miercuri, 4 ianuarie 2012

Cum "se vând" vedetele autohtone pe Facebook

Cum "se vând" vedetele autohtone pe Facebook: Adelina Pestriţu, Delia Matache şi Oana Zăvoranu îşi expun fără griji viaţa pe reţeaua de socializare.

Ramona Bădescu a prezentat Revelionul într-o rochie Cavalli de 4000 de euro

Ramona Bădescu a prezentat Revelionul într-o rochie Cavalli de 4000 de euro:


Ramona Bădescu a prezetat spectacolul de Revelion organizat de primarul sectorului 5 din Bucureşti, Marian Vanghelie, la Romexpo.



Artista a schimbat trei rochii de seară, toate creaţii ale lui Roberto Cavalli, de câteva mii de euro fiecare.



La intrarea în scenă, Ramona Bădescu a cântat “Mărioară de la Gorj”, apoi a continuat în timpul seratei cu alte melodii de pe albumul “Jumi Juma”.

“Mi-am început anul acasă, în România, pentru că de mult timp nu mai jucam periniţa de Revelion”, a declarat Ramona Bădescu citată de Agenţia de Presă Mondenă.

Yahoo! are un nou director general

Yahoo! are un nou director general: Grupul american Yahoo! a anunţat miercuri că l-a numit director general pe Scott Thompson, fostul preşedinte al companiei PayPal, aceasta urmând să preia postul începând de luni.





Presa romnească n 2011. Of, of, măi, măi!

Presa romnească n 2011. Of, of, măi, măi!: 2011 a fost pentru mass-media din România un an de mari zvârcoliri. Scăderea cu aproximativ 4% a pieței de publicitate față de 2010, la puțin peste 306 milioane Euro în 2011 conform evaluărilor Media Fact Book, a afectat vizibil presa tipărită, n-a ocolit nici televiziunea, care își ia partea leului de pe piață, nici radioul, în schimb a avantajat Internetul care a crescut cu aproape 20%. Au renunțat pe rând la print ziare cu difuzare națională ca Gândul și Cotidianul (după ce în anii anteriori decedaseră Ziua, Puterea ș.a.), s-au mutat on line și Săptămâna Financiară, Financiarul și Felicia, multe ziare locale au renunțat la forma tipărită sau au dispărut complet.
"Pervertirea jurnaliștilor momiți cu sume incredibile în schimbul supunerii la patron în care SOV a avut un rol de necontestat („Nu sunteţi liberi, nene! Vă convine, lucraţi, nu vă convine, plecaţi, ce mare căcat!”, rămâne citatul relevant în materie de libertate a presei), părăsirea principiilor profesionale și etice împreună cu subiectele de interes major, cum constata și Alina Mungiu-Pippidi într-o analiză, isprăvi ca simularea leșinului în direct la Realitatea TV sau gonflabila de la Antena 3 sunt doar două dintre ”nefăcutele” deontologice, căderea în senzaționalism, în bârfă și golăneală pe ecran cu audiență (campion rămâne Mircea Badea, secondat de menajeria OTV, de Ciutacu, de Banciu), au făcut posibile cenzura grosolană (sunt exemple atât la Adevărul, la România liberă cât și la Realitatea TV și Antene), precum și autocenzura, au stimulat ipocrizia telespectatorului cucerit de mascarada unor showuri ”păcătoase” penibile, au permis puterii să declare presa ”vulnerabilitate națională” sau să inițieze legi în defavoarea libertății de exprimare (proiectele Prigoană sau Boldea) și au dus astfel la coborârea Românei în Democracy Index 2011 cu 3 poziții, pe locul 59 din 165 de state".

Radioul Public reduce cheltuielile cu sporurile ocazionale, deplasările şi orele suplimentare.

Radioul Public reduce cheltuielile cu sporurile ocazionale, deplasările şi orele suplimentare.: Radioul Public a anuntat, intr-un comunicat remis MEDIAFAX, ca a fixat pentru anul in curs obiective de crestere a veniturilor si a dispus masuri privind reducerea semnificativa a cheltuielilor cu sporurile ocazionale, deplasarile si orele suplimentare.
Potrivit comunicatului, 2011 a fost "un an al echilibrului editorial si financiar la Radio Romania". Aceasta a fost concluzia ultimei sedinte a Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR), care a avut loc pe 22 ...

O reclamă de 30 de secunde, 4 milioane de dolari

O reclamă de 30 de secunde, 4 milioane de dolari: Spaţiul publicitar la ediţia din acest an a celei mai mari competiţii de fotbal din SUA, Super Bowl, s-a vândut pe milioane de dolari. Pe 5 februarie, stadionul Lucas Oil, din Indianapolis (statul Indiana) va găzdui cea de-a 46-a...