joi, 9 august 2012

Măcel în TVR

Măcel în TVR: Televiziunea publică vrea să desfiinţeze TVR Internaţional, TVR Cultural, TVR 3 şi TVR Info. Războiul între tabere, la apogeu.

SENATUL EVZ: Cavalerii Apocalipsei

SENATUL EVZ: Cavalerii Apocalipsei: În "Ferma animalelor" a lui Orwell, porcul Napoleon creşte în secret un haitic de căţelandri, pe care-i dresează şi-i fanatizează, transformându-i în instrumentele lui feroce şi fidele.

OPULENȚĂ, MAȘINI SCUMPE și MANELIȘTI: Copiii clanurilor Cârpaci și Stancu, miri la 15 ani

OPULENȚĂ, MAȘINI SCUMPE și MANELIȘTI: Copiii clanurilor Cârpaci și Stancu, miri la 15 ani: O nouă alianță între clanurile țignești s-a consfinșit joi la Timișoara. Și-au unit destinele, în fața preotului ortodox, David Cârpaci, nepotul lui Grado Cârpaci, supranumit și ”Ministrul de Finanțe” în comunitatea romilor din...

Schimbarea ŞOCANTĂ prin care a trecut Naomi Campbell. Părul supermodelului, pe cale de dispariţie

Schimbarea ŞOCANTĂ prin care a trecut Naomi Campbell. Părul supermodelului, pe cale de dispariţie: Supermodelul în vârstă de 42 de ani trece prin nişte schimbări dramatice, după cum s-a putut observa în vacanţa pe care a petrecut-o la Ibiza, în această săptămână.

Mazăre: O parte dintre manechine au fost audiate, sunt speriate, ele au venit să promoveze turismul

Mazăre: O parte dintre manechine au fost audiate, sunt speriate, ele au venit să promoveze turismul: Primarul Constanţei, Radu Mazăre, spune că deocamdată nu a fost audiat în cazul plângerii PDL privind încălcarea legea referendumului, după ce în 29 iulie a dus la vot 25 de manechine, precizând că o parte dintre tinere au fost audiate şi că se aşteaptă ca şi el să fie chemat de anchetatori.





Ce se ascunde în spatele atacului USL împotriva SIE.

Ce se ascunde în spatele atacului USL împotriva SIE.: Operatiunea "Izolarea Romaniei" declansata de USL in ultimele doua luni continua cu numirea la Externe a lui Titus Corlatean si cu atacurile lui Crin Antonescu si ale parlamentarilor USL impotriva Serviciului de Informatii Externe. SIE deranjeaza pentru ca este un serviciu profesionist, care nu cedeaza presiunilor politice pentru a servi agenda USL in strainatate.
Reputatia internationala a Romaniei este distrusa iar liderii USL nu dau niciun semn ca ar intelege, macar in ceasul al ...

România a ieşit din top 10 mondial la viteza medie de conectare la internet. Ce ţară se află pe primul loc

România a ieşit din top 10 mondial la viteza medie de conectare la internet. Ce ţară se află pe primul loc: România a coborât pe locul 13 în topul mondial al vitezei medii de conectare la internet, de pe poziţia a noua la sfârşitul anului trecut, dar s-a menţinut în top 10 în Europa, după ce, în 2010, internetul românesc era cel mai rapid de pe continent şi al patrulea în lume.





"Usain Bolt al SMS-urilor": Are 17 ani şi a câştigat 50.000 de dolari la concursul naţional de SMS-uri - VIDEO

"Usain Bolt al SMS-urilor": Are 17 ani şi a câştigat 50.000 de dolari la concursul naţional de SMS-uri - VIDEO: Un american în vârstă de 17 ani şi-a conservat titlul de campion al Statelor Unite la concursul naţional de SMS-uri, miercuri, în cadrul unei competiţii ce a fost organizată în Times Square din New York.





Logica lui Crin Antonescu

Logica lui Crin Antonescu: Lui Crin Antonescu ii plac logica si elocventa. Cel putin asta incearca sa arate in fiecare discurs. Dar ce ar sacrifica Crin Antonescu intre logica si elocventa, daca nu ar putea sa le aiba pe ambele in legatura cu un subiect? Ar sacrifica logica numai ca sa iasa demonstratia cit mai elocventa. Daca o face intentionat, nu este onest. Daca nu-si da seama, atunci sta prost cu logica. Ceea ce nu este de dorit la un presedinte de tara.

Străzile din New York, supravegheate cu ajutorul unor noi camere de înaltă tehnologie

Străzile din New York, supravegheate cu ajutorul unor noi camere de înaltă tehnologie: Poliţia din New York a lansat miercuri o nouă reţea de camere de supraveghere, considerată "revoluţionară", care va permite supravegherea simultană a străzilor şi accesarea unor date privind eventuali suspecţi de crime şi infracţiuni.





Florin Călinescu joacă într-un film alături de marele regizor Francis Ford Coppola

Florin Călinescu joacă într-un film alături de marele regizor Francis Ford Coppola:
Florin Călinescu încearcă să treacă peste momentele grele şi a revenit în lumina reflectoarelor alături de marele regizor Francis Ford Coppola, pentru cea mai nouă peliculă ”În film la Naşu'”.
Cu permisiunea specială a marelui regizor Francis Ford Coppola, filmul prezintă o convorbire telefonică reală dintre Florin Călinescu, care-l interpretează pe şeful vămii româneşti, şi reputatul cineast, justificându-se astfel şi titlul scurtmetrajului, „În film la Naşu’”.
Scris şi regizat de Cristina Jacob, „În film la Naşu’” are o distribuție care-i aduce în rolurile principale pe: Cristi Iacob, Diana Dumitrescu, Florin Călinescu, lista de actori care și-au adus contribuția la acest scurtmetraj fiind completată de: Ion Grosu, Anamaria Mirică și Ion Săpdaru.
Legendarul cineast american Francis Ford Coppola, creatorul faimoasei trilogii “Nașul/ The Godfather”, al filmului cult “Apocalypse Now”, are o intervenţie telefonică plină de umor în comedia “În film la Naşu’”, unul dintre cele trei scurtmetraje româneşti din proiectul cinematografic „Hot Shorts”, disponibil în cinematografe din 17 august.
"Rolul vameşului român din final l-am scris cu actorul în minte, şi anume Florin Călinescu. Acesta a intrat perfect în pielea personajului şi şi-a interpretat excepţional rolul, imitându-l pe Marlon Brando din filmul "Naşul", regizat de Francis

Citeşte mai mult...

Bote suferă din dragoste: "Încerc să o aduc înapoi"

Bote suferă din dragoste: "Încerc să o aduc înapoi": Designerul a recunoscut că a avut o relaţie sentimentală ascunsă de ochii presei, însă aceasta s-a încheiat din vina lui.

Bote suferă din dragoste: "Încerc să o aduc înapoi"

Bote suferă din dragoste: "Încerc să o aduc înapoi": Designerul a recunoscut că a avut o relaţie sentimentală ascunsă de ochii presei, însă aceasta s-a încheiat din vina lui.

Televiziunea Română renunţă la aproape o treime dintre angajaţi.

Televiziunea Română renunţă la aproape o treime dintre angajaţi.: Aproape 1.000 dintre angajatii TVR urmeaza sa fie disponibilizati, incepand de la 1 septembrie, in baza planului de redresare a institutiei, potrivit Realitatea.net.
Pe langa masura disponibilizarii, va fi redus numarul canalelor TV publice, in prezent acestea fiind in numar de sapte. Totodata, va fi ajustata structura organizatorica, a declarat Lucia Hossu Longin, membru in CA, citata de Bursa.ro.
"In timpul guvernarii PDL, cand la conducerea televiziunii a fost domnul Lazescu, nu s-a scos ...

Eu si tumoarea. Episodul 3: Sfarsitul Lumii nu mai vine anul acesta. Mainile lui Dumnezeu

Eu si tumoarea. Episodul 3: Sfarsitul Lumii nu mai vine anul acesta. Mainile lui Dumnezeu: Coridorul lung e luminat puternic, insa explozia de alb ma irita si aproape ca lacrimez. Fizioterapeutul sta la cativa pasi de mine si imi spune ceva, insa bandajul care imi acopera urechile ma impiedica sa-l aud. Tanarul imi face atunci semn sa merg spre el. "Hai, Andrei, incetisor, hai ca poti, ce naiba!", imi spun in gand si incerc sa fac cativa pasi, insa simt ca picioarele nu ma asculta si pleaca fiecare in directii diferite, ca la un Pinocchio prost manuit. Ma uit deznadajduit la Markus, insa el zambeste: "Nu-i nimic, o sa-ti revii!". Incredibil cat de optimist e omul asta!, ma gandesc si-mi amintesc ca ieri, dupa ce reusisem prima oara sa-mi scot papucii din picioare fara ajutor, imi zisese convins: "Acum nu mai trebuie decat sa ajungi sa-ti legi singur sireturile si vei fi ca nou!"

Deplorabil - Inna - vara nu dorm (Timisoara)

Sharon Stone a avut nevoie de îngrijiri medicale în prima zi de filmare la Bucureşti

Sharon Stone a avut nevoie de îngrijiri medicale în prima zi de filmare la Bucureşti: Sharon Stone, aflată în România pentru a filma lungmetrajul "What About Love", în care joacă alături de Andi Garcia, a avut nevoie de îngrijiri medicale în prima zi petrecută pe platourile de la Snagov!





Andreea Marin Bănică, la hotel cu duşmanul

Andreea Marin Bănică, la hotel cu duşmanul: Concediul Andreei Marin şi al lui Ştefan Bănică în Belek, Antalya, părea unul perfect.

Sicriul cu trupul neinsufletit al Mihaelei Ursuleasa, depus joi, la Ateneul Roman

Sicriul cu trupul neinsufletit al Mihaelei Ursuleasa, depus joi, la Ateneul Roman: Sicriul cu trupul neinsufletit al pianistei Mihaela Ursuleasa va fi depus joi la Ateneul Roman, pentru ca toti cei care au cunoscut-o sa-i aduca un ultim omagiu.
Mihaela Ursuleasa, care a fost gasita decedata, saptamana trecuta, in apartamentul sau...