luni, 10 iunie 2013

FOTO. Elena Udrea şi Dorin Cocoş AU DIVORŢAT.
Elena Udrea si Dorin Cocos au pus capat capat mariajului, iar divortul a avut loc luni la notar, potrivit Mediafax. Acestia au precizat, intr-un comunicat, ca, dupa 10 ani, casatoria lor a luat sfarsit pe data de 10 iunie, "in mod amiabil si in fata notarului". "Decizia de a ne desparti vine dupa o analiza indelungata si profunda a relatiei noastre si a optiunilor de viitor a fiecaruia dintre noi.
Elena Udrea şi Dorin Cocoş au divorţat
Elena Udrea şi Dorin Cocoş au pus capăt căpăt mariajului, divorţul având loc luni la notar. Aceştia au precizat, într-un comunicat, că, după 10 ani, căsătoria lor a luat sfârşit, în 10 iunie, "în mod amiabil şi în faţa notarului".
Merkel: Germania doreşte să fie partener al României. Important este să fie respectat statul de drept
Germania doreşte să fie un partener al României inclusiv în domeniul economic, pentru economia germană fiind însă foarte important să fie respectate standardele statului de drept şi să fie combătută corupţia, a declarat cancelarul german Angela Merkel, înaintea discuţiei cu premierul Victor Ponta.
Elena Udrea a divorțat de Dorin Cocoş, după zece ani de mariaj
Elena Udrea, blonda de la Cotroceni a lui Băsescu, a pus capăt mariajului ei cu Dorin Cocoș, după zece ani de conviețuire.  În timp ce Ponta era primit cu surle și trâmbițe la Berlin, de cancelarul Germaniei, Angela Merkel, Elena Udrea a găsit de cuviință să contracareze acest eveniment de anunțul că divorțează de Cocoș. Și unde putea da prima dată știrea decât la Evenimentul Zilei, care a pus ca
VEGETARIENII trăiesc mai mult decât cei care mănâncă şi CARNE. Află de ce
Vegetarienii trăiesc mai mult şi au o stare de sănătate mai bună decât cei care mănâncă şi carne, relevă un studiu publicat în revista de specialitate JAMA Internal Medicine, citat de publicaţia belgiană Le Soir.
TOP 5 ŞTIRI. Cele mai importante ŞTIRI ale zilei de luni, 10 iunie, pe GÂNDUL.INFO
ŞTIRI, ŞTIRILE ZILEI 10 IUNIE ŞTIRI GÂNDUL.INFO, TOP ŞTIRI
ANSVSA: Carnea de mici infestată cu salmonella provine de la o unitate de procesare din Neamţ
Carnea de mici infestată cu salmonella descoperită într-un depozit de produse congelate, în Prahova, a fost produsă de o unitate de procesare din judeţul Neamţ, potrivit unui comunicat al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Niciun comentariu: