duminică, 19 mai 2013


VIDEO Cum a comentat The Guardian pe blog prestatia lui Cezar la Eurovision: Un vampir care va iesi din televizor si ne va ucide pe toti
The Guardian a respectat traditia si a comentat si anul acesta prestatiile de la Eurovision pe un live blog, ironizand toti concurentii, inclusiv pe Bonnie Tyler, reprezentanta Marii Britanii. Autorul i-a invitat pe comentatori sa stea alaturi de el si sa intre in "starea de spirit Eurovision", intelegand prin asta "sa ne imbatam destul de serios".
TENIS. Tecău şi Mirnîi au fost înfrânţi de fraţii Bryan în semifinale la Roma.
Perechea Horia Tecau/Max Mirnii (Romania/Belarus), cap de serie numarul 5, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 6-4, 6-7 (2), 10-3, de americanii Bob si Mike Bryan, principalii favoriti, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de 1.000 de puncte de la Roma, informeaza atpworldtour.com, informatie preluata de Mediafax.
Remedii naturiste împotriva înțepăturilor de insecte
Odată cu venirea căldurii creşte riscul de a fi înţepaţi de insecte. Durerile, usturimile sau mâncărimile provocate de gângănii se pot combate cu remedii naturiste.
Un jandarm și-a pierdut viața dupa ce a condus ca un nebun și a intrat într-un camion cu lemne
Un tânăr în vârstă de 28 de ani a decedat astăzi într-un accident rutier produs pe DN 75, în apropiere de oraşul Cîmpeni, județul Alba, după ce în urma neadaptării vitezei la intrarea într-o curbă periculoasă a pătruns cu maşina...
Hackerul roman condamnat la închisoare a ajuns o vedetă internațională!
Povestea lui Valentin Boanţă, românul care a inventat bancomatul imposibil de fraudat, face înconjurul lumii.
EXCLUSIV ONLINE. Vadim se LINGUȘEA penibil pe lângă ELENA CEAUȘESCU. Cele mai JENANTE ode ale TRIBUNULUI
Actualul europarlamentar Corneliu Vadim Tudor s-a plâns tovarășei că „nu poate cânta patria și partidul”. El voia să elogieze „vocația de pace a președintelui nostru iubit”
VIDEO. ATACUL liberalilor împotriva lui PONTA. IEȘIREA de la GUVERNARE, o VARIANTĂ pentru UNII liberali
Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, l-a atacat dur pe premierul Victor Ponta. În ședința conducerii PNL de săptămâna trecută, desfășurată cu ușile închise, ministrul se plângea că a stat să scrie noaptea măsurile despre care ziua...
Steaua Bucureşti, medalie de bronz în Superliga Naţională de polo
Echipa de polo Steaua Bucureşti a obţinut duminică, la Arad, medaliile de bronz ale Superligii Naţionale, după ce a învins formaţia Amefa în cea de-a patra partidă din şapte programate în finala mică a competiţiei.
Doisprezece membri ai noului Parlament bulgar au fost agenţi secreţi comunişti
Doisprezece membri ai noului Parlament bulgar au fost deconspiraţi ca agenţi secreţi ai fostei Securităţi de Stat comuniste (DS), relatează site-ul Novinite.com.
Croaţii, la urne în alegeri municipale cu valoare de test înaintea aderării la UE
Croaţii votau duminică în cadrul unor alegeri municipale cu valoare de test pentru Guvernul de centru-stânga şi politica sa de austeritate, cu şase săptămâni înainte de aderarea acestei foste republici iugoslave la Uniunea Europeană (UE), relatează AFP.
Suceava: Zece arme de vânătoare şi muniţia aferentă, confiscate de la un italian
Un cetăţean italian este cercetat de poliţiştii suceveni pentru contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce a introdus ilegal în ţară zece arme de vânătoare şi muniţia aferentă.
REPORTAJ: Muzeul continuă să fie hobby de sărbătoare. Zeci de mii de oameni au mers la Noaptea Muzeelor - FOTO
Zeci de mii de bucureşteni au asaltat muzeele şi expoziţiile care şi-au deschis porţile sâmbătă spre duminică, cu ocazia Nopţii Muzeelor, printre vedetele evenimentului numărându-se Muzeul Antipa, Muzeul de Istorie, Muzeul Ţăranului Român, dar şi un spaţiu nou inclus în circuit - Palatul Ştirbei.
EXCLUSIV ONLINE. Dispariţia misterioasă de la Seminarul Teologic. Doi adolescenți s-au ”EVAPORAT” pur și simplu
Iuliana Stanciu şi Lucian Băjan, elevi ai Seminarului „Sf. Nicolae” din Râmnicu Vâlcea, au dispărut în aceeaşi zi, pe data de 10 mai. Rudele îi caută pe dispăruţi inclusiv în Constanţa, bănuind o escapadă a...
Roberta Anastase se CĂSĂTOREȘTE. VEZI cu cine
Fosta președintă a Camerei Deputaților, Roberta Anastase, se căsătorește. Pe 30 iunie ea îi va spune "Da" lui Victor Farca, un afacerist bucureștean.
Bulgar cu interdicţie de a-ş părăsi ţara, prins după ce a trecut fraudulos frontiera în România
Un cetăţean bulgar care avea interdicţia de a-şi părăsi ţara natală, a fost prins de către poliţiştii de frontieră constănţeni la scurt timp după ce, ajutat de doi conaţionali, a trecut fraudulos frontiera în România cu intenţia de a ajunge în Cehia.
Vaslui: Copil de un an, găsit cu hipotermie pe un câmp, unde a dormit după ce a dispărut de acasă
Un copil în vârstă de un an şi trei luni, din localitatea vasluiană Cârtibaşi, a fost găsit în stare de hipotermie pe un câmp, duminică dimineaţă, unde a dormit pe timpul nopţii, după ce, lăsat nesupravegheat de către părinţii care au petrecut la un vecin, a dispărut de acasă.
Cincizeci de persoane, rănite de o maşină la o paradă în Virginia
Cincizeci de persoane au fost rănite sâmbătă după-amiaza, după ce o maşină a intrat într-o defilare, la Damascus, în statul Virginia, a anunţat un dispecerat de poliţie.

Niciun comentariu: