miercuri, 4 aprilie 2012

Prescolarii botosaneni se intrec in engleza

Prescolarii botosaneni se intrec in engleza: altAzi a avut loc la Gradinta Nr. 19 din municipiu primul concurs de limba engleza pentru prescolari

Cele mai interesante 10 activităţi din săptămâna "Şcoala Altfel" vor fi premiate - FOTO

Cele mai interesante 10 activităţi din săptămâna "Şcoala Altfel" vor fi premiate - FOTO: Cele mai interesante 10 activităţi desfăşurate în intervalul 2-6 aprilie în cadrul programului "Şcoala Altfel" din învăţământul preuniversitar vor fi recompensate financiar, a anunţat, miercuri, secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Oana Badea.





Alain Delon a fost operat pe cord într-o clinică din apropiere de Paris.

Alain Delon a fost operat pe cord într-o clinică din apropiere de Paris.: Actorul francez Alain Delon, in varsta de 76 de ani, ca a fost internat, miercuri, la Spitalul american din Neuilly, un oras din apropiere de Paris, unde a fost operat pe cord, dupa ce a fost diagnosticat cu aritmie cardiaca, in urma cu 15 zile, potrivit Mediafax.
"Ma simt bine. Am fost operat in urma cu doua ore. A fost o operatie ce era deja programata", a declarat actorul francez in jurul orei locale 12.30 (13.30 ora Romaniei, n.r.), prin telefon, dupa ce a fost contactat de jurnalistii de ...

Yahoo! renunta la 2.000 de angajati pentru a reveni pe linia de plutire

Yahoo! renunta la 2.000 de angajati pentru a reveni pe linia de plutire: Yahoo! a anuntat miercuri ca renunta la 2.000 de angajati pentru a reusi sa faca economii importante in ideea de a reveni pe linia de plutire dupa mai multi ani de declin si schimbari dese in conducere. Vorbim de al saselea val important de concedieri din ultimii patru ani. cei 2.000 reprezinta 14% din numarul total al angajatilor.

Yahoo! renunta la 2.000 de angajati pentru a reveni pe linia de plutire

Yahoo! renunta la 2.000 de angajati pentru a reveni pe linia de plutire: Yahoo! a anuntat miercuri ca renunta la 2.000 de angajati pentru a reusi sa faca economii importante in ideea de a reveni pe linia de plutire dupa mai multi ani de declin si schimbari dese in conducere. Vorbim de al saselea val important de concedieri din ultimii patru ani. cei 2.000 reprezinta 14% din numarul total al angajatilor.

Actorul Alain Delon, în vârstă de 76 de ani, internat într-o clinică din apropiere de Paris

Actorul Alain Delon, în vârstă de 76 de ani, internat într-o clinică din apropiere de Paris: Actorul francez Alain Delon, în vârstă de 76 de ani, a fost internat la Spitalul american din Neuilly, un oraş din apropiere de Paris, au anunţat, miercuri, surse din anturajul actorului. Conducerea Spitalului american din Neuilly a refuzat să facă declaraţii în legătură cu acest subiect.





Google Art Project trece într-o viteză superioară: 151 de muzee pot fi vizitate cu un simplu click

Google Art Project trece într-o viteză superioară: 151 de muzee pot fi vizitate cu un simplu click: Platforma Google Art Project, lansată de celebrul motor de căutare american, permite utilizatorilor să se plimbe, virtual, cu ajutorul unui simplu click, prin nu mai puţin de 151 dintre cele mai mari muzee din lume. Astfel, utilizatorii pot să exploreze colecţiile de la Muzeul aurului din Bogota, să descopere capodoperele de artă modernă de la San Francisco şi să admire comorile expuse în Muzeul din Delhi.





Comunicat de presă

Comunicat de presă: • Kanal D, Deaconu N Iulian Î.I. - amendă în cuantum de 15.000 de lei • KTV NET S.R.L., CARO INVEST SRL - amendă în cuantum de 20.000 de lei •
TV ADLER-TRADING SRL, CCC BLUE TELECOM SA - amendă în cuantum de 10.000 de lei • RTT Braşov şi Mix 2 Braşov, N.C.S. TELNET CATV SRL, INTERNATIONAL OLISAT SRL, FIDO CABLE SISTEMS SRL, TGA OLT TV SRL, TELEPLUS SRL - somaţie publică

-
Comunicate de presă

Situaţie privind sancţiunile aplicate posturilor centrale în perioada 1 ianuarie – 31 martie 2012

Situaţie privind sancţiunile aplicate posturilor centrale în perioada 1 ianuarie – 31 martie 2012: -
Situaţii privind sancţiunile

/

Un șomer a cumpărat un Picasso cu 14 dolari

Un șomer a cumpărat un Picasso cu 14 dolari: Un șomer din statul american Ohio a cumpărat cu numai 14 dolari și 14 cenți un poster înrămat care s-a dovedit a fi o lucrare a celebrului Pablo Picasso.

Penelope Cruz joacă o prostituată în "To Rome with Love" | VIDEO

Penelope Cruz joacă o prostituată în "To Rome with Love" | VIDEO: În primul trailer pentru noul film al lui Woody Allen, "To Rome with Love", Penelope Cruz este îmbrăcată într-o rochie scurtă, roșie, mulată.

4 aprilie: Naşul TV, lansare pe 20 aprilie

4 aprilie: Naşul TV, lansare pe 20 aprilie: Odată cu încheierea subscripţiei publice, Radu Moraru este gata să dea drumul la emisie, scrie Adevărul. Televiziunea lui Radu Moraru se va lansa pe 20 aprilie, odată cu adunarea oficială a acţionarilor. Moraru va controla Naşul TV printr-o societate pe acţiuni, care se va constitui în jurul datei de 20 aprilie. Numele noii companii va... mai mult »

MasterChef, prima probă eliminatorie: S-au tăiat la degete şi au fost daţi afară pe capete. Cum a decurs proba de tăiat ceapa - VIDEO

MasterChef, prima probă eliminatorie: S-au tăiat la degete şi au fost daţi afară pe capete. Cum a decurs proba de tăiat ceapa - VIDEO: Etapa preselecţiilor pentru "MasterChef" s-a încheiat marţi, în emisiunea care a fost difuzată de la ora 20.30, la Pro TV, în care a debutat şi etapa următoare a show-ului de gătit, o probă eliminatorie, aparent banală, dar care a cerut măiestrie, talent şi precizie - tocarea cepei.





Facebook contraataca si se plange in justitie ca Yahoo! foloseste ilegal zece brevete ce apartin retelei de socializare

Facebook contraataca si se plange in justitie ca Yahoo! foloseste ilegal zece brevete ce apartin retelei de socializare: La trei saptamani dupa ce Yahoo! a dat Facebook in judecata sustinand ca ii sunt incalcate brevete esentiale, reteaua de socializare a raspuns cu aceeasi moneda si cheama Yahoo! in instanta tot pentru zece brevete. Facebook sustine ca Yahoo a "furat" patente legate de tagurile puse la poze, publicitate si recomandari online. E de asteptat ca razboiul brevetelor sa continue.