joi, 22 martie 2012

Whitney Houston a murit înecată după ce a consumat cocaină

Whitney Houston a murit înecată după ce a consumat cocaină: Moartea cântăreţei americane, Whitney Houston, survenită în luna februarie, în camera sa din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, a fost cauzată de o înecare produsă după ce artista consumase cocaină, a declarat joi biroul...

O pagină de Facebook care îl omagia pe atacatorul de la Toulouse a fost închisă

O pagină de Facebook care îl omagia pe atacatorul de la Toulouse a fost închisă: O pagină de pe reţeaua de socializare Facebook, care îl ”omagia” pe Mohamed Merah, suspectul principal al atacurilor de la Toulouse şi Montauban, ucis astăzi de poliţie, a fost închisă la cererea Ministerului francez de...

Rapperul Puya a lansat un videoclip în memoria fratelui său, mort în urma unei supradoze de ...

Rapperul Puya a lansat un videoclip în memoria fratelui său, mort în urma unei supradoze de ...:
Puya a lansat videoclipul piesei, “Nimic nu e nou”, este dicată fratelui său, Alexandru Gărdescu, care a fost găsit mort în urma unei supradoze de heroină, în apartamentul său din localitatea Falconara Marittima, lângă Ancona.
Piesa “Nimic nu e nou” este realizată în totalitate de rapper, iar la productia videoclipului au participat toti prietenii artistului, care au fost alături de el în această perioadă grea, după ce i-a murit fratele.
Concluzia oficială a legiştilor din Peninsulă: supradoză de heroină
Fratele rapperului a murit în urma unei supradoze de heroină. Aceasta este concluzia oficială a legiştilor italieni, care au încheiat autopsia şi formalităţile legale necesare pentru aducerea trupului neînsufleţit în România. Bănuiala carabinierilor, care au găsit alături de el o seringă folosită şi cu toate luminile din casă aprinse, a fost întărită de raportul medico-legal, care stabileşte drept cauză a decesului intoxicaţia cu heroină.






Alexandru Gărdescu era un toxicoman cunoscut de poliţiştii italieni
Fratele rapperului Puya figura de doi ani ca toxicoman în evidenţele autorităţilor italiene. Mai mult, în trecut, Alexandru Gărdescu a fost salvat, în ultima clipă, dupa

Citeşte mai mult...

25.000 de lei amenzi pentru lipsa de echilibru politic

25.000 de lei amenzi pentru lipsa de echilibru politic: TVR1 şi Realitatea TV au primit câte 5.000 de lei amendă, iar Antena3 a fost sancţionat cu 15.000 de lei amendă pentru că nu au păstrat echilibrul politic în dezbaterile TV. Consiliul a monitorizat posturile Antena1, Antena3, B1 TV, Pro TV, România TV, TVR1, TVR2, TVR Info în perioada noiembrie –ianuarie 2011. În plus, TVR... mai mult »

Antena 1 îi dă banii câștigătorului X Factor

Antena 1 îi dă banii câștigătorului X Factor: Chiar dacă Andrei Leonte a încălcat regulamentul, oficialii postului spun că prin această decizie vor să respecte votul telespectatorilor care l-au susținut pe Andrei.

Ştirile Pro TV de la ora 17.00 au deschis cutia Pandorei. CNA: Astea nu sunt știri

Ştirile Pro TV de la ora 17.00 au deschis cutia Pandorei. CNA: Astea nu sunt știri: Crime, violuri, accidențe, morți, sânge. În urma reclamaţiilor venite la adresa Ştirilor de la ora 17.00, difuzate de Pro TV, Consiliul Naţional al Audiovizualului a luat în vizor toate ştirile de acest gen. Astfel, Consiliul va face o monitorizare pe toate posturile de televiziune, în intervalul 16-20.00 pentru a urmări încălcările din jurnalele de ştiri.... mai mult »

Din nou, despre manipularea prin sondaje.

Din nou, despre manipularea prin sondaje.: Sǎptǎmana trecutǎ, in mai multe publicatii au apǎrut titluri de genul 'Patru din cinci romani sunt de acord cu proiectul minier Rosia Montanǎ" sau 'Tot mai multi romani accepta proiectele miniere in zonele afectate de somaj". In text se face referire la un sondaj IRES pe tema proiectului Rosia Montanǎ. Aici incep ciudateniile.
Mai intai, pe pagina de internet a IRES, sondajul cu pricina lipseste cu desǎvarsire. Asta e cu atat mai ciudat cu cat, spre deosebire de alte agentii similare, ...