marți, 2 octombrie 2012

Antena 3(live). Gâdea a dezvălui numele unui terorist care vrea să-l arunce în aer

Antena 3(live). Gâdea a dezvălui numele unui terorist care vrea să-l arunce în aer: Gâdea este mai grav decât de obicei. Atacă la baionetă, folosindu-se de cei 7,5 milioane de alegători. Nu înțeleg ce vrea să spună pentru că nici nu spune.

Revolta studentului.

Revolta studentului.: Sunt scarbit de clasa conducatoare a poporului roman. Sunt satul de minciunile si promisiunile puerile ale capilor de institutii.
Sunt necredincios pana la extremis fata de justitia romaneasca.
Imi este mila de tineretul fara speranta si imi vine sa rad/plang in hohote de sistemul educational de dupa 1990.
Ne-am pierdut in izmene locurile de munca, iar pita ne-o manca soarecii si sobolanii. Ii vad pe parintii tinerilor ganditori si tematori fata de viitorul pruncilor pe care i-au crescut, ...

Legătura dintre Voiculescu şi Oltchim! Câţi bani au luat Jurnalul Naţional şi Săptămâna Financiară pentru reportaje despre Oltchim

Legătura dintre Voiculescu şi Oltchim! Câţi bani au luat Jurnalul Naţional şi Săptămâna Financiară pentru reportaje despre Oltchim: Jurnalistul Robert Turcescu a prezentat în această seară la B1 TV documente care dovedesc legătura dintre Dan Voiculescu şi combinatul Oltchim. Este vorba despre un contract în valoare de 100.000 de euro încheiat între S.C. Media...

Blogger, condamnat pentru defăimarea prinţului Albert de Monaco

Blogger, condamnat pentru defăimarea prinţului Albert de Monaco: Un blogger american care susţinea că este un fost spion care a lucrat pentru Albert de Monaco a fost condamnat vineri la Paris pentru defăimarea prinţului, precum şi a mai multor personalităţi din Monaco.

Top Forbes: Care sunt cel mai bine plătite femei de la Hollywood în 2012 - GALERIE FOTO

Top Forbes: Care sunt cel mai bine plătite femei de la Hollywood în 2012 - GALERIE FOTO: Realizatoarea şi prezentatoarea americană de televiziune Oprah Winfrey ocupă şi în 2012 primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite femei de la Hollywood, deşi au trecut 18 luni de când a părăsit talk show-ul TV care a făcut-o celebră.





Monica Bîrlădeanu a câştigat Oscarul chinezesc

Monica Bîrlădeanu a câştigat Oscarul chinezesc:
Monica Bârlădeanu a câştigat titlul de cea mai bună actriţă străină într-un rol principal, pentru reprezentaţia sa în “Francesca”, la competiţia cinematografică “Golden Rooster/ Cocoşul de aur”, echivalentul Oscarului în China.
Prezentă la decernarea premiilor Golden Rooster, Monica Bîrlădeanu a făcut senzaţie pe covorul roşu, alături de regizorul Bobby Păunescu. Fiind una din cele mai sexy actriţe de la cea de-a 29-a ediţie a galei, românca s-a bucurat de faimă preţ de câteva minute. Ea a fost aplaudată şi îmbrăţişată de fani.
Cea mai bună actriţă străină într-un rol principal
Bobby Păunescu, care este regizorul, scenaristul şi producătorul peliculei “Francesca” a explicat că premiul câştigat de Monica este foarte important şi că e echivaletul unui Oscar, “deoarece China este, după SUA, a doua ţară la box-office şi înregistrează o creştere cu 30% la încasările totale pe an. În consecinţă, acest premiu reprezintă o recunoaştere extraordinară, mai ales în contextul în care acum pregătim prima coproducţie româno-chineză, „The Girl Who Knew Too Much" China Film Association şi Mandragora Movies şi faptul că avem acces pe această piaţă, unde toate studiourile importante vor să îşi facă loc", a declarat Bobby Păunescu.
Citeşte mai mult...

Crin Antonescu și Mona Pivniceru la „Serviciul Român de Comedie”

Crin Antonescu și Mona Pivniceru la „Serviciul Român de Comedie”: Agenții lui Toni Grecu se întorc cu forțe proaspete într-un teatru de operațiuni nou-nouț, dornici să-și folosească superputerile în casele românilor.

Număr RECORD de ziarişti ucişi în acest an.

Număr RECORD de ziarişti ucişi în acest an.: Siria si Somalia sunt tarile cele mai periculoase pentru ziaristi, iar in primele noua luni ale acestui an 110 ziaristi au fost ucisi in 25 de state, cifra niciodata inregistrata intr-o perioada similara, a anuntat marti la Geneva organizatia Press Emblem Campaign - PEC, citata de agentia EFE.
Siria este tara cea mai periculoasa pentru ziaristi, aici fiind ucisi anul acesta 32 de ziaristi, urmata de Somalia, unde 16 jurnalisti si-au pierdut viata. In Mexic au murit 10 ziaristi, iar in Brazilia ...

Număr RECORD de ziarişti ucişi în acest an.

Număr RECORD de ziarişti ucişi în acest an.: Siria si Somalia sunt tarile cele mai periculoase pentru ziaristi, iar in primele noua luni ale acestui an 110 ziaristi au fost ucisi in 25 de state, cifra niciodata inregistrata intr-o perioada similara, a anuntat marti la Geneva organizatia Press Emblem Campaign - PEC, citata de agentia EFE.
Siria este tara cea mai periculoasa pentru ziaristi, aici fiind ucisi anul acesta 32 de ziaristi, urmata de Somalia, unde 16 jurnalisti si-au pierdut viata. In Mexic au murit 10 ziaristi, iar in Brazilia ...

FOTO: Vedete de nerecunoscut. Vezi cum se transformă frumuseţea în DEZASTRU ESTETIC!.

FOTO: Vedete de nerecunoscut. Vezi cum se transformă frumuseţea în DEZASTRU ESTETIC!.: Cele mai multe vedete de la Holywood si-au facut operatii estetice. Pana si Marilyn Monroe a apelat la cateva interventii chirurgicale in incercarea de a parea mereu tanara si frumoasa.
Insa unele dintre celebritati au ales bisturiul in scopuri extreme, iar rezultatele sunt pe masura.
Vedetele din galeria de mai sus au investit milioane de dolari in operatii estetice care le-a transformat in ceva ce nu si-au dorit niciodata sa fie.
In prezent, cu greu ar mai putea fi recunoscute de catre cei ...

Pe frecvența TVR Info se va vedea Euronews România

Pe frecvența TVR Info se va vedea Euronews România: Televiziunea Română va încheia un parteneriat cu postul paneuropean de ştiri Euronews, pentru transmiterea, în premieră în România, a canalului Euronews în limba română, potrivit

Guvernul Ponta cenzurează dialogul premierului cu Mircea Badea

Guvernul Ponta cenzurează dialogul premierului cu Mircea Badea: Din transcrierea interviului pe care Victor Ponta l-a acordat luni seara postului de televiziune Anten3 lipsește partea în care Badea îi pune o serie de întrebări premierului. Realizatorul Antenei 3 a spus că procurorii Kovesi si...

PANICĂ PRINTRE MANELIȘTI. Florin Salam pleacă din România!

PANICĂ PRINTRE MANELIȘTI. Florin Salam pleacă din România!: Manelistul Florin Salam a decis să părăsească definitiv România pentru a se muta în SUA. Prietena acestuia spune că manelistul s-a săturat de viața stresantă de aici și vrea liniște pentru copiii lui.

FOTO Frumuseţe sau probleme psihice? O tânăra din Ucraina s-a transformat într-o păpuşă ...

FOTO Frumuseţe sau probleme psihice? O tânăra din Ucraina s-a transformat într-o păpuşă ...: O adolescenta de 19 ani din Ucraina a devenit cunoscuta in intreaga lume dupa ce s-a transformat cu ajutorul machiajului intr-o papusa vie din desenele animate japoneze.
In fiecare zi, Anastasiya Shpagina se trezeste la cinci dimineata pentru a avea timp sa isi aplice machiajul inainte de a pleca spre serviciu. Tanara isi indreapta parul vopsit mov, isi contureaza o gura mica si isi mareste ochii printr-un machiaj special.
Machiajul ochilor este cel mai dificil, de aceea Anastasiya ...

Reprezentant proiect Anglia Romania

Studenti din Anglia implicati in proiectul Anglia Romania

Moni a rămas fără Mr. Pink

Moni a rămas fără Mr. Pink: O fi Monica Gabor inspirată atunci când își alege iubiții, cel puțin din punct de vedere financiar, însă atunci când vine vorba de afaceri, fosta doamnă Columbeanu mai are multe de învățat.