luni, 30 aprilie 2012

Video: Moment euforic TV pe plaja din Mamaia

Video:Impresii de pe strada despre Statuia lui Traian din fata MNIR

GAFĂ TELEVIZATĂ. O reporteră luată pe sus de un cocalar pe plaja din Mamaia | VIDEO

GAFĂ TELEVIZATĂ. O reporteră luată pe sus de un cocalar pe plaja din Mamaia | VIDEO: Nu este prima oară când se întâmplă aşa ceva pe litoralul românesc. Pe lângă mare şi plajă, o altă atracţie a turiştilor puţin turmentaţi au devenit reporterii de televiziune.

Tur virtual al Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”. IMAGINI PANORAMICE 360°

Tur virtual al Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”. IMAGINI PANORAMICE 360°: Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” a bătut toate recordurile în ceea ce privește numărul de vizitatori. În doar patru luni de la redeschidere au fost 200 de mii de vizitatori. Înainte de renovarea veneau 100 de...

Facebook, prezență puternică la București: doi oameni, două prezentări și două workshopuri la RoNewMedia

Facebook, prezență puternică la București: doi oameni, două prezentări și două workshopuri la RoNewMedia: Facebook va fi prezent la București cu doi reprezentanți, în prima zi a conferinței RoNewMedia, cel mai mare eveniment internațional dedicat internetului care a avut loc, până acum, în România. Ziua în care reprezentanții Facebook vor avea două conferințe și două workshopuri este dedicată Social Media și Search Marketingului. Detalii, în continuare: Bruce Bale, Head... mai mult »