta necesită schimbată pentru ca astfel de abuzuri să fie pedepsite.
Legislația actuală prevede ca infracțiunea de viol să fie aplică numai atunci când oamenii sunt forțai să facă sex, însă numai bărbații pot fi acuzați de viol.
Psihologii spun că sănătatea mintală a tânărului devenit tată fără voia lui ar putea fi serios afectată și că acesta ar putea avea probleme într-o viitoare relație și că s-ar putea refugia în droguri, alcool și țigări.
Tânărul poate fi mândru că la vârsta de 11 ani a devenit fertil și a putut lăsa însărcinată o femeie, lucru care-i poate crește ego-ul și să-l facă vestit în rândul femeilor din Noua Zeelandă.
The post Un minor a devenit tată la vârsta de 12 ani, după ce a fost violat de o femeie de 36 de ani appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Trăiesc în noi. Ce ne colonizează încă din PRIMELE 24 de ORE de la naştere
Cântăresc în total aproape 2 kilograme, iar distrugerea lor poate avea consecinţe neplăcute, după cum precizează specialiştii.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
EXCLUSIV. Americanii de la National Geographic vrăjiţi în Transilvania: „pajiştile cu ...
Un fotoreporter si un jurnalist s-au documentat timp de doua luni pentru a spune unui public occidental de zeci de milioane de cititori 'povestea fanului romanesc'. Pentru a depune marturie prin vorbe, filme si imagini ca o indeletnicire ancestrala si primitiva – cositul fanului – reprezinta o veriga indispensabila in viata unor comunitati de tarani autentici. Editia din iulie a National Geographic Magazine este una anivresara, sarbatorindu-se 125 de ani de la lansarea primului ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Aparitie divina bizara: Ce au descoperit angajatii unui aeroport. Calatorii care astepta sa decoleze avioanele se pot bucura de un mic miracol. Angajatilor unui aeroport din SUA nu le-a venit sa creada...

Cum arata burgerul de 3.000 de calorii. Conducerea unui fast-food a interzis vanzarea lui. Un produs alcatuit din 9 sandvisuri, lansat ca o simpla gluma menita sa faca reclama unui lant de fast-food, a devenit foarte popular...
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Gabi Cristea a intrat in depresie dupa divort! Prietenii i-au recomandat brunetei o vacanta, ca sa uite de fostul sot, Marcel Toader...

Andreea Marin: "Inca mai cred in casatorie, oamenii sunt gresiti uneori, nu institutia casatoriei".Oamenii sunt gresiti, nu institutia! Este declaratia Andreei Marin, care a dezvaluit inca mai crede in...
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Cearta in USL. Liberalul Andrei Marga acuza Ministerul de Externe, condus de Titus Corlatean, ca "are o viteza de lucru inacceptabila". Presedintele Institutului Cultural Roman, Andrei Marga, a reactionat intr-un interviu...

PRM a intrat in era post-Vadim. Epoca lui Corneliu Vadim Tudor in fruntea Partidului Romania Mare s-a sfarsit brusc. Delegati din 24 de filiale, nemultumiti de maniera...
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Exista? Tunelul secret al lui Mircea cel Batran. Un tunel misterios care pleaca din interiorul Manastirii Cozia, trece pe sub Olt si ajunge pe malul celalalt al raului? Greu de crezut, dar...

Aleea Celebritatilor, inaugurata la Sibiu. Penultima zi a Festivalului International de Teatru de la Sibiu, care s-a incheiat ieri, a fost dedicata inaugurarii Aleii Celebritatilor...
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Exporturile romanesti, incurajate de cresterea accesului pe piata americana.Cresterea accesului pe piata americana, prin reducerea barierelor tarifare, dar mai ales...

Baronii din Transporturi au inceput asaltul asupra belgianului de la Tarom. Pionii ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, au inceput asaltul pentru debarcarea lui Christian Heinzmann de la...
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Bancul zilei: La ginecolog
Doctore, de cinci ani sunt casatorita si nu am copii... - Dezbracati-va , doamna...
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Guvernul Cehiei a picat din cauza unei blonde, șefă de cabinet a premierului Petr Necas
Petr Necas și-a anunțat duminică seară demisia din fruntea guvernului ceh, după ce Jana Nagyova, șefa lui de cabinet, a fost arestată pentru abuz de putere şi luare de mită.
Petr Necas si Jana NagyovaCe n-a reușit Parlamentul Cehiei prin cinci moțiuni de cenzură, în ultimii patru ani de zile, a reușit o blondă: să demită guvernul Petr Necas.
Șefa de cabinet a premierului Petr Necas a fost arestată în urmă cu patru zile, după ce ar fi cerut serviciilor de informaţii ale armatei să spioneze mai multe persoane, inclusiv pe soția premierului.
Poliţia cehă a efectuat raiduri la birouri guvernamentale din întreaga ţară în noaptea de 12 spre 13 iunie, într-o amplă operaţiune de combatere a crimei organizate ce a vizat, printre alţii, doi generali şi un colonel din serviciul de informaţii.
Raidurile de săptămâna trecută fac parte dintr-o anchetă de durată a poliţiei pe tema legăturilor dintre oameni de afaceri corupţi şi administraţia statului.
Urmare a acestui scandal de corupție care zguduie Cehia, Petr Necas a fost nevoit să își prezinte demisia, deși după izbucnirea scandalului premierul spunea că nu demisionează.
Potrivit Constituţiei din Cehia, prima consecinţă este demisia întregului guvern, după care negocierile pentru formarea unui nou Executiv pot începe între preşedinte, coaliţia de guvernare şi opoziţie.
Și pentru ca tabloul să fie complet, presa cehă susține că premierul ar avea o relație amoroasă cu șefa lui de cabinet. Zvon întărit și de faptul că în urmă cu două zile, Petr Necas a anunțat că divorțează.
Guvernul condus de Petr Necas a trecut de cinci moţiuni de cenzură de la învestire, în iulie 2010.
The post Guvernul Cehiei a picat din cauza unei blonde, șefă de cabinet a premierului Petr Necas appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Erdogan susţine că era de datoria lui să “cureţe” piaţa Taksim din Istanbul
Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a declarat duminică seara că era de “datoria” sa să “cureţe” piaţa Taksim din Istanbul, după intervenţia  în forță a poliţiei de sâmbătă seara, împotriva protestatarilor.
erdogan - proteste turicaErdogan nu se lasă intimidat și sfidează protestatarii precizând că trebuia să ”curețe” piața Taksim din centrul orașului Istanbul.
Am spus că am ajuns la capăt. Că a devenit insuportabil. Ieri, operaţiunea a fost desfăşurată şi (piaţa Taksim şi parcul Gezi) au fost curăţate (…) era datoria mea de premier. Nu vom abandona această piaţă teroriştilor. Această ţară nu este un pământ obişnuit. Nu puteţi organiza reuniuni peste tot unde doriţi. Puteţi să faceţi acest lucru acolo unde este autorizat”, a declarat Erdogan, în cadrul unei reuniuni publice a partidului său la Istanbul.
În cadrul discursului său, Erdogan, al cărui partid islamo-conservator a ajuns la putere în 2002, a apărat acţiunea poliţiei şi le-a dat întâlnire contestatarilor la alegerile municipale din martie 2014. “Dacă nu vreţi să ne mai vedeţi la putere, soluţia există: alegerile”, a declarat el.
După două săptămâni de manifestaţii antiguvernamentale, poliţia a intervenit sâmbătă seara pentru a evacua în forţă parcul Gezi şi piaţa Taksim din Istanbul, provocând confruntări violente între forţele de ordine şi protestatari.
Două sindicate principale din Turcia fac apel la grevă generală începând de luni.
Protestele, care iniţial erau faţă de reducerea suprafeţelor verzi din Parcul Gezi – unde există planul de reconstruire a cazarmei otomane Topçu Kişlasi, care ar deveni un complex turistic, având inclusiv un mall - au devenit o acţiune îndreptată împotriva premierului Recep Tayyip Erdogan, criticat pentru politicile cu caracter islamist.
The post Erdogan susţine că era de datoria lui să “cureţe” piaţa Taksim din Istanbulappeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Clipul zilei: O maimuta inteligenta
O maimuta cumpara suc si aduce si restul :)
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
URANIA: Ce se va întâmpla pe DATA DE 21 IUNIE
Tranzitele care urmează ar trebui să trezească un sentiment de responsabilitate reprezentanților tuturor instituțiilor din țara noastră și din lume. Responsabilitate față de pământ, agricultură, hrană, rezerve alimentare,...
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Ultima strigare pentru un loc în tabără
Preţul unei săptămâni de distracţie variază între 500 de lei şi 1.600 de lei. Cei care vor să-şi trimită copiii la munte sau la mare trebuie să se grăbească dacă vor să mai prindă un loc.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG

Niciun comentariu: