joi, 31 mai 2012

REZULTATELE SELECTIEI PENTRU CURSUL MEDIATIN 2

REZULTATELE SELECTIEI PENTRU CURSUL MEDIATIN 2:

Reforma Pop: S-a dat liber la plagiat și s-a tăiat accesul la articole științifice internaționale

Reforma Pop: S-a dat liber la plagiat și s-a tăiat accesul la articole științifice internaționale: Ministerul Educaţiei a tăiat accesul la literatura ştiinţifică internaţională.

Libertatea a bătut Click prin “neprezentare”. Nici Adevărul nu are datele

Libertatea a bătut Click prin “neprezentare”. Nici Adevărul nu are datele: Libertatea apare drept cel mai citit cotidian din România. Click, cel mai citit ziar în valul trecut (mai 2011- ian. 2012), nu are date de

DEZASTRU la BACALAUREATUL olimpicilor: Promovabilitate de numai 34,20%.

DEZASTRU la BACALAUREATUL olimpicilor: Promovabilitate de numai 34,20%.: Promovabilitatea la sesiunea speciala a examenului de bacalaureat, sesiune organizata pentru absolventi de liceu olimpici si participanti la concursurile internationale, este de 34,20%, a declarat joi secretarul de stat pentru invatamant preuniversitar, Stelian Fedorca, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, din cei 880 de candidati inscrisi au fost prezenti 877 si au fost admisi 300.
Secretarul de stat a precizat ca in total au fost eliminati de la sesiunea speciala a bacalaureatului 25 de ...

Bianca Drăguşanu se căsătoreşte cu Adrian Cristea

Bianca Drăguşanu se căsătoreşte cu Adrian Cristea: Fosta asistentă tv a mărturisit, în emisiunea CanCan TV, că s-a logodit cu Adrian Cristea şi că cei doi au găsit deja naşii pentru nuntă.

Actorul Iurie Darie va fi externat astăzi din Spitalul "Bagdasar-Arseni".

Actorul Iurie Darie va fi externat astăzi din Spitalul "Bagdasar-Arseni".: Actorul Iurie Darie va fi externat, joi la pranz, din Spitalul "Bagdasar-Arseni", starea lui fiind mult mai buna decat la internare, a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al unitatii sanitare.
"Pacientul este mult mai bine decat la internare, va pleca din spital joi, in jurul orei 12.00", a spus doctorul Florian Bica.
Actorul Iurie Darie, in varsta de 83 de ani, a fost adus in 10 mai la Spitalul de Urgenta "Bagdasar-Arseni" din Capitala.
In 21 mai, Iurie Darie a fost operat, ...

Brosura cu Admiterea, distribuita gratuit in scoli

Brosura cu Admiterea, distribuita gratuit in scoli: IMG_8272.JPGAdmitere 2012 pe intelesul elevilor si parintilor. Elevii de clasa a VIII-a au inceput, de ieri, sa primeasca