vineri, 26 aprilie 2013

Alexandra Dinu, una dintre cele mai apreciate actriţe din Italia

Alexandra Dinu, una dintre cele mai apreciate actriţe din Italia:
Actriţa de origine română a ajuns în topul actriţelor din Italia, după ce serialul “Rosso San Valentino”, în care Alexandra Dinu interpretează rolul principal a fost îmbrăţişat de publicul din Peninsulă, având parte de audienţe uriase.
Mini seria TV, care cuprinde şase părţi a câte 100 de minute fiecare, a avut premiera marţi, 23 aprilie, pe Rai 1, şi a adunat aproximativ 5 milioane de telespectatori. Serialul a câştigat bătălia pentru rating, reuşind să devanseze unul din cele mai urmărite talk-show-uri politice, “Ballaro”.
Actriţa de origine română este extrem de fericită
“Sunt foarte fericită! Mai ales că în Italia, acum, contextul politic este nesigur şi toată lumea se uită la emisiuni de profil. Mai mult, pe alt canal de televiziune se difuza un meci de fotbal”, a declarat Alexandra Dinu.
Fosta soţie a lui Adrian Mutu interpretează rolul Laurei, o tânără care vrea să creeze în memoria tatălui ei parfumul Rosso san Valentino. Alexandra Dinu nu se află la primul succes de audienţă. La începutul acestui an, circa 5,6 milioane de italieni o urmăreau în serialul “Isola”.
Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: