luni, 27 mai 2013


VIDEO Melanj a troa cu băieţii de la Caţavencu.
Academia Catavencu va prezinta in fiecare luni, de la ora 13.00, emisiunea radio, de umor, "Melanj a troa". Urmareste aici editia din 27 mai. Umor serios, nu gluma!
Asociatia Romana pentru Energie Eoliana, despre reducerea schemei de sprijin pentru regenerabile: Declaratiile oficiale care sustin unda verde a Comisiei Europene sunt hazardate si provoacă dezinformare
Asociatia Romana pentru Energie Eoliana (RWEA) sustine ca autoritatile romane trebuie sa notifice Comisia Europeana in vederea aprobarii Ordonantei de Urgenta privind reducerea schemei de sprijin pentru regenerabile. "O aprobare a Comisiei presupune insa o procedura oficiala, in care se prezinta documente, cifre, explicatii si se finalizeaza cu un aviz scris si dat apoi publicitatii. RWEA considera ca declaratiile oficiale care sustin 'unda verde' a Comisiei Europene pentru a promova OUG sunt hazardate si provoaca dezinformare, se arata intr-un comunicat al RWEA. Asociatia mai ara
Autorii unor campanii virale controversate vin la ICEEfest
Carlo Cavallone, Executive Creative Director şi Stephanie Newman, Strategy Director, 72andSunny Amsterdam, vor urca pe scena ICEEfest în ziua a 2-a, 7 iunie, pentru o prezentare, informează un comunicat.

TODAY

Judecarea dosarului "Valiza": Becali, Piţurcă şi Teia Sponte, la instanţa supremă. Gigi Becali, la intrarea în sala de judecată: "Chiar de mă voi duce în ghearele morţii, Domnul e cu mine"
Selecţionerul naţionalei României, Victor Piţurcă, şi vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Steaua, Teia Sponte, au venit, luni dimineaţă, la instanţa supremă, unde se judecă recursul în dosarul "Valiza", în care sunt acuzaţi, alături de Gigi Becali, de fapte de corupţie. Gigi Becali a fost dus în sală la Completul de cinci judecători.
BCE se oferă să participe la o revizuire a taxei "Robin Hood"
Banca Centrală Europeană s-a oferit să participe la o revizuire a aşa-numitei "taxe Robin Hood" pe tranzacţiile financiare, pentru a evita un eventual impact negativ asupra stabilităţii financiare, gestul instituţiei indicând temerile oficialilor privind efectul aplicării măsurii.
Protestele de la Stockholm - Ploaia şi suplimentarea efectivelor de poliţie au temperat incidentele
Ploaia şi suplimentarea efectivelor forţelor de ordine au redus, în noaptea de duminică spre luni, ritmul incendierii de vehicule ce au loc de o săptămână în suburbiile sărace ale Stockholmului, a anunţat poliţia suedeză.
Topul sfaturilor de slăbire de la Carmen Brumă, în numărul de iunie al revistei "Ce se întâmplă, doctore?"
Cu un corp tonifiat şi o piele impecabilă, Carmen Brumă este vedeta de pe coperta de iunie a revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. Iar pentru a fi în formă, face zilnic sport acasă şi respectă alte câteva reguli de bază. Vedeta face şi un top al sfaturilor de slăbire şi menţinere a greutăţii optime.
Sorana Cîrstea a coborât patru de locuri în clasamentul WTA
Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea a coborât patru poziţii în clasamentul WTA dat publicităţii luni şi se află pe locul 30, cu 1.595 de puncte, fiind cel mai bine clasată româncă.
The ONE de iunie: Secţiune dedicată copiilor, portretul familiei lui Cristi Puiu şi poveşti de la Paris despre expoziţia N°5 CULTURE CHANEL
Pentru că prima lună de vară începe cu aniversarea copiilor, The ONE de iunie include o secţiune dedicată lor. Andreea Esca scrie în editorial despre vacanţe cu sau fără copii, iar în paginile The ONE Kids veţi găsi cele mai atractive tabere, jocuri, filme şi outfit-uri pentru cei mici, dar şi un pictorial cu nouă părinţi celebri şi copii cool, un portret al familiei regizorului Cristi Puiu şi un
Fratele cuminte al Montmatre-ului – The Great Gatsby.
Aproape la fel de subtil ca un nazisploitation, Baz Luhrmann nu a fost niciodata un regizor care sa mizeze pe subintelesuri si pe chibzuiala cinematografica. Nu ca ar fi facut pana acum vreun nazisploitation, dar Luhrmann este genul de auteur care se inscrie cu fericire in zona filmelor kitsch, facute pentru entertainment pur. Miza auctoriala este simpla: o ciorba de culori care sa-ti ia ochii, na

Niciun comentariu: