sâmbătă, 15 septembrie 2012

Priveghiul TVR Cultural. Zeci de persoane au aprins candele şi au depus flori lângă sediul TVR

Priveghiul TVR Cultural. Zeci de persoane au aprins candele şi au depus flori lângă sediul TVR: Câteva zeci de persoane au aprins candele şi au depus flori sâmbătă noapte, între orele 22.00 - 24.00, lângă sediul Societăţii Române de Televiziune (SRTv) din Bucureşti, la "priveghiul" TVR Cultural, care şi-a suspendat emisia...

Priveghi TVR Cultural, sambata, de la ora 22.00, langa sediul Televiziunii Romane

Priveghi TVR Cultural, sambata, de la ora 22.00, langa sediul Televiziunii Romane: Unii dintre angajatii Televiziunii Romane vor "sa conduca pe ultimul drum cum se cuvine" TVR Cultural - care isi va suspenda emisia sambata, de la ora 23.59 -, invitand publicul la un "priveghi", sambata, de la ora 22.00, langa sediul Societatii Romane de Televiziune (SRTv) din Bucuresti, relateaza agentia Mediafax.

Casa regală britanică a dat în judecată revista care a publicat fotografiile cu ducesa Kate topless

Casa regală britanică a dat în judecată revista care a publicat fotografiile cu ducesa Kate topless: Familia regală britanică a dat în judecată, vineri, publicaţia Closer pe care o acuză de încălcarea "grotescă" a vieţii private, după ce revista franceză a publicat o serie de fotografii în care prinţesa Catherine, soţia prinţului William, apare fără sutien.





N-a glumit deloc: Margherita de la Clejani s-a înscris la Jurnalism

N-a glumit deloc: Margherita de la Clejani s-a înscris la Jurnalism: După ce anul trecut a ratat BAC-ul pentru că a adormit cu capul pe bancă în timpul unui examen, Margherita a reușit în a doua sesiune din acest an să treacă „testul maturității”.

Manelistul Florin Salam, amenințat cu un PISTOL la o nuntă

Manelistul Florin Salam, amenințat cu un PISTOL la o nuntă: Florin Salam n-a mai primit bani la o nuntă, ci pumni și amenințări cu pistolul.

Casa Regală Britanică îi dă în judecată pe francezii care au publicat fotografiile cu Kate aproape GOALĂ

Casa Regală Britanică îi dă în judecată pe francezii care au publicat fotografiile cu Kate aproape GOALĂ: Reprezentanții Casei Regale Britanice au anunțat, astăzi, că vor acționa în judecată jurnaliștii revistei franceze „Closer”, după ce au publicat o serie de fotografii în care Ducesa de Cambridge apare fără sutien.