sâmbătă, 25 mai 2013

Brad Pitt ar putea suferi de prozopagnozie



TODAY

Bucureştiul, invitat de OMS în Reţeaua Oraşelor Sănătoase din Europa.
Capitala Romaniei a fost invitata de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) in Reteaua Oraselor Sanatoase din Europa (European Healthy Cities Network), care cuprinde peste 90 de orase din 30 de tari europene, potrivit municipalitatii bucurestene, titreaza Mediafax. Invitatia de a aduce Bucurestiul in European Healthy Cities Network i-a fost adresata primarului general Sorin Oprescu, vineri, de cat
Tânără care conducea cu 207 kilometri la oră pe Autostrada Transilvania, prinsă de poliţişti
O tânără de 27 de ani, din judeţul Cluj, a fost prinsă de poliţişti conducând, vineri seară, cu o viteză de 207 kilometri la oră pe Autostrada Transilvania, permisul fiindu-i suspendat pentru 90 de zile.
Silviu Ionescu, despre accidentul din Singapore: Din imaginile celui de-al doilea accident reiese că ambii martori mint
Fostul însărcinat cu afaceri al României în Singapore Silviu Ionescu susţine că, potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, martorii de la al doilea dintre accidentele pentru care a fost condamnat la închisoare "apar la 6-7 secunde" după ce maşina pleacă şi, în opinia lui, au minţit.
Fundaţia "Mişcarea Populară" devine partid: Membrii-fondatori au decis începerea formalităţilor legale pentru înfiinţarea unui partid de centru-dreapta
Fundaţia "Mişcarea Populară" anunţă începerea formalităţilor legale pentru înfiinţarea unui partid de centru-dreapta, numit Partidul "Mişcarea Populară".
Un jucător al Stelei o ţine din beţie în beţie
Conform siteului WOWbiz.ro, atacantul Stefan Nikolici a petrecut din nou până dimineaţă, chiar dacă a doua zi avea antrenament.
VIDEO INCREDIBIL: Cum să îți construiești legal un AK-47 de pe Internet
Nu ai nevoie de noile imprimante 3D pentru a construi o armă de foc adevărată, chiar dacă la prima vedere așa ar părea. În realitate, este mult mai simplu și mai ieftin de construit o armă.
Fiul deputatului Călin Matei a fost eliberat pentru o cauțiune de 30.000 de lei
Tudor Matei, fiul deputatului PSD Călin Matei, a fost eliberat din arest preventiv, după ce Tribunalul Maramureș a admis recurusul său.
Povestea umitoare a femeii care a murit, a născut și a "înviat"
O femeie din Texas în vârstă de 32 de ani a trecut printr-o experiență cutremurătoare.
Brad Pitt ar putea suferi de prozopagnozie
Brad Pitt a recunoscut într-un interviu recent că îi este greu să recunoască feţele persoanelor pe care le întâlneşte şi ar putea suferi de prozopagnozie, o afecţiune extrem de rară.
Fundaţia "Mişcarea Populară" începe formalităţile pentru înfiinţarea partidului cu acelaşi nume
Fundaţia "Mişcarea Populară" anunţă începerea formalităţilor legale pentru înfiinţarea unui partid de centru-dreapta, numit Partidul "Mişcarea Populară".
Demi Moore are un nou iubit, cu 20 de ani mai tânăr. Ce ocupaţie are Will Hanigan
Actriţa americană Demi Moore, care s-a despărţit în noiembrie 2011 de actorul Ashton Kuther, are un nou iubit, un australian în vârstă de 30 de ani care este culegător de perle.
Hezbollah avertizează: Europa face o mare greşeală
Adjunctul liderului Hezbollah a avertizat ieri că Uniunea Europeană ar face o “mare greşeală" prin etichetarea grupului militant şiit libanez drept “terorist", în contextul relansării dezbaterilor din blocul comunitar pe această...
A șasea noapte de violențe la Stockholm. Poliția din capitala suedeză a cerut ajutoare din alte orașe
Mai multe vehicule au fost din nou incendiate în a şasea noapte consecutivă de incidente în cartierele sărace de la periferia Stockholmului, unde tensiunea părea cu toate acestea să se fi redus din intensitate, deși forțele de...

Niciun comentariu: