duminică, 23 iunie 2013

Ambasadorul Marii Britanii: Sunt un mare susţinător al acordului României cu FMI. Un nou acord ar fi foarte util
Ambasadorul britanic Martin Harris a declarat că este un mare susţinător al acordului pe care România îl are cu FMI, el arătând că un nou acord ar fi foarte util pentru susţinerea reformelor, stabilitatea economică şi relaţia României cu partenerii externi.
Harris, despre cazul Alexandra Stan: România şi Marea Britanie pot face mai multe în privinţa violenţei domestice
Ambasadorul britanic la Bucureşti, Martin Harris, a precizat referindu-se la cazul cântăreţei Alexandra Stan, că România şi Marea Britanie sunt parteneri buni în probleme sociale şi pot face mai multe împreună în ce priveşte violenţa domestică.
Harris: Din 2014, românii vor fi trataţi pe piaţa britanică a muncii la fel ca restul europenilor
Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Martin Harris, a declarat că din 2014 românii şi bulgarii vor fi trataţi pe piaţa britanică a muncii la fel ca restul cetăţenilor europeni, el arătând că la finalul lui 2013 vor fi ridicate restricţiile de muncă.
Secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Lista medicamentelor compensate va fi actualizata in aceasta vara
Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, dr. Adrian Pana, a declarat duminica, la Conferinta Nationala a Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania de la Poiana Brasov, ca lista medicamentelor compensate va fi actualizata in aceasta vara si ca obiectivul ministerului este reformarea actualului program national de oncologie.
Ambasador britanic: Un nou acord cu FMI ar fi foarte util pentru România.
Ambasadorul britanic Martin Harris a declarat ca este un mare sustinator al acordului pe care Romania il are cu FMI, el aratand ca un nou acord ar fi foarte util pentru sustinerea reformelor, stabilitatea economica si relatia Romaniei cu partenerii externi, relateaza Mediafax. "Ceea ce as vrea sa spun este ca sunt un mare sustinator al acestui acord cu FMI. Cred ca s-au obtinut multe pe aceasta ca

Niciun comentariu: