luni, 12 noiembrie 2012

Schimbări ULUITOARE. Cum devin femeile ANGELINA JOLIE în câteva minute

Schimbări ULUITOARE. Cum devin femeile ANGELINA JOLIE în câteva minute: În doar câteva minute, orice femeie se poate transforma într-o adevărată divă. E un truc la care apelează majoritatea doamnelor și domnișoarelor.

Andreea Marin, DEVASTATĂ: fetița ei s-a îmbolnăvit și a avut nevoie de perfuzii

Andreea Marin, DEVASTATĂ: fetița ei s-a îmbolnăvit și a avut nevoie de perfuzii: Fosta vedetă de televiziune a trecut prin momente dificile săptămâna trecută după ce fiica ei s-a simțit foarte rău și a fost nevoie să o consulte un medic.

DEZVĂLUIRI. Cornel Patrichi vorbeşte despre o CONSPIRAŢIE la "Dansez pentru tine"

DEZVĂLUIRI. Cornel Patrichi vorbeşte despre o CONSPIRAŢIE la "Dansez pentru tine": Fostul jurat de la "Dansez pentru tine" este convins că una dintre cele două vedete ajunse la duel este condamnată să plece din emisiune.

Părerea mea e că Bianca e cea care va zbura (n.r. - va fi eliminată). Politica acestui grup de aşa-zişi profesionişti e să ţină cutare sau cutare vedetă cât mai mult, pentru a aduce audienţe. Când au văzut că Bianca nu aduce audienţe, aşa cum au crezut, s-au hotărât să-i dea note mici. Eu sunt de părere că ei au renunţat deja la Bianca”, a declarat Cornel Patrichi pentru Libertatea.

Taylor Swift şi Justin Bieber, marii câştigători ai MTV EMA 2012 | FOTO

Taylor Swift şi Justin Bieber, marii câştigători ai MTV EMA 2012 | FOTO: Taylor Swift a spar gheaţa şi a devenit “Best Female” la Frankfurt, la cea de-a 19-a ediţie a MTV European Music Awards.

INCREDIBIL: Pentru că i s-a refuzat un ajutor financiar, CEL MAI MARE sculptor al lumii a MURIT DE FRIG | VIDEO

INCREDIBIL: Pentru că i s-a refuzat un ajutor financiar, CEL MAI MARE sculptor al lumii a MURIT DE FRIG | VIDEO: Într-o familie modestă din Paris, la 12 noiembrie 1840, vedea lumina zilei Auguste Rodin, cel despre care se spune, în nenumărate rânduri, că a marcat major limbajul sculpturii.

Adevărata cucerire a lui Suleyman asupra lumii

Adevărata cucerire a lui Suleyman asupra lumii: Serialul de la Kanal D a ridicat brusc postul, învingând superproducţii de zeci de ori mai scumpe de la posturile mari

Un regizor a ajuns cerșetor. Sergiu Nicolaescu l-a recunoscut

Un regizor a ajuns cerșetor. Sergiu Nicolaescu l-a recunoscut: Regizorul Mihăiţă Dragomirescu a fost găsit cerşind, cu un carton în mână, în zona Piaţa Romană din Capitală.