sâmbătă, 25 mai 2013



Preşedintele portughez a fost numit "clovn" de către un jurnalist. Anibal Cavaco Silva a sesizat justiţia
Justiţia portugheză a deschis o anchetă vineri pentru a determina dacă a îl numi pe preşedinte "clovn", aşa cum a făcut un scriitor şi jurnalist portughez, necesită urmăriri penale pentru injurii aduse şefului statului.

TODAY

Cine va fi regina Europei?
Cel mai aşteptat eveniment fotbalistic al anului, finala Ligii Campionilor, Borussia - Bayern, se va disputa sâmbătă, 25 mai, de la 21.45, în direct la TVR 1, Digi Sport 1 şi Dolce Sport 1
Borussia Dortmund - Bayern Munchen | LIVE. Nemţii vor da astăzi, de la Londra, ora exactă în fotbal!
A sosit ziua cea mare, ziua finalei Ligii Campionilor la fotbal ediţia 2012-2013! În ultimul act al celei mai importante competiţii intercluburi din lume se confruntă două formaţii germane, Borussia Dortmund şi FC Bayern...
Cannes 2013: Câinele Baby Boy din filmul "Behind the Candelabra" a câştigat premiul Palm Dog
Câinele cu probleme de vedere din "Behind the Candelabra" de Steven Soderbergh a câştigat trofeul Palm Dog, acordat celui mai talentat exponent al rasei canine într-un film de pe Croazetă, în timp ce pisicile, prezente şi ele în peliculele de anul acesta de la Cannes, au fost declarate neeligibile.
Ponta: Toţi copiii din Harghita, Covasna şi Mureş ar trebui să înveţe cât mai bine limba română
Premierul Ponta a spus, la Congresul UDMR, că nu crede că limba română trebuie să fie o barieră, dar nici limba maghiară, afirmând că toţi copiii din Harghita, Covasna, Mureş ar trebui să înveţe cât mai bine limba română pentru a-şi găsi un loc de muncă nu doar în regiune, dar să înveţe şi engleza.
Ponta la UDMR: În Constituţie putem găsi formula care să vă garanteze că sunteţi parte a naţiunii
Premierul Victor Ponta le-a spus, sâmbătă, delegaţilor UDMR la Congresul Uniunii, că modificarea articolului 1 din Constituţie va fi greu de acceptat pentru o majoritate parlamentară, dar că împreună pot găsi formula care să le garanteze maghiarilor că sunt parte a naţiunii.

Niciun comentariu: