joi, 23 august 2012

Ce se întâmplă în fiecare zi pe Facebook ÎN CIFRE

Ce se întâmplă în fiecare zi pe Facebook ÎN CIFRE: Facebook stochează zilnic 500 terabytes de date. Este vorba despre milioane de fotografii şi miliarde de like-uri în fiecare zi, potrivit unui comunicat transmis de companie şi citat de CNET News.

Angajaţii TVR îi cer socoteală lui Săftoiu

Angajaţii TVR îi cer socoteală lui Săftoiu: Ieri, în Adunarea Generală a Sindicatului, salariaţii au luat la întrebări şefii instituţiei. Zgabercea a fost acuzat de conflict de interese.

FOTO. Şapte SCANDALURI care au zguduit CASA REGALĂ BRITANICĂ: "M-aş întoarce la tine ...

FOTO. Şapte SCANDALURI care au zguduit CASA REGALĂ BRITANICĂ: "M-aş întoarce la tine ...: Cel mai recent scandal mediatic in care este implicat printul Harry, ale carui fotografii nud au facut valva pe internet in ultimele zile, nu este singurul eveniment de acest gen care a afectat imaginea casei regale britanice in ultimii ani, informeaza radaronline.com, potrivit Mediafax.
Printul Harry, in varsta de 27 de ani, se afla in centrul unui urias scandal de presa, dupa ce doua fotografii in care apare nud au fost postate recent pe internet. Printul britanic se afla, la sfarsitul ...

Restructurarea din TVR va include concedieri colective

Restructurarea din TVR va include concedieri colective: Conducerea TVR i-au informat, joi, pe sindicalisti ca restructurarea menita sa amelioreze situatia financiara a Televiziunii publice va include concedieri colective, cu respectarea prevederilor din actualul Contract Colectiv de Munca, potrivit unui comunicat al institutiei. TVR nu precizeaza de unde vor proveni banii pentru a sustine aceasta masura, in conditiile in care CCM prevede compensatii intre 3 si 10 salarii de incadrare pentru salariatii disponibilizati.

Judecatorii CCR fac un nou apel la autoritatile publice sa ia masuri pentru oprirea actiunilor defaimatoare la adresa Curtii Constitutionale

Judecatorii CCR fac un nou apel la autoritatile publice sa ia masuri pentru oprirea actiunilor defaimatoare la adresa Curtii Constitutionale: Judecatorii CCR au decis, in sedinta de miercuri, "sa faca un nou apel la autoritatile publice prevazute in Titlul III al Constitutiei - Parlament, Presedintele Romaniei, Guvernul Romaniei, Administratia publica centrala, Administratia publica locala, Autoritatea judecatoreasca - pentru a lua masuri de oprire a actiunilor defaimatoare la adresa Curtii Constitutionale", se arata intr-un comunicat al CCR dat publicitatii joi. In comunicat se mai precizeaza ca judecatorii CCR au luat act, in sedinta de miercuri, de "continuarea atacurilor unor autoritati publice si mijloace de informare in masa la adresa Curtii Constitutionale".

Nicole Kidman a pozat topless la 45 de ani - FOTO

Nicole Kidman a pozat topless la 45 de ani - FOTO: Are 45 de ani şi a arătat lumii totul!





Cher a dezminţit informaţiile despre căsătoria cu un fost membru al clubului Hells Angels

Cher a dezminţit informaţiile despre căsătoria cu un fost membru al clubului Hells Angels: Cântăreaţa Cher a dezminţit informaţiile din presa americană potrivit cărora urmează să se căsătorească în toamna acestui an cu iubitul ei, Tim Medvetz, un fost membru al clubului de motociclişti Hells Angels.





Descoperire SURPRINZĂTOARE pe traseul viitoarei autostrăzi Sibiu-Nădlac.

Descoperire SURPRINZĂTOARE pe traseul viitoarei autostrăzi Sibiu-Nădlac.: Primul oras din Transilvania. Asta au scos la iveala cercetarile arheologice de pe traseul viitoarei autostrazi Sibiu-Nadlac. Asezarea neolitica de la Turdas, judetul Hunedoara era un centru regional de productie si distributie a obiectelor din ceramica, potrivit directorului Muzeului National Brukenthal din Sibiu, Sabin Luca, institutie care a coordonat lucrarile, scrie ronduldesibiu.ro.
Asezarea, ce dateaza 'de dinainte de piramide" era cunoscuta de arheologi inca de la jumatatea secolului ...

Mircea N. Stoian: “BIENCUŢA, mânca-i-ar cine știu eu de la Brașov silicoanele, A DAT CU MUCIŞIORII ÎN FASOLE”

Mircea N. Stoian: “BIENCUŢA, mânca-i-ar cine știu eu de la Brașov silicoanele, A DAT CU MUCIŞIORII ÎN FASOLE”: După despărţirea de “Un Show Păcătos” şi după ce a anunţat pe Facebook că a cam ajuns la fundul sacului cu dezvăluiri, Mircea N. Stoian nu pare să fie dispus la sentimente mai bune faţă de colega de platou Bianca Drăguşanu. ...

INEDIT. Douăzeci de fotografii care sfidează MOARTEA realizate de Vadim Mahorov.

INEDIT. Douăzeci de fotografii care sfidează MOARTEA realizate de Vadim Mahorov.: Fotograful rus Vadim Mahorov sfideaza moartea si escaladeaza poduri, turnuri si monumente, pentru a realiza fotografia perfecta.
Peisajele panoramice aeriene capturate de el in mai multe orase din Rusia si din Europa de Est sunt absolut uluitoare.
Fotograful este insotit in expeditiile sale de un grup de tineri aventurieri care sunt personajele principale din pozele sale de la inaltimi ametitoare.
Vadim Mahorov are un blog activ unde isi posteaza toate fotografiile si impresiile din ...