marți, 21 mai 2013

Viața românilor care lucrează în ținutul teroriștilor și al talibanilor



De ce investitiile straine in Romania vor continua cu taraita
Romania are motive sa se bucure la fiecare banut intrat in tara, insa trebuie sa inteleaga ca pentru investitii straine serioase mai are multe de invatat, atat generic cat si prin comparatie cu vecinii sai. Altfel, investitii precum cea a Daimler la Sebes vor ramane exceptia si nu regula, intr-o perioada in care Romania are nevoie serioasa de bani.
Batalionul ruşinii din Armata Română.
Fostul ministru al Apararii Victor Babiuc si generalul Dumitru Cioflanca, care a ocupat intre 1991 si 1997 cea mai mare functie militara din Romania, cea de sef al Statului Major General al Armatei, au ajuns la puscarie, alaturi de George Becali, pentru schimburi de terenuri care au prejudiciat statul roman cu aproape un milion de dolari. Cei doi isi gasesc astfel locul pe o lunga lista a rusinii pe care se mai afla generali cunoscuti, colonei, maiori sau chiar plutonieri implicati in fapte ...


EXCLUSIV PRINT. SACRIFICIU FĂRĂ LIMITE: Un parlamentar a făcut credit ca să finanțeze partidul
Stă cu chirie, dar nu și-a făcut credit pentru casă, ci pentru un scop mult mai ”nobil”: susținerea partidului în campania electorală.
EXCLUSIV PRINT. Viața românilor care lucrează în ținutul teroriștilor și al talibanilor
Se trezesc în fiecare dimineață în locul unde se antrenau în urmă cu 14-15 ani trupele teroriste al-Qaeda, iar pentru a nu-și pierde viața stau mereu lângă o armă de foc.
Tentativă de sinucidere în Târgu Jiu. Un angajat al primăriei amenință că va da foc apartamentului în care locuiește
Un angajat al primăriei municipiului Târgu Jiu a alertat serviciile de urgență amenințând că se sinucide. El intenționa să provoace o explozie în blocul în care locuiește punând viața tuturor vecinilor său în pericol....
Kanal D a trecut de la Dogan Media International GMBH
CNA a aprobat, în şedinţa de marţi, modificarea acţionariatului televiziunii Kanal D, al cărei acţionar majoritar este în prezent Dogan TV Holding A.S (Turcia), care a preluat acţiunile pe care le deţinea la acest post Dogan Media International GMBH (Germania).
Peste 2.000 de persoane la întâlnirea cu Mario Vargas Llosa, la UBB Cluj - FOTO
Peste 2.000 de persoane au participat, marţi, la Facultatea de Litere a Universităţii "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca, la întâlnirea cu scriitorul Mario Vargas Llosa, care a dialogat cu Gabriel Liiceanu, el spunând că "marea literatură apără umanitatea şi luptă împotriva prejudecăţilor de orice fel".

Niciun comentariu: