marți, 14 august 2012

Liviu Vârciu e supărat pe femeile ușoare: „Trebuie să-mi dai 15% din toate veniturile tale”

Liviu Vârciu e supărat pe femeile ușoare: „Trebuie să-mi dai 15% din toate veniturile tale”: Fostul soț al Adelinei Pestrițu, ex Liviu de la LA, actualmente vedeta de televiziune și actor, Liviu Vârciu a declarat la emisiunea „Poveștiri Adevărate” de pe Acasă TV că e supărat pe femeile care s-au lăudat că au avut o...

O bucătăreasă celebră, omagiată de Google

O bucătăreasă celebră, omagiată de Google: Julia Child este sărbătorită de motorul de căutare Google. Astăzi se împlinesc 100 de ani de la nașterea celei care a fost o renumită scriitoare, om de televiziune și bucătar.

Clasamentul Shanghai primele 500 universităţi din lume

Clasamentul Shanghai primele 500 universităţi din lume

Clasamentul Shanghai al universitatilor: Statele Unite si Marea Britanie isi pastreaza suprematia

Clasamentul Shanghai al universitatilor: Statele Unite si Marea Britanie isi pastreaza suprematia: Clasamentul Shanghai al celor mai prestigioase universitati din lume confirma inca o data suprematia facultatilor americane, care devanseaza de departe tarile europene, cu exceptia Marii Britanii, relateaza AFP.

Casa în care a locuit Steve Jobs a fost călcată de hoți. Pagubă de 60.000 de dolari

Casa în care a locuit Steve Jobs a fost călcată de hoți. Pagubă de 60.000 de dolari: Din locuința din California a fostului șef al Apple, care a murit anul trecut, s-au luat și câteva computere personale

Verisoara viitoarei regine a Angliei a pozat in Playboy si este stripteuza!.

Verisoara viitoarei regine a Angliei a pozat in Playboy si este stripteuza!.: Ah, nobilii din ziua de azi! Ce sa spunem? Sunt la fel de perversi de de secretosi ca aceia din vremuri indepartate.De exemplu, cine ar fi crezut ca sobra si curatica ducesa de Cambridge, a.k.a. Kate Middleton, sotia viitorului rege al Angliei, Printul William, are o verisoara care isi castiga existenta...facand striptease! Mai mult, dragalasa Katrina Darling este o rebela cu acte in regula, afisand un numar mare de tatuaje pe intreg corpul. Fata lucra pana nu demult in niste cluburi de ...

USL joacă pentru Băsescu şi PDL?.

USL joacă pentru Băsescu şi PDL?.: Asa cum 'palma lui Patriciu" si 'jacuzzi la Vantu" au asigurat victoria lui Basescu in alegerile din 2009, tot asa, astazi, referendumul ratat initiat de Antonescu si Ponta ar putea netezi calea intoarcerii la putere a unui PDL usor cosmetizat.
Urmeaza cateva saptamani decisive in is­toria Romaniei. Scrisoarea lui Barroso, mi­siunea emisarului american Gordon, re­u­niunea plenului Curtii Constitutionale, toa­te indica faptul ca de­ci­zia privind ...

Se pregătește un protest la Realitatea TV

Se pregătește un protest la Realitatea TV: Neplata salariilor la Realitatea TV generează proteste la postul de televiziune. Potrivit unui mail intern, angajații sunt chemați la o întâlnire care va avea loc

DETALII SENZAȚIONALE: Cum a fost păzit Messi la București

DETALII SENZAȚIONALE: Cum a fost păzit Messi la București: La FC Barcelona, regulile de securitate sunt mai stricte la un meci amical decât la unul de Liga Campionilor. Asta pentru că regulile sunt făcute, exclusiv, de departamentul de securitate al clubului catalan.

Vasile Dâncu: Am încercat să-i vindec pe prietenii din USL de PSIHOVIROZA de a scăpa de Traian Băsescu

Vasile Dâncu: Am încercat să-i vindec pe prietenii din USL de PSIHOVIROZA de a scăpa de Traian Băsescu: Sociologul Vasile Dâncu a scris pe blog că a încercat să-și convingă prietenii din USL că nu au șanse să-și îndeplinească visul de a scăpa de Traian Băsescu fără a respecta proceduri și instituții. "Răspunsul a fost acela că am...
Îmi transmite prietenul meu că mă urăsc nişte uselişti, dar este preţul pentru că, timp de câteva luni, am încercat să-i scap pe prietenii şi camarazii mei de o psihoviroză care inexplicabil a lovit o mare parte din clasa politică: obsesia de a scăpă prin orice mijloace de Traian Băsescu, fără a respecta proceduri, instituţii. Le-am spus că nu va fi prezenţă destulă, deci cvorum, căci migraţia a împrăştiat vreo 2 miloane de români prin lume, fără să-şi schimbe domiciliul. Le-am spus şi că Europa nu va accepta raţionamentele noastre, dar nu i-a oprit nici constatarea de la suspendarea trecută, când procedura a durat 65 de zile, nu s-au schimbat legi şi nimeni din Europa nu a protestat în apărarea Presedintelui României. Ca şi în 2007 singurul răspuns a fost acela că am simpatii băsiste. Acum mă uit la dezastrul rezultat şi mă aştept să vina delegaţii ONU cu misiuni de pace, pentru a opri jihadul nostru naţional", a scris Vasile Dâncu pe blog.

Google a cumpărat brandul de ghiduri de călătorie american Frommer's

Google a cumpărat brandul de ghiduri de călătorie american Frommer's: Google, proprietarul celui mai popular motor de căutare pe internet, a cumpărat Frommer's, unul dintre cele mai importante branduri de ghiduri de călătorie americane.





Emisiunea care a stârnit nemulţumirea unor laureaţi ai premiului Nobel pentru pace. Aceştia solicită anularea - VIDEO

Emisiunea care a stârnit nemulţumirea unor laureaţi ai premiului Nobel pentru pace. Aceştia solicită anularea - VIDEO: Nouă laureaţi ai premiului Nobel pentru pace, inclusiv sud-africanul Desmond Tutu, au cerut, luni, postului american de televiziune NBC să anuleze reality show-ul "Stars Earn Stripes", pe care îl consideră "o încercare de a igieniza războiul, asemănându-l cu o competiţie atletică".





Adriana Bahmuţeanu: "Sunt victima violenţei domestice"

Adriana Bahmuţeanu: "Sunt victima violenţei domestice": Aflată într-un nou divorţ cu eternul soţ Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu a recunoscut că a fost supusă violenţei domestice.

Ultimele ore din viaţa pianistei Mihaela Ursuleasa

Ultimele ore din viaţa pianistei Mihaela Ursuleasa: Primele informaţii oficiale oferite de poliţia vieneză, cu privire la decesul pianistei Mihaela Ursuleasa (33 de ani) şi la ultimele ore din viaţa artistei, au început să apară în presă.

"Protest cu telecomandă" faţă de desfiinţarea TVR Cultural, joi, în faţa ...

"Protest cu telecomandă" faţă de desfiinţarea TVR Cultural, joi, în faţa ...: Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate - ARCEN organizeaza joi, de la ora 19.00, in fata Ateneului Roman din Bucuresti "Protest cu telecomanda. Un protest impotriva desfiintarii TVR Cultural", potrivit Mediafax.
"Initiativa ARCEN vine in urma unui val de simpatie fata de postul TVR Cultural, care s-a manifestat pe retelele de socializare si care atrage din ce in ce mai multi sustinatori din tara si din strainatate", se spune in comunicatul asociatiei.
ARCEN precizeaza ca ...
Totodată, prin protestul din faţa Ateneului Român se va semnala "situaţia mass-media românească, care este invadată de divertisment politic, kitsch, ignoranţă, non-valoare şi agresivitate, TVR Cultural fiind singurul post de televiziune cu caracter exclusiv cultural din România, locul apolitic de întâlnire a intelectualilor, a operatorilor culturali şi a oamenilor cu idei constructive".

Piramidele pierdute ale Egiptului, găsite cu ajutorul Google Earth

Piramidele pierdute ale Egiptului, găsite cu ajutorul Google Earth: Un cercetător american a descoperit două posibile piramide în Egipt, după ce a cercetat, timp de zece ani, imaginile Google Earth.

EXCLUSIV. Mutare spectaculoasă: Cancan TV pregătește trecerea în grupul Pro

EXCLUSIV. Mutare spectaculoasă: Cancan TV pregătește trecerea în grupul Pro: TRANSFER SURPRIZĂ. Mișcare spectaculoasă pe piața media. Emisiunea Cancan TV se pregătește să se mute în grupul Pro. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, emisiunea de tabloid va