joi, 3 ianuarie 2013

DEZBATEREA ZILEI Soţia lui Sergiu Nicolaescu: ”Vă interzic să difuzați fotografii sau filme de la înmormântare”. Avocat: “Este o cerere exagerată”. Ce părere aveţi? - Dezbatere evz.ro > EVZ.ro

DEZBATEREA ZILEI Soţia lui Sergiu Nicolaescu: ”Vă interzic să difuzați fotografii sau filme de la înmormântare”. Avocat: “Este o cerere exagerată”. Ce părere aveţi? - Dezbatere evz.ro > EVZ.ro: "Avocatul timișorean Florin Kovacs, specializat în cauze care implică mass-media și Director executiv al Centrului pentru Cercetare Legislativă și Apărarea Drepturilor Femeii este de părere că pretențiile soției lui Sergiu Nicolaescu nu sunt rezonabile.
”În acest caz vorbim despre o persoană publică. Dreptul publicului să fie informat cu privire la o persoana atât de cunoscută este mai presus de interesele și dorințele unei persoane private. În plus, articolul din Codul Civil invocat se referă la cu totul altceva. Protejează imaginea decedatului în sensul în care să nu fie difuzate imagini directe, degradante, cu rămășițele acestuia, nu imagini de la înmormântare”, a declarat Kovacs pentru evz.ro. "

'via Blog this'

Niciun comentariu: