vineri, 28 decembrie 2012

Chinezii se confruntă cu măsuri dure privind Internetul. Regimul comunist a înăsprit reglementările - Mediafax

Chinezii se confruntă cu măsuri dure privind Internetul. Regimul comunist a înăsprit reglementările - Mediafax: "Conform noilor reglementări, toate persoanele care vor semna contracte pentru utilizarea Internetului, telefoniei fixe şi mobile trebuie să furnizeze "date exacte de identitate".

Internetul, în special site-urile de socializare, a fost utilizat în ultimele luni pentru organizarea unor proteste în China."

'via Blog this'

Gianina Ghiuţă: "L-am întâlnit pe celebrul actor de la Bollywood, Amitabh ...

Gianina Ghiuţă: "L-am întâlnit pe celebrul actor de la Bollywood, Amitabh ...:
La începutul lunii decembrie a avut loc la Florenţa cea de-a XII-a ediţie a Festivalului de film indian, organizat în colaborare cu primăria oraşului, sub egida “River to river”.
 
Invitat de onoare a fost celebrul actor şi regizor de la Bollywood Amitabh Bachchan. La festival a fost invitată să danseze şi o româncă: Gianina Ghiuţă, mediatoare culturală din Roma, pasionată de cultura indiană. Gianina a avut astfel ocazia să vorbească şi să-l cunoască pe actorul indian, de filmele căruia era îndrăgostită încă din adolescenţă.

“Am aflat despre eveniment de la Valentina Manduchi, o italiancă talentată şi îndrăgostită, la fel ca mine, de cultura indiană. Ea are o şcoală de dans indian la Roma şi îmi este profesoară. Ea ne-a spus de festival şi ne-a invitat- pe câteva din eleve- să mergem la Florenţa pentru a dansa în grup. Am acceptat imediat. Astfel, am participat la primul “flashmob” indian dansând chiar în sală, printre spectactori. Un “bollymob”, cum l-au numit organizatorii, care a fost foarte apreciat de public”.

Dans indian la Roma cu Gianina
Citeşte mai mult...

Topul vedetelor ale căror autografe sunt falsificate foarte des

Topul vedetelor ale căror autografe sunt falsificate foarte des: Compania specializată în autentificare de documente şi semnături PSA/DNA a realizat topul vedetelor ale căror autografe sunt cel mai des falsificate, întrucât mai puţin de jumătate dintre cele existente pe piaţă sunt autentice.





Pro TV, lider absolut de audienţă şi în 2012

Pro TV, lider absolut de audienţă şi în 2012: Fie că e vorba de ştiri, filme, seriale de top sau emisiuni de divertisment, telespectatorii au ales şi în 2012 să urmărească Pro TV, astfel că televiziunea s-a poziţionat şi în anul care se încheie în poziţia de lider incontestabil de audienţă, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.





VIDEO. Viitorul președinte CNA: Resimt o formă de abuz când mă uit la TV

VIDEO. Viitorul președinte CNA: Resimt o formă de abuz când mă uit la TV: “Resimt o formă de abuz când mă uit pe sticlă”. Ce fel de abuz? “Cel puțin emoțional”, a declarat Laura Georgescu la scurt timp după

TOP cele mai citite editoriale RL în 2012.

TOP cele mai citite editoriale RL în 2012.: Romanialibera.ro a realizat o selectie a celor mai citite editoriale publicate in anul 2012:
1. (Contra)revolutia lui Badea, Ciutacu si Voiculescu - Cristian Campeanu
Demonstratiile care au loc zilele acestea in tara nu sunt o reeditare a Revolutiei din 1989, nici a Pietei Universitatii din 1990. Sunt exact opusul lor, o contrarevolutie marca Dan Voiculescu, care incearca sa uzurpe treptat toate simbolurile luptei anticomuniste, creand confuzie morala cu sprijinul nefericit al ONG-urilor. ...

ȘOCANT! MALPRAXIS în cazul lui Sergiu Nicolăescu!? „Are mare noroc că a scăpat cu bine din așa ceva”

ȘOCANT! MALPRAXIS în cazul lui Sergiu Nicolăescu!? „Are mare noroc că a scăpat cu bine din așa ceva”: Boala de care suferă Sergiu Nicolaescu este mai complicată decât au estimat inițial medicii. În această dimineață, regizorul a fost operat de urgență.

IMAGINI CARE-ȚI TAIE RESPIRAȚIA. Animalele care devin invizibile atunci când prădătorii sunt aproape

IMAGINI CARE-ȚI TAIE RESPIRAȚIA. Animalele care devin invizibile atunci când prădătorii sunt aproape: Mai multe imagini surprinse de fotograful Art Wolfe, de-a lungul a 35 de ani, arată felul în care mai multe animale se camuflează atunci când simt prezența unui pericol în imediata lor apropiere.

Shakira a devenit mamă? Gerard Pique a făcut anunţul de Ziua Păcălelilor

Shakira a devenit mamă? Gerard Pique a făcut anunţul de Ziua Păcălelilor: Fotbalistul echipei FC Barcelona, Gerard Pique, în vârstă de 25 de ani, a anunţat, vineri, de Ziua Păcălelilor în Spania (El Dia de Los Inocentes), că a devenit tatăl unui băieţel. El a postat pe Twitter un mesaj în care preciza că partenera lui de viaţă, cântăreaţa Shakira, în vârstă de 35 de ani, a născut joi.





SERIAL EVZ. De la Piţipoancă la "Vedetă". Studiu de caz, Simona Sensual

SERIAL EVZ. De la Piţipoancă la "Vedetă". Studiu de caz, Simona Sensual: A făcut carieră de “vedetă” înainte de “Regina porno” - Alina Plugaru, însă nu a avut norocul ca posturile tv ale anilor 2004-2005 să fie interesate atunci de prezenţe feminine în chip de animatoare în emisiunile de divertisment....

Schimbari in conducerea Adevarul Holding, dupa preluarea trustului de catre Cristi Burci

Schimbari in conducerea Adevarul Holding, dupa preluarea trustului de catre Cristi Burci: Razvan Ionescu a fost anuntat director editorial al grupului Adevarul, pozitie pe care a ocupat-o si pana la inceputul acestui an, potrivit unui anunt intern citat de Paginademedia.ro. Aceeasi sursa il citeaza pe Ionescu spunand ca tranzactia prin care omul de afaceri Cristi Burci a preluat trustul de la Dinu Patriciu, in aceasta toamna, a primit avizul de la Consiliul Concurentei. Site-ul citat scrie, separat, ca tot ieri Mihnea Maruta si-a anuntat demisia din functia de redactor-sef Adevarul.

Cântăreaţa Shakira a născut un băieţel

Cântăreaţa Shakira a născut un băieţel: Cântăreaţa Shakira, în vârstă de 35 de ani, şi partenerul ei de viaţă, fotbalistul spaniol Gerard Pique, în vârstă de 25 de ani, au devenit pentru prima dată părinţi, după ce artista columbiană a născut, joi, un băieţel.