sâmbătă, 25 mai 2013

Aşa cum puţină lume l-a văzut. Fotografii INTERZISE şi rare cu HITLER /VIDEO

FINALA LIGII CAMPIONILOR - Weidenfeller, portarul Borussiei Dortmund: Am jucat bine, dar nu a fost să fie
Portarul Borussiei Dortmund, Roman Weidenfeller, a declarat că echipa sa a jucat foarte bine în finala Ligii Campionilor, pierdută, scor 1-2, cu Bayern Munchen, însă "nu a fost să fie" şi nu a obţinut victoria.
Bayern Munchen şi Chelsea Londra se vor întâlni în Supercupa Europei
Bayern Munchen, câştigătoarea Ligii Campionilor, şi Chelsea Londra, câştigătoarea Ligii Europa, se vor întâlni, la 30 august, la Praga, în Supercupa Europei, ceea ce ar putea duce la un nou "duel" între Josep Guardiola şi Jose Mourinho.
FINALA LIGII CAMPIONILOR - Robben, mijlocaşul echipei Bayern Munchen: Multă lume mi-a spus că voi da golul decisiv
Mijlocaşul echipei Bayern Munchen, Arjen Robben, a declarat că finala Ligii Campionilor cu Borussia Dortmund, scor 2-1, a fost extrem de echilibrată şi a subliniat că încă nu-i vine să creadă că a obţinut victoria
FINALA LIGII CAMPIONILOR - Jurgen Klopp: Le-am spus jucătorilor mei că vor reveni într-o altă finală
Tehnicianul Jurgen Klopp a declarat sâmbătă seară că le-a transmis jucătorilor săi, după finala pierdută de Borussia Dortmund, scor 1-2, cu Bayern Munchen, că sigur vor reveni într-un ultim act al Ligii Campionilor.
Cristiano Ronaldo, golgheterul LIGII CAMPIONILOR
Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, eliminat în semifinale cu Real Madrid de către Borussia Dortmund, este golgheterul Ligii Campionilor, competiţie câştigată, sâmbătă seară, la Londra, de Bayern Munchen, scor 2-1, cu Borussia Dortmund.
BAYERN MUNCHEN a câştigat LIGA CAMPIONILOR pentru a cincea oară în istorie. Finala ligii în imagini - GALERIE FOTO
Formaţia Bayern Munchen a câştigat Liga Campionilor pentru a cincea oară în istorie, după ce a învins sâmbătă, pe arena Wembley, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Borussia Dortmund, în finala competiţiei. Căpitanul echipei Bayern Munchen, Philipp Lahm, a primit trofeul Ligii Campionilor din partea preşedintelui UEFA, Michel Platini, în prezenţa cancelarului german, Angela Merkel.
Poate duce la MOARTE. Una dintre cele mai ŞOCANTE DIETE
Nutriţioniştii vorbesc despre faptul că, din dorinţa de a slăbi cât mai repede, în ultimul timp femeile apelează la o dietă considerată una din cele mai şocante.
Aşa cum puţină lume l-a văzut. Fotografii INTERZISE şi rare cu HITLER /VIDEO
Un personaj complex, considerat malefic şi dominat de idei ciudate. Unele imagini cu Adolf Hitler sunt “ieşite din comun” şi tocmai de aceea au fost interzise de către dictator.
Reţetele lui Adi Hădean. Coaste lipicioase
Coastele astea nu-s costiță, nu-s scăriță, sunt mai degrabă piept de porc (au și os și cartilagiu).
FINALA LIGII CAMPIONILOR: Căpitanul echipei Bayern Munchen a primit trofeul Ligii de la Michel Platini, în prezenţa Angelei Merkel
Căpitanul echipei Bayern Munchen, Philipp Lahm, a primit trofeul Ligii Campionilor, sâmbătă seară, la Londra, din partea preşedintelui UEFA, Michel Platini, în prezenţa cancelarului german, Angela Merkel.

Niciun comentariu: