vineri, 21 iunie 2013

EXCLUSIV PRINT: Viaţa românilor se scumpeşte într-o săptămână
EVZ a trecut în revistă noile taxe şi scumpiril care vor intra în vigoare de pe data de 1 iulie, de care ne mai despart câteva zile.
O infirmieră de la Psihiatrie a venit la muncă sub influența băuturilor alcoolice. Cum a decis conducerea spitalului să o sancționeze
O infirmieră de 44 de ani, angajată în Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, a rămas fără loc de muncă după ce, în urmă cu aproximativ o săptămână, a venit la serviciu sub influenţa băuturilor alcoolice....
George Stanca: “I-am făcut o farsă unui prieten: i-am spus că trebuie să intre la petrecere în pielea goală. Noi, restul, eram îmbrăcați!”
Cunoscutul umorist a povestit în emisiunea “Distractia pe vremea mea”, de la Antena 2, ce surprize le pregătea prietenilor, dar și de câte ori a stat cu inima strânsă așteptând rezultatul la “testul barza”.
Dragostea pentru copilul tau e Fără Margini
Daruieşte-i si un Sac Fără Fund cu Jucării!
SOLSTIŢIUL DE VARĂ 2013. Google sărbătoreşte astăzi solstiţiul de vară 2013 printr-un doodle interactiv. VIDEO
SOLSTIŢIUL DE VARĂ 2013, 21 iunie, reprezintă prima zi de vară în emisfera nordică, fiind totodată şi cea mai lungă zi din an. SOLSTIŢIUL DE VARĂ 2013, 21 iunie, este sărbătorită de Google printr-un Doodle interactiv.
Politicienii de la Chişinău, ameninţaţi cu excomunicarea
Mitropolia Chişinăului şi a Întregii Moldove a anunţat, joi seara, că politicienii moldoveni vor fi privaţi de accesul la Sfânta Taină a Împărtăşaniei, după ce guvernanţii au ignorat Biserica şi au refuzat să revizuiască Legea Antidiscriminare.
Islamişti egipteni au ieşit în stradă pentru a-l susţine pe Mohamed Morsi: "Suntem capabili să protejăm sharia"
Zeci de mii de islamişti egipteni manifestau, vineri, în semn de susţinere pentru preşedintele Mohamed Morsi, într-un context tensionat cu opoziţia, care face apel, la rândul său, pentru o mobilizare masivă la sfârşitul lunii, cu scopul de a cere demisia şefului statului.
Mircea Sandu: Resping cu fermitate toate acuzaţiile formulate de DNA
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a respins "cu fermitate" toate acuzaţiile formulate de DNA în dosarul trimis instanţei privind excluderea Universităţii Craiova şi a precizat că decizia luată de federaţie în cazul grupării oltene a fost dură, dar corectă.
Băieţel de şase ani, în stare gravă la spital după ce a căzut de la etajul al patrulea al unui bloc
Un băieţel de şase ani a fost internat în stare gravă la Spitalul Judeţean Constanţa, după ce, vineri după-amiază, a căzut de la etajul al patrulea al blocului în care locuieşte, incidentul petrecându-se la câteva ore după ce, tot în municipiul Constanţa, o fetiţă a murit în urma căderii de la etaj.
Sandu: Până la 6 iulie, specialiştii să găsească o soluţie pentru a fi 18 echipe în Liga I
"Specialiştii" din FRF şi LPF au termen până pe data de 6 iulie, când va avea loc o nouă şedinţă a Comitetului Executiv, pentru a găsi o soluţie prin care să se poată pune în aplicare sistemul competiţional cu 18 echipe în Liga I, a anunţat, vineri, preşedintele federaţiei, Mircea Sandu.
Mircea Sandu: Piţurcă nu poate fi suspendat din funcţie din cauza condamnării penale
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că selecţionerul Victor Piţurcă nu poate fi suspendat din funcţie din cauza condamnării penale, menţionând că în regulamentul FIFA nu există o astfel de sancţiune.
Serbia vrea să înceapă în toamnă negocierile pentru aderarea la UE
Vicepremierul sârb Aleksandar Vucici a cerut, vineri, Uniunii Europene să înceapă în toamna acestui an negocierile pentru aderarea Serbiei.
Grupul independentilor din Camera Deputatilor anunta ca va fi in opozitie fata de Guvernul USL
Deputatul independent Ion Scheau a anuntat, vineri, la Iasi, ca grupul independentilor din Camera Deputatilor, care numara 10 parlamentari, se va situa in opozitie fata de Guvernul USL, precizand ca exista discutii si cu alti alesi pentru a se alatura acestui grup.
VIDEO Franta: Doua militante Femen, cu sanii goi, au incercat sa se arunce asupra presedintelui Hollande
Doua militante Femen au incercat vineri sa se arunce asupra presedintelui Francois Hollande, la salonul aeronautic din Bourget, in apropiere de Paris, inainte de a fi imobilizate de fortele de ordine, scrie AFP.
​Anunt umanitar: Ajutor pentru viata unui baietel de 5 ani
Alexandru Vasile, in varsta de 5 ani, a fost diagnosticat in septembrie 2012  cu insuficienta renala cronica stadiul IV terminal, secundar unei afectiuni renale rare, care se numeste sindrom Fanconi. Toate investigatiile efectuate in tara si in strainatate nu au putut stabili cauza. Din pacate, tratamentul instituit nu a reusit sa opreasca progresia bolii. Solutia terapeutica este transplantul ren
Victor Ponta, dupa vanzarea CFR Marfa si deblocarea POS Transporturi: Domnul Fenechiu, greu de ucis
Premierul Victor Ponta i-a spus, vineri, in gluma, ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, ca este "greu de ucis", facand trimitere la titlul unui film si amintind astfel ca ministrul a indeplinit cele doua conditii pentru a ramane in Guvern - deblocarea POS Transporturi si vanzarea CFR Marfa. "Domnul Fenechiu, greu de ucis", a spus premierul, la inceperea unei reuniuni pe tema absorbtiei fond
Antonescu: Din pacate, la rectificarea bugetara nu pot fi alocate sume considerabile pentru Sanatate
Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, ca, "din pacate", cu ocazia rectificarii bugetare nu vor putea fi alocate "sume considerabile" pentru sistemul de sanatate, in ciuda faptului ca "nemultumirea medicilor are o baza reala", dar nu-l considera pe Eugen Nicolaescu vinovat de aceasta, transmite Mediafax.
Mircea Sandu pune ordine în Liga I.
"Specialistii" din FRF si LPF au termen pana pe data de 6 iulie, cand va avea loc o noua sedinta a Comitetului Executiv, pentru a gasi o solutie prin care sa se poata pune in aplicare sistemul competitional cu 18 echipe in Liga I, a anuntat, vineri, presedintele federatiei, Mircea Sandu, potrivit Mediafax. "Domnul Dragomir s-a suparat foarte tare, spunand ca iar ne ia DNA-ul. Si a plecat. Pacat, p
Victor Becali: Chivu se va retrage definitiv.
Agentul de jucatori Victor Becali a declarat, vineri, ca fotbalistul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, vrea sa joace la gruparea milaneza si in sezonul ce vine, iar in 2014 se va retrage din activitate si va deveni impresar sau presedinte de club, transmite Mediafax. "Cristi isi doreste si spera sa joace la Inter si in sezonul viitor. Deocamdata, acest aspect nu se cunoaste. Zilele vi
Serbia vrea să adere la UE.
Vicepremierul sarb Aleksandar Vucici a cerut, vineri, Uniunii Europene sa inceapa in toamna acestui an negocierile pentru aderarea Serbiei, relateaza Mediafax. Consiliul European se va reuni pe 27 - 28 iunie pentru a decide daca Serbia a facut suficiente progrese in aplicarea acordului de normalizare a relatiilor cu Kosovo. "Este important ca Serbia sa obtina o data precisa, noi cerem sa fie stabi

Niciun comentariu: