vineri, 17 august 2012

Lipsiţi de experienţă, Pepe şi Raluca se mută la părinţi

Lipsiţi de experienţă, Pepe şi Raluca se mută la părinţi: Cu toate că se laudă cu o casă nouă, achiziţionată special pentru familia sa lărgită, Pepe spune că lipsa de experienţă, atât a lui cât şi a Ralucăi, îl dedtermină să se mute, pentru început, la socri.

Războiul Prigoană - Bahmu, episodul N: Vesela şi jucăriile, pe inventar

Războiul Prigoană - Bahmu, episodul N: Vesela şi jucăriile, pe inventar: Cea de-a patra despărţire oficială dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană nu are nimic diferit de anterioarele. Cei doi soţi sunt spectaculoşi, uneori ridicoli.

EDITORIALUL EVZ. Conspiraţia guzganilor

EDITORIALUL EVZ. Conspiraţia guzganilor: Crin Antonescu este consiliat de un fost lucrător la Securitate şi un fost turnător al Securităţii. Unul se visează stăpânul României, altul şeful SRI.

Lady Gaga şi-a scris pe Twitter impresiile după concertul bucureştean. Cu ce compară România artista americană

Lady Gaga şi-a scris pe Twitter impresiile după concertul bucureştean. Cu ce compară România artista americană: Cântăreaţa americană Lady Gaga a anunţat, vineri, pe platforma Twitter că este în drum spre Viena, unde va susţine un concert sâmbătă, şi a descris România ca fiind "un frumos mic Paris".





CAMERA FOTO Cu ochii larg deschişi prin coşmarul sirian | FOTO

CAMERA FOTO Cu ochii larg deschişi prin coşmarul sirian | FOTO: Goran Tomasevic este fotograf pentru REUTERS. Nu-l cunosc decât din imaginile pe care le înşir în fiecare dimineaţa, la o cafea, pe monitorul computerului, până să inceapă iureşul prin redacţie... Prima dată i-am remarcat...

eBay INTERZICE comerţul cu POŢIUNI MAGICE, BLESTEME şi VRĂJI!.

eBay INTERZICE comerţul cu POŢIUNI MAGICE, BLESTEME şi VRĂJI!.: Conducerea site-ului de licitatii online eBay a decis interzicerea comertului cu potiuni magice, blesteme si vraji, incepand din 30 august, informeaza ABC News, potrivit Mediafax.
Pe eBay puteti sa gasiti aproape orice. Va aflati in cautarea unei vraji care sa il faca pe partenerul de viata sa tanjeasca dupa dumneavoastra si dupa nimeni altcineva? Sau o incantatie de razbunare, ce tine de domeniul magiei negre, pentru a va blestema dusmanii? Sau poate o potiune clasica de 51 de dolari contra ...

Parada gay a fost interzisă 100 de ani la Moscova

Parada gay a fost interzisă 100 de ani la Moscova: Curtea supremă moscovită a decis să menţină interdicţia de un secol a marşurilor gay în capitala rusă.

Zombie Experiment

Artista Irina Albu a fondat în Sardinia o colonie de pisici unică în lume/VIDEO

Artista Irina Albu a fondat în Sardinia o colonie de pisici unică în lume/VIDEO:

Irina Albu, născută la Iaşi în urmă cu 40 de ani, este o artistă stabilită de mai mulţi ani în Sardinia, lângă Oristano. Site-ul Sardegna Reporter i-a dedicat româncei un amplu articol, în care a fost prezentată pasiunea artistei pentru o artă, dar şi pentru…feline.

Românca a ajuns cunoscută în toată Europa datorită unui proiect dedicat pisicilor: împreună cu soţul ei, jurnalistul Andrea Atzori, au fondat “Colonia Felină din Su Pallosu”. Este vorba despre colonie de pisici unică în lume, pentru că membrii ei- cele aproape 40 de feline- trăiesc la doi paşi de una din cele mai frumoase plaje din Sardinia.

Odată cu transferul în Sardinia lângă Oristano, în 2007, românca a început să se ocupe, împreună cu soţul ei, de cele câteva zeci de feline care trăiesc pe malul mării. Cei doi au grijă de pisici, le hrănesc şi le duc la veterinar. Cuplul, împreună cu alţi câţiva locuitori din mica localitate de pe malul mării, au fondat o asociaţie pentru promovarea proiectului “Colonia Felină din Su Pallosu”.

În scurt timp, pisicile “marine” din Sardinia au devenit o atracţie turistică şi adevărate vedete la televizor. Chiar şi canalul “Animal Planet” le-a dedicat un

Citeşte mai mult...

Realitatea TV a OPRIT emisia pentru că ANGAJAŢII NU ŞI-AU PRIMIT BANII.

Realitatea TV a OPRIT emisia pentru că ANGAJAŢII NU ŞI-AU PRIMIT BANII.: Postul de televiziune Realitatea TV a avut astazi emisia oprita pentru o perioada de trei minute, de la ora 13:00, la 13:03, scrie economica.netSurse interne sustin ca acest lucru a fost realizat in mod deliberat de catre cei 174 de angajati care au fost mutati pe alta firma si care nu si-au primit salariile pe luna trecuta. Alte surse declara insa ca a existat doar o problema de satelit.
Reamintim faptul ca o parte din angajati au protestat ieri ca urmare a neplatii salariilor catre ...

Video Lady Gaga: fan trântit la pământ. Lady Gaga se preface oripilată

Cristian Preda, despre liderii USL: O identitate anti-europeană?.

Cristian Preda, despre liderii USL: O identitate anti-europeană?.: Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda ii acuza pe lideri PNl si PSD ca promoveaza o identitatea anti-europeana.
"Pana in primavara lui 2000, cand au inceput negocierile de aderare la UE, afilierea europeana a Romaniei a fost invocata (in termeni geografici si culturali) de cvasi-totalitatea partidelor politice. Cele anticomuniste au folosit, pe de alta parte, referinte pro-occidentale pentru a-i pune in dificultate pe fostii comunisti, fara a reusi sa transforme aceasta opozitie intr-o tema ...

Un inedit schimb de experiență gazetărească la tâgrul meşteşugarilor

Un inedit schimb de experiență gazetărească la tâgrul meşteşugarilor: Asa cum am mai scris manifestările organizate cu prilejul primului an de la apariția primului număr al ziarului Buzz, au început joi, 2 august, cu o conferință de prezentare a proiectului „Micii reporteri”, găzduită de Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu”. Vineri 3 august, noii mici reporteri, îndrumați de colegii lor mai mari, au participat la Târgul [...]

Un refren aproape uitat: Prigoană o lasă pe Bahmu. Acum e pe bune, dar Adriana anunță o mare lovitură în trei zile

Un refren aproape uitat: Prigoană o lasă pe Bahmu. Acum e pe bune, dar Adriana anunță o mare lovitură în trei zile: Prigoană nu s-a despărțit doar de soție, ci și de sora și mama acesteia, care locuiau cu el în casă, în Pipera. Acum, milionarul „gunoaielor” are destul spațiu să se uite la televizor fără să-l deranjeze nimeni, după ce a spart o...