miercuri, 11 aprilie 2012

VIDEO/ O româncă stabilită în Italia, presupusa iubită a lui Enrique Iglesias

VIDEO/ O româncă stabilită în Italia, presupusa iubită a lui Enrique Iglesias:
Liliana Pintilei, o româncă de 35 de ani, stabilită de peste 15 ani în Italia, este presupusa iubită a celebrului cântăreţ Enrique Iglesias. Deşi neagă faptul că ar fi avut o aventură cu fiul lui Julio Iglesias, românca recunoaşte că l-a cunoscut pe solist, la un festival internaţional de film.

Originară din Bucureşti, Pintilei a lucrat în Italia ca fotomodel şi show girl, apărând deseori în ipostaze şi calendare sexy. Recent, i-a fost atribuită o relaţie cu Enrique Iglesias, iubitul actual al Anei Kournikova. Pintilei a negat zvonurile, declarând că între ea şi cântareţ nu s-a întâmplat nimic ieşit din comun.
“Ceea ce s-a vorbit despre mine cu Enriquenu este adevărat, ne-am cunoscut, am vorbit la o petrecere în timpul Festivalului Internaţional de Filmdin Marackesh, dar nu s-a întâmplat nimic între noi. Nu am avut o relaţie cu el! Ce crezi că e mai bine, să mint sau să spun adevărul? Eu zic adevărul… nu?”, a declarat Liliana pentru showbiz.ro.
Potrivit presei din Peninsulă, românca a avut în trecut relaţii cu fotbaliştii Francesco Totti şi Daniele De Rossi.


Citeşte mai mult...

Elan Schwartzenberg, despre incidentul de la RTV: Răitaru TV funcționează și azi cu sculele Realitatea TV. Nu pot să nu mă gândesc la proverbul “Hoțul strigă hoții!

Elan Schwartzenberg, despre incidentul de la RTV: Răitaru TV funcționează și azi cu sculele Realitatea TV. Nu pot să nu mă gândesc la proverbul “Hoțul strigă hoții!: “Nu pot să nu mă gândesc la proverbul “Hoțul strigă hoții!” pentru că Răitaru TV funcționează până astăzi cu sculele Realitatea TV”, a declarat pentru Paginademedia.ro Elan Schwartzenberg, proprietarul Realitatea TV. Declarația lui vine după ce, miercuri dimineață, la ora 6, Elan Schwartzenberg și un echipaj de Poliție au intrat la RTV. “O intervenție în... mai mult »

Vadim Tudor, obligat să-i plătească 20.000 de lei lui Cozmin Guşă.

Vadim Tudor, obligat să-i plătească 20.000 de lei lui Cozmin Guşă.: Presedintele PRM si Editura Romania Mare vor trebui sa-i plateasca strategului politic Cozmin Gusa suma de 20.000 de lei despagubiri moralel, potrivit realitatea.net.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, mai pierde un proces cu Cozmin Gusa. Dupa ce intr-un prim dosar, Vadim Tudor fusese condamnat sa plateasca despagubiri morale de 50.000 de lei, in cel de-a doilea dosar, seful PRM are de dat 20.000 de lei pentru ca a continuat in paginile publicatiilor pe care le conduce campania de insulte ...

AUDIO Top 10 piese straine

AUDIO Top 10 piese straine: Pentru a opta saptamana consecutiv, Shoulda (Jamie Woon) se afla pe prima pozitie in Top 10 piese straine. Pe podium se mai afla She Doesn't Mind (Sean Paul) si Suavemente (Nayer feat. Pitbull & Mohombi).

Imagini executare silita RTV

OTV va fi închis pe 4 iulie. Diaconescu acuză dur: "Este comanda lui Traian ...

OTV va fi închis pe 4 iulie. Diaconescu acuză dur: "Este comanda lui Traian ...:
CNA a aplicat, marţi, 10 aprilie, cea mai drastică sancţiune din istorie, a înjumătăţit din nou licenţa OTV, pentru că televiziunea difuzează continuu publicitate politică la Partidul Poporului Dan Diaconescu, în afara perioadei de campanie electorală, astfel că postul mai poate emite doar până la 4 iulie.
Sancţiunea cea mai severă din istoria Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) a fost propusă de Ioan Onisei, vicepreşedintele CNA, şi a fost adoptată cu unanimitate de voturi. De asemenea, sancţiunea a vizat mai multe emisiuni difuzate pe OTV în perioada 29 martie 8 aprilie. În această perioadă, pe OTV au fost transmise, sub diferite forme, mesaje de publicitate politică pentru "viitorul preşedinte al României" Dan Diaconescu, dar şi la formaţiunea politică pe care acesta o conduce Partidul Poporului.
Decizie istorică: CNA a înjumătăţit, din nou, licenţa televiziunii lui Diaconescu
Licenţa audiovizuală a OTV ar fi expirat pe 28 septembrie 2012, după ce, pe 27 martie, CNA hotărâse deja înjumătăţirea licenţei OTV (care ar fi expirat în mod normal pe 1 aprilie 2013). Astfel, în urma noii înjumătăţiri a licenţei, televiziunea lui Dan Diaconescu mai poate emite până pe 4 iulie, după cum au

Citeşte mai mult...

Postul de televiziune România TV, executat silit sub supravegherea trupelor de intervenţie. Poliţia Română confirmă

Postul de televiziune România TV, executat silit sub supravegherea trupelor de intervenţie. Poliţia Română confirmă: Postul de televiziune România TV a fost executat silit în urma demersurilor lui Elan Schwartzenberg, la acţiune participând şi trupe ale Serviciului de Intervenţii şi Acţiuni Speciale din Poliţia Română, coordonate de şeful structurii Teodor Stanca, potrivit unei scrisori deschise a redacţiei.





Poze nud cu John Lennon şi Yoko Ono sunt scoase la licitaţie

Poze nud cu John Lennon şi Yoko Ono sunt scoase la licitaţie: Fotografiile nud ale celor doi, priviţi din spate şi din faţă, care au fost folosite pe albumul "Unfinished Music No 1: Two Virgins" din 1968, vor fi scoase la licitaţie, scrie "Daily Mail".

Decizia nr. 187 din 10.04.2012

Decizia nr. 187 din 10.04.2012: privind sancţionarea radiodifuzorului S.C. OCRAM TELEVIZIUNE S.R.L.
cu reducerea cu jumătate a termenului de valabilitate a licenţei audiovizuale nr. S-TV 78.4/05.02.2004, cumulată cu obligaţia de a difuza, în ziua de 12.04.2012, timp de 10 minute, între orele 19.00-19.10, numai textul deciziei de sancţionare emise de C.N.A.

-
Decizii de sancţionare

/
,

Decizia nr. 185 din 10.04.2012

Decizia nr. 185 din 10.04.2012: privind amendarea cu 10.000 lei a S.C. RIDZONE COMPUTERS S.R.L. - pentru postul ROMÂNIA TV - în emisiunea „România de poveste” din 11 februarie 2012 publicul nu a fost informat în mod obiectiv şi imparţial în legătură cu relaţiile interetnice din judeţele Harghita şi Covasna, în sensul că în emisiune nu a fost asigurată o pluralitate de opinie care să ofere publicului posibilitatea de a-şi forma propria părere

-
Decizii de sancţionare

/
,

Julia Roberts, în costum de baie. Cum arată vedeta la 44 de ani

Julia Roberts, în costum de baie. Cum arată vedeta la 44 de ani: Actriţa Julia Roberts, mamă a trei copii, îşi păstrează încă o siluetă de invidiat la 44 de ani. Ultima dată ea a putut fi admirată alături de soţul ei, Danny Moder, la plajă.





Stan și Bran, la bătrânețe. ULTIMELE IMAGINI cu cei doi

Stan și Bran, la bătrânețe. ULTIMELE IMAGINI cu cei doi: Pe internet a apărut o înregistrare color cu celebrul cuplu de comici Stan și Bran.

Un documentar despre viaţa luxoasă a miliardarilor chinezi

Un documentar despre viaţa luxoasă a miliardarilor chinezi: Estimările arată că în China există 960.000 de milionari şi 600 de miliardari, iar numărul acestora este în creştere: peste zece ani jumătate din miliardarii lumii vor proveni din China. Un documentar realizat de ABC Australia...

Românii se dau în vânt după gătit: Trei milioane de telespectatori la MasterChef

Românii se dau în vânt după gătit: Trei milioane de telespectatori la MasterChef: Proba eliminatorie care le-a testat creativitatea, „cutia misterelor” și preparatul specific bucătăriei franțuzești au ținut pe Pro TV pe cei mai mulți telespectatori.

Adelin Petrișor, al treilea jurnalist în Coreea de Nord

Adelin Petrișor, al treilea jurnalist în Coreea de Nord: Adelin Petrișor, reporterul special de la Jurnalul TVR, a plecat ieri în Coreea de Nord, împlinidu-și astfel un vis mai vechi, după cum spune și el. “După aproape 6 ani în care am tot încercat să iau viză, plec astăzi în Coreea de Nord. Voi sta o săptămână la Phenian“, scria ieri Adelin Petrișor pe... mai mult »

Opera din Bucuresti, cladire monument istoric, gazduieste pe fatada meshuri publicitare, desi Ministerul Culturii nu a dat nici un aviz

Opera din Bucuresti, cladire monument istoric, gazduieste pe fatada meshuri publicitare, desi Ministerul Culturii nu a dat nici un aviz: Cladirea Operei Nationale din Bucuresti (ONB), cladire monument istoric, gazduieste pe fatada sa mai multe meshuri publicitare, desi regulamentul de publicitate al Capitalei interzice reclamele pe monumente istorice fara aviz de la Ministerul Cutlurii si fara studiu de impact. Reprezentantii Operei au precizat pentru HotNews.ro ca, dupa clasarea cladirii ca monument istoric, au informat si au cerut un acord de la Minister, dar ca n-au primit inca un raspuns. In ciuda acestui fapt, institutia a decis sa pastreze meshurile publicitare pe fatada cladirii, meshuri care se amplaseaza inca din 2001. Ministerul Culturii, insa, a precizat pentru HotNews.ro ca din partea Operei nu a primit nici o informare sau cere de aprobare a reclamelor publicitare si ca n-a eliberat nici un aviz in acest sens.

Au jurnalistii ac de cojocul discursului politic?

Au jurnalistii ac de cojocul discursului politic?: Intrati deja cu zornaitul armelor de tinichea in capania electorala, politicienii tind sa ocupe tot mai mult din spatiul mediatic autohton, acaparand programele de stiri, talk-show-ul in proportie de 90% si adesea, voluntar sau involuntar, divertismentul. Reporterii nu prididesc sa alerge dupa figurile politice proeminente pentru a smulge secretul vreunei candidaturi, a vreunei aliante necunoscute sau exclusivitatea unei defectari de ultima ora.

GRILĂ: Acasă Gold începe emisia pe 15 aprilie cu telenovele sud-americane, indiene și turcești

GRILĂ: Acasă Gold începe emisia pe 15 aprilie cu telenovele sud-americane, indiene și turcești: Noua televiziune de telenovele clasice, Acasă Gold, va începe să emită duminică, 15 aprilie, de la ora 17.00 cu serialul ceh Echipa de urgență, o producție despre viețile medicilor dintr-un spital din Cehia. Postul de televiziune va mai difuza și seriale turcești, braziliene și sud-americane. Prima telenovelă “clasică” de pe Acasă Gold va fi Rosalinda,... mai mult »

Ce spune Dan Diaconescu despre reducerea licenţei OTV.

Ce spune Dan Diaconescu despre reducerea licenţei OTV.: CNA a aplicat cea mai drastica sanctiune din istorie. A injumatatit din nou licenta de emisie a postului OTV, astfel ca acesta mai poate emite doar pana pe 4 iulie. Dan Diaconescu a comentat la Romania TV decizia CNA: "Nu ne-au mai dat dreptul la nicio contestatie, la niciun fel de aparare. A fost ceva ca pe vremea inchizitiei".
Citeste si CNA face istorie: reduce pentru a doua oara licenta OTV. Cat a mai ramas pana cand isi incheie emisia televiziunea lui Dan Diaconescu
Sanctiunea - cea mai ...