luni, 14 ianuarie 2013

Cinci designeri români la Săptămâna modei de la Berlin

Cinci designeri români la Săptămâna modei de la Berlin:

Designerii români Andra Cliţan, Adelina Ivan, Stephan Pelger, Irina Schrotter şi Lucian Broscăţean vor reprezenta România la ediţia din acest an a Berlin Fashion Week, care se va desfăşura de marţi până duminică, transmite Mediafax.
Andra Cliţan, Adelina Ivan, Stephan Pelger, Irina Schrotter şi Lucian Broscăţea
n îşi vor expune colecţiile în cadrul proiectului "Romanian Designers" de la Berlin Fashion Week, potrivit site-ului oficial al evenimentului.
Aceasta este cea de-a cincea participare a României la festivalul de modă de la Berlin.
În prima zi a Berlin Fashion Week (BFW) va avea loc prezentarea de grup a designerilor români Andra Cliţan, Adelina Ivan şi Stephan Pelger. Aceştia îşi vor expune creaţiile în cadrul unui amplu proiect intitulat "Romanian Designers".
Designerul Andra Cliţan este la prima prezenţă la Festivalul de Modă de la Berlin, colecţia pe care o va expune publicului berlinez fiind "Sola Scriptura". Absolventă a Şcolii Superioare de Arte Decorative de la Strasbourg şi a Colegiului Central de Artă şi Design St. Martin din Londra, Andra Cliţan propune o colecţie cu influenţe culturale, o combinaţie de elemente care aparţin costumului tradiţionale românesc
Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: