joi, 23 mai 2013

FURTUNA din Bucureşti în imagini - GALERIE FOTO



MAE român: Regretăm profund ATENTATUL barbar de la Londra
Ministerul român al Afacerilor Externe regretă profund atentatul de la Londra căruia i-a căzut victimă un militar al armatei regale britanice şi consideră că este vorba despre un act barbar care trebuie elucidat cât mai repede.
Numărul de abonaţi TV a crescut cu 5% anul trecut şi a trecut de 6 milioane
Numărul de abonaţi la servicii de retransmisie a programelor audiovizuale a crescut cu 5% în 2012, la 6,03 milioane, din care aproape două treimi sunt abonaţi la reţele de cablu, potrivit datelor ANCOM.
MAE a propus diplomaţi de carieră pentru funcţiile de ambasadori în SUA, Rusia, Israel - surse
Ministerul Afacerilor Externe a propus deja preşedintelui Traian Băsescu înlocuitorii ambasadorilor României rechemaţi din SUA, Rusia, Israel, fiind în toate cazurile diplomaţi de carieră, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.
Patru aeronave care ar fi trebuit să aterizeze pe Aeroportul Otopeni, redirecţionate spre Constanţa din cauza furtunii
Patru aeronave care ar fi trebuit să aterizeze pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" au fost redirecţionate spre Aeroportul "Mihail Kogălniceanu" din Constanţa din cauza furtunii, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, reprezentantul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Teodor Postelnicu.
Vaccinarea pneumococică la copii, inclusă de Ministerul Sănătăţii în programul naţional de imunizare
Vaccinarea pneumococică la copii va fi inclusă de Ministerul Sănătăţii în programul naţional de imunizare, începând probabil din toamnă, primii vizaţi fiind bebeluşii cu vârsta de patru luni, a anunţat joi ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.
Patruzeci şi cinci de echipaje din ţară şi străinătate, la Raliul Deltei, unde e aşteptat şi Ponta
Patruzeci şi cinci de echipaje din ţară şi din străinătate s-au înscris la Raliul Deltei, care va avea loc între 30 mai şi 1 iunie în judeţul Tulcea, unde este aşteptat să participe şi premierul Victor Ponta, care însă nu va concura.
Enel: 45 de localităţi din Ilfov şi Giurgiu, fără curent electric, din cauza furtunii.
Un numar de 45 de localitati din judetele Ilfov si Giurgiu erau, la ora 17.00, total sau partial, fara curent electric, numarul localitatilor in aceasta situatie fiind insa dublu cu o ora inainte, din cauza furtunii, potrivit oficialilor Enel, citati de Mediafax. Din cauza furtunii puternice insotita de rafale de vant (ce a suflat cu viteza de pana la 70 de kilometri pe ora) si descarcari electric
MAE a propus diplomaţi de carieră pentru funcţiile de ambasadori în SUA, Rusia şi Israel.
Ministerul Afacerilor Externe a propus deja presedintelui Traian Basescu inlocuitorii ambasadorilor Romaniei rechemati din SUA, Rusia, Israel, fiind in toate cazurile diplomati de cariera, au declarat surse oficiale citate de Mediafax. "Propunerile pentru cele trei capitale importante, dar si pentru celelalte posturi de ambasadori vacantate recent se afla deja pe masa presedintelui. In toate cazur
Justiţia rusă a respins cererea de eliberare anticipată a uneia dintre membrele trupei Pussy ...
Un tribunal rus a respins joi cererea de eliberare anticipata a Mariei Alehina, una dintre cele doua membre incarcerate ale trupei contestare Pussy Riot, condamnata la doi ani de inchisoare si care a anuntat miercuri ca a inceput o greva a foamei, informeaza AFP, citat de Mediafax. "Cererea de eliberare anticipata a Mariei Alehina a fost respinsa", a anuntat Tribunalul din Berezniki, din regiunea
Cât de periculoase sunt pentru sănătate recipientele din plastic
Ambalajele şi recipientele din plastic ne pot îmbolnăvi, este concluzia cercetătorilor americani care au studiat efectul coloranţilor şi al aditivilor toxici pe care îi conţin acestea.
SF-ul transpus în REALITATE: PIZZA 3D, în variantă propusă de NASA
În curând am putea mânca pizza trasă la imprimantă. Agenţia spaţială americană NASA i-a alocat inginerului Anjan Contractor o bursă de 125.000 de dolari pentru dezvoltarea unui prototip de imprimantă 3D destinată printării de...
Vrei CINEMATOGRAF ACASĂ? Se poate, dar întâi vezi cum /VIDEO
Specialiştii notează că în curând există posibilitatea de a vedea filmele favorite acasă! Nu oricum însă.
Care este diferenţa dintre iPad şi o tabletă cu Windows
Microsoft a lansat un clip publicitar în care compară o tabletă Asus echipată cu Windows 8 şi un iPad. Rezultatul în clipul de mai jos.
Guvernul taie la jumatate, pe trei ani, banii de la bugetul de stat pentru consolidarea locuintelor
Guvernul va reduce la jumatate, in urmatorii trei ani, cuantumul fondurilor de la bugetul de stat destinate primariilor pentru lucrari de consolidare a blocurilor cu risc seismic, desi expertii au atentionat de multe ori ca numeroase imobile sunt in pericol iminent de prabusire in caz de cutremur, scrie Mediafax.

Niciun comentariu: