luni, 17 decembrie 2012

EDITORIALUL EVZ. Ponta, prizonierul Triumviratului Antonescu-Dragnea-Voiculescu - Opinii EVZ > EVZ.ro

EDITORIALUL EVZ. Ponta, prizonierul Triumviratului Antonescu-Dragnea-Voiculescu - Opinii EVZ > EVZ.ro: "Deşi nu cred că USL se va rupe în viitorul apropiat, sunt convins că tentativele lui Victor Ponta de a reechilibra raportul de forţe vor fi o permanentă sursă de tensiune. Această tensiune va fi amplificată de trustul media al lui Dan Voiculescu, dispus oricând să-l aducă la ordine pe Ponta, dacă nu va face cum îi dictează Triumviratul. Dacă premierul va eşua în a scăpa de sub această influenţă nefastă, s-ar putea să nu-i rămână decât să deconteze politic scăderea nivelului de trai, deoarece situaţia economică este din ce în ce mai complicată."

'via Blog this'

După femeia-Barbie, a apărut şi bărbatul-Ken. A cheltuit o avere pe 100 de operaţii estetice

După femeia-Barbie, a apărut şi bărbatul-Ken. A cheltuit o avere pe 100 de operaţii estetice: Mai multe femei din lume au încercat să se transforme în veritabile păpuşi Barbie, iar exemplul lor a fost urmat de un bărbat în vârstă de 32 de ani, pe nume Justin Jedlica, care a cheltuit 100 de mii de dolari pentru a arăta ca...

SILVIA CHIFIRIUC zice că e nevinovată de DIVORȚUL LUI PETRE ROMAN

SILVIA CHIFIRIUC zice că e nevinovată de DIVORȚUL LUI PETRE ROMAN: Mai tânăra soție a fostului premier se pregătește de relansarea carierei și spune că nu se aștepta să fie considerată responsabilă de eșecul primului mariaj al lui Petre Roman.

De ce nu se pricep românii la politică?.

De ce nu se pricep românii la politică?.: Intr-un articol recent, Gavril Dejeu, ministru de Interne in primele doua guverne postdecembriste de centru-dreapta, reflecta pe marginea coplesitoarei mosteniri comuniste si a mentalitatii rasaritene particulare tuturor regiunilor Romaniei cu exceptia Transilvaniei.
Desi bilantul sau ministerial n-a fost unul notabil, domnul Dejeu merita toata stima pentru a fi ramas fidel principiilor sale, spre deosebire de alti colegi de cabinet care au imbratisat de mult gasca si crezul lui Ion Iliescu. ...

Dezbatere EVZ. Au postacii lui Voiculescu vreo putere? Vă influențează ce se scrie pe forumuri?

Dezbatere EVZ. Au postacii lui Voiculescu vreo putere? Vă influențează ce se scrie pe forumuri?: Politicienii au înțeles că pentru a câștiga influență trebuie să fie prezenți în mediul virtual. Internetul a devenit scena celor mai încleștate dezbateri, însă discuțiile și participanții nu respectă întotdeauna aceleași reguli....

Fotografa franceza de origine romana Irina Ionescu a fost condamnata la depagubiri de 10.000 de euro pentru fotografiile cu tenta erotica facute fiicei sale, Eva

Fotografa franceza de origine romana Irina Ionescu a fost condamnata la depagubiri de 10.000 de euro pentru fotografiile cu tenta erotica facute fiicei sale, Eva: Fotografa franceza de origine romana Irina Ionesco a fost condamnata luni la plata unor daune de 10.000 de euro pentru atingere adusa vietii private a fiicei sale Eva, care a reclamat-o in instanta pe mama sa pentru fotografiile cu tenta erotica ce i-au fost facute in perioada copilariei, scrie AFP.

DEZVĂLUIRI: Mogulul Voiculescu a pus ”haite” de postaci să-i facă propagandă pe site-urile de știri. Fost postac: „Mi se părea grețos ceea ce făceam”

DEZVĂLUIRI: Mogulul Voiculescu a pus ”haite” de postaci să-i facă propagandă pe site-urile de știri. Fost postac: „Mi se părea grețos ceea ce făceam”: O anchetă publicată de reportervirtual.ro dezvăluie metodele cu care își face propagandă pe internet mogulul Dan Voiculescu.

EVZ.RO urcă în preferințele cititorilor: cel mai citit site al unui ziar. CAPITAL.RO, pe primul loc în categoria ”Economic & Financiar”. Vă mulțumim!

EVZ.RO urcă în preferințele cititorilor: cel mai citit site al unui ziar. CAPITAL.RO, pe primul loc în categoria ”Economic & Financiar”. Vă mulțumim!: Site-ul de știri al redacției ”Evenimentul Zilei”, evz.ro, a crescut în preferințele cititorilor în săptămâna 10 – 16 decembrie 2012. Conform Studiului de Audiență și Trafic Internet (SATI), evz.ro a urcat două poziții în topul...

SOC IN LUMEA MONDENA! Constantin Iosef confirma separarea de Teo: “Suntem despartiti de pe 8 decembrie, nu mai sunt sanse de impacare”

SOC IN LUMEA MONDENA! Constantin Iosef confirma separarea de Teo: “Suntem despartiti de pe 8 decembrie, nu mai sunt sanse de impacare”

ANALIZĂ. Piața Online în 2012, 29 De Milioane De Euro. Cât Au Câștigat Principalii Jucători | Pagina de media – Petrişor Obae

ANALIZĂ. Piața Online în 2012, 29 De Milioane De Euro. Cât Au Câștigat Principalii Jucători | Pagina de media – Petrişor Obae: "Ce venituri au atras principalii publisheri din online:

Ibu Pro TV a avut anul acesta încasări estimate la peste 2 milioane de euro.
Mediafax, tot parte a MediaPro, a câștigat peste 4 milioane de euro.
Q2M / Thinkdigital – 3 milioane de euro
Beyond Media / Adevolution – 1 milion de euro
GSP / Convergent Media – 1,5 milioane de euro
Ringier Romania – 750.000 de euro
Hotnews – 600.000
Intact Publishing – 200.000 de euro"

'via Blog this'

ANALIZĂ. Piața Online în 2012, 29 De Milioane De Euro. Cât Au Câștigat Principalii Jucători | Pagina de media – Petrişor Obae

ANALIZĂ. Piața Online în 2012, 29 De Milioane De Euro. Cât Au Câștigat Principalii Jucători | Pagina de media – Petrişor Obae: "Totuși, în ciuda vicisitudinilor prezentate mai sus, publicitatea online a continuat să crească an de an, devansând alte medii și instalându-se confortabil pe locul secund în atragerea dolarului de publicitate, după TV, care rămâne și probabil va rămâne lider, asa cum este și pe alte piețe europene sau în Statele Unite”, mai adaugă el."

'via Blog this'

Care sunt VEDETELE cele mai apreciate pentru…CORPUL LOR!

Care sunt VEDETELE cele mai apreciate pentru…CORPUL LOR!: Editorii revistei Fitness au realizat un sondaj în rândul cititorilor fideli ai publicaţiei pentru a afla care sunt vedetele cel mai apreciate pentru corpul lor.

Medicii se pronunţă: Bittman are şanse mici să mai cânte

Medicii se pronunţă: Bittman are şanse mici să mai cânte: În mod normal, recuperarea după operaţia de stenoză carotidiană se face în 10 zile. Specialiştii spun însă că este posibil ca vocea solistului trupei Holograf să nu mai sune niciodată la fel. În cel mai bun caz, răguşeala va...