joi, 12 aprilie 2012

MEMORIA EVZ: Răduleasca între Liviu Mihaiu şi Dan Chişu

MEMORIA EVZ: Răduleasca între Liviu Mihaiu şi Dan Chişu: Mihaelei Rădulescu i-a plăcut să fie mereu în centrul atenţiei.

Raport TVR: Televiziunea Publică a încheiat anul 2011 cu un deficit de 160,8 milioane de lei

Raport TVR: Televiziunea Publică a încheiat anul 2011 cu un deficit de 160,8 milioane de lei: Societatea Română de Televiziune (SRTv) a încheiat anul 2011 cu un deficit de 160,8 milioane de lei, în condiţiile în care Televiziunea Publică a avut, anul trecut, venituri totale de circa 583 de milioane de lei, potrivit raportului de activitate al SRTv.





Indiscreţie cu vărul Flutur la finalul emisiunii de la Realitatea TV

Indiscreţie cu vărul Flutur la finalul emisiunii de la Realitatea TV: Emisiunea „Tu vezi oraşul” difuzată joi seară de Realitatea TV la Botoşani a avut un final fără nici o legătură cu tema emisiunii. Reporterul Oana Dobre s-a interesat de un aspect din viaţa...

Primarul de Botoşani Cătălin Flutur la Realitatea TV

Radioul public, pe profit în 2011

Radioul public, pe profit în 2011: Societatea Română de Radiodifuziune, condusă de Andras Demeter, a publicat pe site-ul său primele date financiare ale instituției pentru anul 2011. Conform raportului, SRR a avut anul trecut venituri de 95,8 milioane de euro (405.315.961 de lei) și un profit net de 995.161 de euro (4.209.533 de lei). Cifrele radioului public, în continuare: Instituția publică... mai mult »

"Negustorul de moarte" vorbeşte presei din închisoarea sa din New York.

"Negustorul de moarte" vorbeşte presei din închisoarea sa din New York.: Rusul Viktor Bout, condamnat in Statele Unite la 25 de ani de inchisoare pentru trafic de arme, le-a vorbit joi jurnalistilor reuniti la Moscova si New York din celula sa din Brooklyn, in cursul unei scurte convorbiri telefonice la care are dreptul, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

In cursul unei videoconferinte transmise dintr-un studio din New York, unde erau prezenti sotia si avocatii sai, el si-a sustinut din nou nevinovatia si a asigurat ca nu va face nicio marturisire in schimbul ...

Dan Andronic, peste 90% din EVZ. Boby Păunescu, doar câteva procente

Dan Andronic, peste 90% din EVZ. Boby Păunescu, doar câteva procente: Tranzacția Evenimentul zilei – Dan Andronic a fost oficializată astăzi și la Registrul Comerțului, a anunțat Robert Turcescu în urmă cu câteva minute, în emisiunea Sub semnul întrebării, de pe B1 TV. Dan Andronic este acționarul majoritar, iar fostul acționar principal al ziarului, Bobby Păunescu, a rămas cu un pachet mic, sub 10%, a mai... mai mult »

Mihai Trăistariu s-a săturat de manelişti şi artişti de carton

Mihai Trăistariu s-a săturat de manelişti şi artişti de carton:
Mihai Trăistariu, unul dintre artiştii români recunoscuţi pentru vocea lor impresionantă, critică faptul că adevaraţii muzicieni ai României sunt puşi în umbră de oameni fără valoare.
Cântăreţul face referire la oamenii care în urmă cu 5-6 ani ascultau manele, iar în prezent sunt adepţii muzicii de club. Este vorba despre aceia care se schimbă după cum bate vântul, după tendinţele momentului, pe care Mihai Trăistariu îi numeşte “manelişti emancipaţi”. În plus, pe Trăistariu îl deranjează şi faptul că un român trebuie să aibă prima dată succes în afara ţării pentru a ajunge să fie recunoscut în România.
Clubberii, manelişti emancipaţi
Artistul consideră că soluţia pentru ca volorile să fie recunoscute este ca fiecare cântăreţ să meargă pe drumul său “orbeşte” până o să treacă şi acest val de manele numit, de fapt, mai nou si mai trendy, muzică de club. ”Vorbeam cu un coleg de breaslă, rocker, care mi-a spus un lucru: Mihai, cei care ascultă azi muzica de club sunt foştii manelişti de acum 5-6 ani. Cu toţii s-au dezis de manele şi au trecut pe club. Deci, în esenţă, clubberii sunt nişte manelişti emancipaţi”, a declarat Trăistariu pentru Ziare.com.
Critică “artiştii de carton”

Citeşte mai mult...

ZECE tipuri de ANALFABETISM. Recunosti pe cineva?.

ZECE tipuri de ANALFABETISM. Recunosti pe cineva?.: Asigurarea unui nivel ridicat al alfabetizarii a devenit o prioritate pentru majoritatea guvernelor statelor lumii. Cu toate acestea, exista mai multe tipuri de analfabetism care nu pot fi inlaturate prin educatie si pot fi la fel de deranjante precum incapacitatea de a citi si de a scrie, relateaza listverse.com.
1. Analfabetismul vizual
Analfabetismul vizual reprezinta incapacitatea de a intelege sau de a procesa informatii provenite pe cale vizuala. De exemplu, astfel de persoane manifesta ...

Personajele din "Jocurile Foamei" şi "Urzeala Tronurilor" dau numele viitorilor copii

Personajele din "Jocurile Foamei" şi "Urzeala Tronurilor" dau numele viitorilor copii: Viitorii părinţi se inspiră de mult timp din filme şi seriale pentru a-şi numi copiii. Un site american a făcut o statistică conform căreia cele mai populare nume sunt inspirate de "Urzeala Tronurilor" şi noul "Jocurile Foamei",...

TVR a incheiat 2011 cu un deficit de 160,8 milioane lei - raport de activitate

TVR a incheiat 2011 cu un deficit de 160,8 milioane lei - raport de activitate: Televiziunea publica a incheiat 2011 cu un deficit de 160,8 milioane lei, cu 2 milioane mai putin decat in anul precedent, potrivit Raportului de activitate al institutiei, depus joi la Parlament. Cifra de afaceri neta a TVR, in 2011, a fost de 544,4 milioane lei. Veniturile totale ale TVR au fost de 583 milioane lei, din care doar 29,5 milioane lei au provenit din publicitate - cu 20,94% mai putin decat in 2010. Printre motivele situatiei actuale, raportul mentioneaza contractele cu UEFA si NBC Universal, scaderea publicitatii, vechiul contract colectiv de munca si pierderile istorice.
in curs de actualizare

VIDEO Cel mai penibil moment dintr-o emisiune TV din Romania.

VIDEO Cel mai penibil moment dintr-o emisiune TV din Romania.: Gafele si balbele din emisiunile TV sunt la ordinea zilei, insa situatia petrecuta intr-o emisiune la televiziunea Speranta TV este unica.
Realizatorul emisiunii era foarte sigur de subiectul dezbaterii si de invitat. Tema emisiunii: etnobotanicele sau "drogurile legale". Insa surpriza. In fata sa se afla Sorin Minea, presedintele Patronatului Romalimenta, pe care realizatorul l-a prezentat ca fiind un ....doctor pshihiatru.

Google+ Update: Navigation Ribbon

Google+: There's more to explore