marți, 21 mai 2013

Scandal la EUROVISION 2013: Posibile încălcări ale regulamentului de votare



Ioana Pavelescu: Poveştile de dragoste sunt ceea ce i-a lipsit acut filmului românesc în ultima vreme
Actriţa Ioana Pavelescu, care joacă în filmul "Puzzle", cu care Andrei Zincă a debutat în regia de lungmetraj, a declarat, într-un interviu acordat publicaţiei Pro TV Magazin, că poveştile de dragoste sunt ceea ce filmului românesc actual i-a lipsit acut în ultima vreme.
Pricopie: Avem 20.000 de copii care ar trebui să fie înscrişi în clasa pregătitoare şi nu sunt
Aproape 20.000 de copii, respectiv 10 la sută dintre cei care ar trebui să fie în clasa pregătitoare, nu au fost înscrişi, dar până la 16 septembrie, când începe noul an şcolar, va fi verificată situaţia acestora pe baza codului numeric personal, a anunţat marţi ministrul Educaţiei, Remus Pricopie.
Şova, Gigi Becali şi Corneliu Vadim Tudor, menţionaţi în raportul Departamentului de Stat privind libertatea religioasă
Ministrul Dan Şova, deputatul George Becali şi europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor sunt politicienii români menţionaţi cu atitudini anti-Holocaust sau împotriva minorităţilor religioase în raportul pe 2012 al Departamentului de Stat al SUA privind respectarea libertăţii de religie.
Cristina Trepcea (CNA): Mi s-a spus că preşedintele Laura Georgescu a afirmat că iau bani de la ProTV
Cristina Trepcea, membru al CNA, a declarat, marţi, că a fost întrebată de jurnalişti ce părere are despre faptul că preşedintele CNA, Laura Georgescu, a afirmat că Trepcea ia de la Pro TV "câte 1.500 de euro pentru fiecare şedinţă în care apără interesele trustului Pro".

Niciun comentariu: