sâmbătă, 25 mai 2013

Secuii protestează faţă de regionalizare.


VIDEO Va fi la Palme d'Or gay? La vie d'Adele rastoarna barca fratilor Coen in preferintele criticilor
Abdellatif Kechiche este "le nouveau chouchou de Cannes". Filmul sau de trei ore in care spune povestea pasionala a doua tinere frantuzoaice a depasit "Inside Llewyn Davis" in inima si in cotatiile jurnalistilor. Daca juriul o sa-i dea trofeul va fi un dublu eveniment pentru ca se va suprapune peste legalizarea in Franta (la data de 18 mai 2013) a casatoriei dintre persoane de acelasi sex. Intrebarea e in ce directie va trage Steven Spielberg?
Preşedintele portughez a fost numit "clovn" de către un jurnalist. Anibal Cavaco Silva a sesizat justiţia
Justiţia portugheză a deschis o anchetă vineri pentru a determina dacă a îl numi pe preşedinte "clovn", aşa cum a făcut un scriitor şi jurnalist portughez, necesită urmăriri penale pentru injurii aduse şefului statului.

TODAY

Blaga face curte UDMR.
Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat sambata ca partidele din Opozitie va trebui sa stranga randurile pentru a fi mai eficiente, punctand ca democrat-liberalii au avut intotdeauna o buna colaborare cu UDM, informeaza Agerpres. 'Va trebui sa depunem eforturi pentru a avea o actiune conjugata, comuna in Opozitie si a ne opune acestui Guvern care este campion la vorbe si repetent la fapte',
La concurenţă cu finala UCL! Trei meciuri de titlu mondial în gala Froch - Kessler
"O2 Arena" va găzdui în această seară o super-gală de box. Meciul vedetă e cel dintre Carl Froch vs. Mikkel Kessler. În România, gala va putea fi urmărită la Sport.ro începând cu ora 22.00.
Nu credeai că o să le vezi așa. Cum arată VEDETELE imediat după ARESTARE| GALERIE FOTO
Mai multe vedete internaționale au fost arestate și și-au petrecut câteva zile în închisoare.
Google atacă țările din lumea a treia cu propria tehnologie wireless
Google se pregătește să își construiască propria rețea wireless în piețele emergente.
Mediatorii îi scapă pe judecători de un million de dosare!
Corpul mediatorilor s-a mărit de aproape cinci ori în ultimul an, ceea ce va permite ca până la sfârşitul lui 2013 să se degreveze instanţele de judecată de circa un milion de dosare.
Secuii protestează faţă de regionalizare.
Liderul Consiliului National al Secuilor (CNS) a protestat fata de planurile Romaniei de a schimba sistemul de administratie publica, intr-o interventie, vineri seara, la Budapesta. Balazs Izsak a declarat ca planurile "in forma lor actuala nu trebuie implementate" si a insistat ca schimbarile vor insemna o incalcare a prevederilor europene privind minoritatile etnice si limbile regionale. El a
Apel tardiv al presededintelui UE.
Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, a facut apel, vineri, la liderii statelor membre ale UE sa-si concentreze eforturile asupra luptei impotriva somajului in randul tinerilor, care a atins un nivel record in cele 27 tari ale Uniunii. Intr-o scrisoare adresata sefilor de stat si de guvern din UE, Van Rompuy a subliniat, dupa cum relateaza AFP, ca doreste sa faca din aceasta prob
Ponta, la Congresul UDMR: Îmi pare rău că nu suntem la guvernare împreună, aşa cum ar fi trebuit
Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la Congresul UDMR, că îi pare rău că Uniunea nu este acum la guvernare, "aşa cum ar fi trebuit să fie", el adăugând că deciziile politice nu urmează întotdeauna calea cea mai înţeleaptă.
Liderul CNS protestează la Budapesta faţă de proiectul pentru regionalizarea României
Liderul Consiliului Naţional al Secuilor (CNS) a protestat faţă de planurile României de a schimba sistemul de administraţie publică, într-o intervenţie, vineri seara, la Budapesta.

Niciun comentariu: