sâmbătă, 25 mai 2013

Un grup de 30 de romi români s-a instalat într-o zonă exclusivistă din Londra:



Irinel Popescu şi Raed Arafat vorbesc duminică, la Pro TV, despre programul de transplant
Şeful Clinicii de chirurgie şi transplant hepatic Fundeni, Irinel Popescu, va vorbi la emisiunea "După 20 de ani", difuzată dumincă, de la 10.00, de Pro TV, despre rezultatele şi viitorul transplantului în România, iar secretarul de stat în MS Raed Arafat va face precizări în legătură cu finanţarea.
Antonescu la Congresul UDMR: Nu am alergie la nicio culoare şi aud bine tot ceea ce se spune
Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat, sâmbătă, la Congresul UDMR, că a auzit foarte bine tot ce a spus primarul din Miercurea Ciuc, Raduly Robert, spre deoesebire de premierul Ponta, care spusese că i s-a întrerupt traducerea la momentele importante din discursul primarului.
Antonescu: Dosarele politice nu se combat cu bunăvoinţă exprimată de preşedinte, premier sau procuror
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sâmbătă, la Congresul UDMR, că "dosarele politice" nu se pot combate prin afirmaţii precum "Nu mai vreau să vedem dosare politice" formulate de preşedinte, premier sau procuror general, precizând că acest lucru necesită clarificări constituţionale.
Oltchim a renunţat la cinci jucătoare de bază şi speră să adune bugetul pentru înscrierea în Liga Campionilor
Campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea întâmpină probleme în a-şi aduna bugetul necesar pentru sezonul viitor şi, după negocieri cu jucătoarele de bază din lot, a decis să renunţe la noi contracte cu acestea, din cauza salariilor mari, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul grupării vâlcene.
Un grup de 30 de romi români s-a instalat într-o zonă exclusivistă din Londra: "Regina are grijă de poporul ei. De aceea venim din România, ca să ne ajute şi pe noi"
Un grup de 30 de romi români s-a instalat pe o stradă exclusivistă din Londra, tabăra lor precară contrastând puternic cu împrejurimile şi nemulţumind populaţia locală.
Ponta la Congresul UDMR: „Respect steagul secuiesc! Nu am vrut să fie la pupitru să nu se creadă că e cel al PNL!”
Premierul Victor Ponta a spus, la Congresul UDMR, că respectă steagul secuiesc - care se afla pe pupitru la discursurile unor reprezentanţi UDMR, dar care a fost luat când a vorbit Ponta - dar că nu a vrut să fie acolo ca să nu...
FOTBAL EUROPEAN. Klopp, declaraţii spumoase înaintea finalei CHAMPIONS LEAGUE
Jurgen Klopp, antrenorul echipei Borussia Dortmund a fost extrem de relaxat înaintea meciului cu Bayern şi a pigmentat conferinţa de presă cu multe glume.
Victor Ponta: „Regret că UDMR nu e la guvernare, cum ar fi trebuit să fie!”
Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la Congresul UDMR, de la Miercurea Ciuc, că îi pare rău că Uniunea nu este acum la guvernare, „aşa cum ar fi trebuit să fie”, el adăugând că deciziile politice nu urmează întotdeauna...
VIDEO ​​Alternosfera, concert-eveniment astazi la Arenele Romane
In acesata seara, trupa de rock din Republica Moldova va sustine un concert-eveniment la Arenele Romane din Bucuresti. Show-ul   de astazi incheie EPIZODIA TOUR, turneul de promovare al celui mai recent album al  trupei, „Epizodia”, al patrulea din cariera, dupa „Orasul 511”, „Visatori cu plumb in ochi”, „Virgula”.
Generația Facebook s-a cam săturat de Facebook, potrivit celui mai recent raport realizat de Pew Research Center.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+Tag
A șasea noapte de violențe la Stockholm. Poliția din capitala suedeză a cerut ajutoare din alte orașe
Mai multe vehicule au fost din nou incendiate în a şasea noapte consecutivă de incidente în cartierele sărace de la periferia Stockholmului, unde tensiunea părea cu toate acestea să se fi redus din intensitate, deși forțele de...
Măsura adoptată în Turcia care îi va afecta și pe turiștii români. CE ESTE INTERZIS SEARA
Parlamentul turc a adoptat ieri un proiect de lege care restrânge consumul, vânzarea și publicitatea pentru băuturile alcoolice.

Niciun comentariu: