joi, 23 mai 2013


David Cameron prezidează o reuniune de criză în urma crimei de la Londra
Premierul britanic David Cameron prezida joi, la ora locală 8.45 (10.45, ora României) o reuniune de criză vizând analizarea unor eventuale măsuri de securitate de adoptat în urma uciderii barbare a unui militar de către doi bărbaţi ce au dat dovadă de un discurs extremist islamist.
Obiecte din expoziţia dedicată actriţei Marilyn Monroe, furate în drum spre Praga
Articole vestimentare şi fotografii incluse într-o expoziţie dedicată actriţei Marilyn Monroe au fost furate în timp ce erau transportate din Italia în Republica Cehă, a anunţat, miercuri, curatorul expoziţiei.
Megadeth şi-a început turneul european, miercuri, la Bucureşti, cu un concert spectaculos - FOTO
Megadeth şi-a început noul turneu european miercuri, la Arenele Romane din Capitală, în faţa unui public entuziast de câteva mii de fani, cu un show care a cuprins atât piese de pe noul album, "Super Collider", cât şi vechi hituri ale formaţiei.
VIDEO Birou si casa de 1,5 milioane dolari, construite in jurul unei masini
Designerul de produs Holger Schubert a investit 1,5 milioane dolari pentru a-si moderniza si amenaja casa si mai ales biroul avand in minte un singur lucru: sa puna cat mai bine in valoare masina sa, un Ferrari 512 BBi. Ce a iesit poti vedea in clipul de mai jos.
Juan Martin del Potro nu participa la Roland Garros, din cauza unui virus
Argentinianul Juan Martin del Potro, numarul 7 mondial, a anuntat ca se retrage din cadrul turneului de mare slem de la Roland Garros, din cauza unui virus, potrivit BBC.
​​HARTA INTERACTIVA Firmele care vor construi 72 de km de autostrada pe trei tronsoane din Autostrada Lugoj-Deva, anuntate la noua luni de la inchiderea licitatiilor. Vezi traseul viitoarelor tronsoane de autostrada
La exact noua luni de la inchiderea licitatiilor, Departamentul pentru Infrastructura (DPIIS) condus de Dan Sova a anuntat, joi, firmele castigatoare ce vor construi in total 72 de kilometri de autostrada pe loturile 2,3 si 4 din Autostrada Lugoj-Deva. Desi au trebuit 9 luni ca Guvernul sa atribuie contractele de autostrada finantate 85% nerambursabil de catre Uniunea Europeana, Departamentul cond
HCM Baia Mare a câştigat în premieră Cupa României la handbal feminin.
Vicecampioana HCM Baia Mare a castigat in premiera, miercuri, la Oradea, Cupa Romaniei la handbal feminin, dupa ce a invins in finala formatia Corona Brasov, cu scorul de 33-26 (15-12), conform Mediafax. In semifinalele Cupei Romaniei, HCM Baia Mare a eliminat pe CSM Bucuresti (35-27), iar Corona Brasov a trecut de Dunarea Braila (28-20), dupa ce in sferturi produsese surpriza, prin victoria in fa
Explozii la o exploatare de uraniu din Niger
Doi bărbați au detonat bombe la un complex militar și la o exploatare de uraniu deținută de grupul francez Areva în nordul Nigerului, potrivit Reuters.
Niţă: Comisia Europeană a fost "în mare" de acord cu modificările propuse de România legii energiei regenerabile
Comisia Europeană a fost, "în mare", de acord cu propunerile României privind modificarea legislaţiei în sectorul producţiei energiei regenerabile, care însă nu presupun înjumătăţirea numărului de certificate verzi, ci doar "o amânare", a declarat ministrul delegat pentru Energie, Constantin Niţă.
Cum poate poliţia să vă găsească mesajele şterse de pe telefon
Experţii pot găsi orice mesaj trimis de pe un telefon mobil, chiar dacă acesta a fost şters. Nici distrugerea telefonului nu îi asigură pe posesori că mesajele trimise nu pot fi descoperite.
Controale la maşinile de transport persoane: Aproape 400 de şoferi, prinşi că mergeau cu viteză
Aproape 400 de şoferi care conduc maşini de transport persoane au fost amendaţi de poliţişti pentru că mergeau cu viteză, 26 au rămas fără permise de conducere, 11 vehicule au fost indisponibilizate pentru defecţiuni grave şi alte patru au fost retrase din circulaţie pentru transport ilegal.
Firme controlate de Umbrărescu şi Barna, printre constructorii autostrăzii Lugoj-Deva
Companiile italiene Salini şi Secol şi mai multe firme româneşti, printre care Tehnostrade şi Spedition UMB, ale omului de afaceri Dorinel Umbrărescu, Teloxim Con, controlată de Theodor Berna, şi reprezentanţa locală a Aldesa (Spania) vor construi trei loturi ale tronsonului de autostradă Lugoj-Deva, proiecte cu o valoare totală estimată la peste trei miliarde de lei (circa 690 milioane euro), făr
Panathinaikos şi alte şapte cluburi elene nu au primit licenţa
Grupările Panathinaikos Atena, Aris Salonic, PAS Giannina, OFI Creta, Panionios Atena, Panthrakikos Komotini şi retrogradatele AEK Atena şi Kerkyra nu au primit licenţa pentru a evolua în sezonul următor al primei ligi elene.
Concurs cu premii dedicat Zilei Copilului, lansat de Mediafax.ro şi Cărtureşti. Cum puteţi câştiga cărţi şi filme cu poveşti
Mediafax.ro lansează, joi, pe pagina http://povestilecopilariei.mediafax.ro, un concurs dedicat zilei de 1 iunie, în care sunt sărbătorite poveştile care ne-au încântat copilăria, la finalul căruia vor fi oferite trei premii, constând în pachete speciale de cărţi şi filme pentru copii.

Niciun comentariu: