duminică, 4 noiembrie 2012

Prezentarea cărții ”Un prieten pe patru roți”

Prezentarea cărții ”Un prieten pe patru roți”:
Recent, la Milano a avut loc prezentarea cărții ”Un prieten pe patru roți” în care sunt descrise episoade de succes, în România, ale voluntarilor italieni și români ai Asociației umanitare cu profil medical dentar ”Overlad for smile”.
Evenimentul a avut loc în cadrul Târgului internațional de aparatură dentară. Fundația ”Overland for smile” este prezentă în România, fiind promotorul unui proiect umanitar itinerant fără profit, prin care oferă asistență copiilor proveniți din mediile sociale dezavantajate. La eveniment au participat peste 150 de persoane, iar stand-ul organizației a găzduit camionul transformat într-un modern cabinet pediatric de medicină dentară .
A fost menționată colaborarea foarte bună cu Asociația Națională a Dentiștilor din România. Autorii cărții sunt condeieri afirmați ai presei scrise italiene: Massimo Boccaletti, fost redactor al cotidianului ”La Stampa”, actualmente directorul publicației ”Dental Tribune” și Antonio Ruzzo, director adjunct al cotidianului ”Il Giornale” din Milano.
Consulul General al României la Milano a dezvoltat paradigma voluntariatului medical, subliniind importanța cooperării cu societatea civilă pentru a sprijini proiectele menite să umanizeze țesutul social cu accent pe bunul cel mai de preț al oricărei națiuni care este sănătatea.
Citeşte mai mult...

Lovituri şi şocuri electrice. Cel mai iubit dresor de câini, acuzat de violenţă | VIDEO

Lovituri şi şocuri electrice. Cel mai iubit dresor de câini, acuzat de violenţă | VIDEO: Cesar Milan este un dresor de câini foarte cunoscut datorită emisiunii sale de pe National Geographic.

INTERVIURILE 2+1. Sergiu Nicolaescu: „Eu nu am absolut nimic cu Cristian Mungiu”

INTERVIURILE 2+1. Sergiu Nicolaescu: „Eu nu am absolut nimic cu Cristian Mungiu”: Regizorul îşi face planuri pentru noi filme, spune că la TVR e haos şi-şi aminteşte cu nostalgie de clasa muncitorare din comunism

ATAC împotriva site-urilor cu conţinut piratat. Aţi gustat filme gratis, mâncaţi acum pe bani!

ATAC împotriva site-urilor cu conţinut piratat. Aţi gustat filme gratis, mâncaţi acum pe bani!: Vorba cântecului: şi când ploaia va veni, le va potopi pe toate... Ofensiva împotriva site-urilor de filme pirat, declanşată de Media Pro, arată că epoca romantică a internetului românesc se apropie de sfârşit

Până unde merge îndobitocirea: Povestea băiatului care și-a ÎMPUȘCAT tatăl în CAP fiindccă ar fi fost neonazist

Povestea băiatului care și-a ÎMPUȘCAT tatăl în CAP. S-a inspirat dintr-un serial!: Un băiețel în vârstă de 10 ani le-a spus polițiștilor că a crezut că dacă își va omorî tatăl neonazist va scăpa nepedepsit deoarece așa s-a întâmplat într-un serial.

Operele lui Brâncuşi cotate de casele internaţionale de licitaţie între 10 şi 15 milioane ...

Operele lui Brâncuşi cotate de casele internaţionale de licitaţie între 10 şi 15 milioane ...: Sculptura "Une Muse" - "O Muzæ" - de Constantin Brancuøi, estimatæ la un prefl cuprins intre 10 øi 15 milioane de dolari, se aflæ printre piesele centrale ale unei licitaflii de artæ modernæ øi impresionistæ care va fi organizatæ de casa Christie's, la New York, pe 7 noiembrie, anunta Mediafax.
Potrivit site-ului oficial al casei organizatoare, la aceastæ licitaflie vor fi scoase la vanzare øi alte capodopere aparflinand ...

Truc! În CULISELE celei mai URMĂRITE RECLAME din toate TIMPURILE! Vezi cum au făcut-o I VIDEO

În CULISELE celei mai URMĂRITE RECLAME din toate TIMPURILE! Vezi cum au făcut-o I VIDEO: Compania care produce prețioasă apă Evian s-a îmbogățit de pe urma unei reclame cu bebeluși care se mișcă pe ritmuri de rapp și fac tot soiul de cascadorii pe role.

Truc! În CULISELE celei mai URMĂRITE RECLAME din toate TIMPURILE! Vezi cum au făcut-o I VIDEO

În CULISELE celei mai URMĂRITE RECLAME din toate TIMPURILE! Vezi cum au făcut-o I VIDEO: Compania care produce prețioasă apă Evian s-a îmbogățit de pe urma unei reclame cu bebeluși care se mișcă pe ritmuri de rapp și fac tot soiul de cascadorii pe role.

Posturile din invatamant, deblocate in cel mult doua saptamani

Posturile din invatamant, deblocate in cel mult doua saptamani: Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a apreciat sambata ca posturile din unitatile de invatamant ar putea fi deblocate in cel mult doua saptamani.
"Am facut o analiza si stim care este situatia. In cel mult doua saptamani cred ca vom reusi sa deblocam...

Lady Gaga: Adele este mai grasă decât mine. Cum de nimeni nu zice nimic despre ea? - FOTO

Lady Gaga: Adele este mai grasă decât mine. Cum de nimeni nu zice nimic despre ea? - FOTO: Lady Gaga a vorbit într-un interviu recent despre kilogramele în plus pe care le-a luat în ultima vreme şi s-a întrebat, retoric, de ce oamenii nu vorbesc şi despre silueta cântăreţei britanice Adele.