marți, 31 ianuarie 2012

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt, cu verigheta pe deget

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt, cu verigheta pe deget:

Fostul mare tenismen Ilie Năstase, în vârstă de 65 de ani, i-a oferit verigheta logodnicei sale, Brigitte Sfăt, 34 de ani. Vacanţa la Paris a fost un bun prilej pentru cei doi de a face o vizită la bijutier, pentru a-şi ridica verighetele, fapt care certifică intenţiile serioase de oficializare a relaţiei.


Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt se vor căsători cu acte în regulă. Cei doi s-au aflat la Paris într-o scurtă vacanţă, un moment excelent pentru îndrăgostiţi de a face şi un drum la bijutier, ca să-şi ia verighetele comandate încă de anul trecut.


Inelele sunt simple


Verighetele comandate la Paris nu sunt deloc scumpe, ţinând cont de averea lor. Cei doi îndrăgostiţi au ales o pereche de verighete din aur alb, clasice, subtiri şi simple, care au costat numai 1.000 de euro. "N-am avut timp să mergem să le ridicăm până acum. Sunt două verighete simple, foarte subţiri, finuţe, din aur alb. Mă simt foarte fericită lângă Ilie, e omul pe care-l iubesc atât de mult", a declarat, foarte emoţionată, Brigitte Sfăt. "Mi-a dat verigheta când am urcat în maşină. Nici nu cred că era cazul să aşteptăm un prilej special, pentru că era

Citeşte mai mult...

Jigniți și amenințați de Vîntu, magistrații se răzbună pe... ziariști

Jigniți și amenințați de Vîntu, magistrații se răzbună pe... ziariști: Noua conducere a Consiliului Superior al Magistraturii consideră că "necesitatea protecției(...) reputației judecătorilor și procurorilor reprezintă elemente care justifică limitarea libertății de exprimare recunoscute...

Marile războaie de presă ale "Evenimentului zilei" – "Epoca Cristoiu"

Marile războaie de presă ale "Evenimentului zilei" – "Epoca Cristoiu": Campaniile de presă pe care le-a dus “Bulina roşie", sub conducerea lui Cristoiu, au făcut să tremure demnitarii acelor vremuri, au schimbat mentalitatea cititorilor şi au fixat ziarul, ca un reper inconfundabil, în istoria...

Romanii ar putea, totusi, sa vada la TVR meciurile de fotbal de la Campionatele Mondiale din 2018 si 2022

Romanii ar putea, totusi, sa vada la TVR meciurile de fotbal de la Campionatele Mondiale din 2018 si 2022: Consiliul de Administratie al TVR a aprobat prin vot, marti, ca Televiziunea publica sa intre, alaturi de European Broadcasting Union (EBU), in licitatia pentru drepturile de difuzare a Campionatelor Mondiale de Fotbal din 2018 si 2022, in conditiile financiare negociate, a spus pentru HotNews.ro Cosmin Cernat, seful Sportului TVR. In urma cu doua saptamani, in cadrul unui vot similar, doar sase din cei 12 membri ai CA al TV se exprimasera in favoarea participarii la licitatie, in conditiile in care, pentru o decizie favorabila, era nevoie de minim sapte voturi.

Ogilvy caută editor de imagine

Ogilvy caută editor de imagine: Grupul Ogilvy angajează editor de imagine. Potrivit anunțului, poziția de editor implică în principal adaptarea de spoturi TV. Candidații trebuie să cunoască programul Final Cut Studio și să aibă cunoștințe despre standardele de emisie. Anunțul întreg, în rubrica de Joburi de pe Paginademedia.ro, AICI.

Cine este cel mai sexy bărbat de pe planetă în 2012?

Cine este cel mai sexy bărbat de pe planetă în 2012?: Fotbalistul englez David Beckham a fost desemnat cel mai sexy bărbat de pe planetă în 2012, după ce s-a clasat pe prima poziţie în ediţia inaugurală a listei Celor mai fierbinţi 101 bărbaţi din lume (101 Hottest Hunks in the World), alcătuită de revista Heat.

Rodica Culcer, revocată din funcţie

Rodica Culcer, revocată din funcţie: Rodica Culcer a fost revocată din funcţia de director al ştirilor TVR de către Consiliul de Administraţie care s-a întrunit astăzi. Hotărârea se aplică de astăzi şi prevede numirea unui director interimar şi organizarea concursului pentru postul de director al Direcţiei Sport şi Emisiuni Informative, potrivit informaţiilor paginademedia.ro. “E la fel de ilegal ca şi... mai mult »

Apeluri la Inspectoratul Şcolar cu clasa pregătitoare – AFLĂ ce întreabă părinţii

Apeluri la Inspectoratul Şcolar cu clasa pregătitoare – AFLĂ ce întreabă părinţii: Potrivit conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean pe linia gratuită înfiinţată pentru furnizarea informaţiilor privitoare la clasa pregătitoare din anul şcolar următor, deja au început să fie...