vineri, 2 noiembrie 2012

Pro TV - lider pe umor, Antena - pe scandal

Pro TV - lider pe umor, Antena - pe scandal: În luna octombrie, cei mai mulţi români s-au uitat la „Vocea României” şi „Las Fierbinţi”. Antena 1 conduce emisiunile tabloid

Sosia din Cluj a vedetei Bianca Drăguşanu a comis un accident de circulaţie

Sosia din Cluj a vedetei Bianca Drăguşanu a comis un accident de circulaţie: "Bianca Drăguşanu de Cluj" a provocat un accident în timp ce conducea o maşină de 60.000 de euro. Denisa Ciupe este fiica unui milionar cu avion la scară.

Redactorul-sef al Rzeczpospolita demisioneaza dupa articolul privind accidentul de la Smolensk

Redactorul-sef al Rzeczpospolita demisioneaza dupa articolul privind accidentul de la Smolensk: Redactorul-sef al cotidianului Rzeczpospolita, care a publicat un articol ce afirma ca au fost gasite urme de explozibil pe epava avionului prezidential polonez prabusit la Smolensk in 2010, si-a prezentat demisia, relateaza Radio Polonia in pagina electronica, citat de Mediafax.

Paradoxul Felix: securiștii prosperă, victimele sunt condamnate

Paradoxul Felix: securiștii prosperă, victimele sunt condamnate: Momentul în care Dan Voiculescu și-a depus candidatura pentru alegerile parlamentare, recunoscând că a fost și Felix, este un paradox care ne arată cât de greșit am condamnat ”poliția politică” în România.

Monica Gabor face o listă de subiecte pentru presă

Monica Gabor face o listă de subiecte pentru presă: Fosta doamnă Columbeanu promite dezvăluiri după recursul pentru custodia Irinei.

GMAIL a depăşit HOTMAIL, devenind cel mai popular serviciu de E-MAIL din LUME

GMAIL a depăşit HOTMAIL, devenind cel mai popular serviciu de E-MAIL din LUME: Gmail a devenit cel mai popular serviciu de e-mail din lume, depăşind concurentul Hotmail, după opt ani de rivalitate.

CONFLICT ProTV a declanșat un RĂZBOI DUR cu VPLAY şi alte 41 de site-uri cu FILME ONLINE. Vom mai vedea FILME GRATIS pe INTERNET?

CONFLICT ProTV a declanșat un RĂZBOI DUR cu VPLAY şi alte 41 de site-uri cu FILME ONLINE. Vom mai vedea FILME GRATIS pe INTERNET?: Vplay.ro, cinemaxx.ro şi alte site-uri de filme şi seriale online difuzate gratuit sunt ameninţate cu desfiinţarea. La cererea ProTV, Consiliul Naţional al Audiovizualului va sesiza Poliţia cu privire la furnizorii de conţinut...

Cele mai frumoase cimitire din lume - Romania, pe primul loc

Cele mai frumoase cimitire din lume - Romania, pe primul loc: Romania a luat fata altor tari, in sfarsit, situandu-se pe primul loc al unui clasament realizat in Franta. E drept ca este un top al celor mai frumoase cimitire, dar chiar si asa, locul 1 ar trebui sa ne onoreze.
E vorba, bineinteles, de cimitirul de la...