vineri, 14 decembrie 2012

Fetiţa cântăreţei Antonia, vedetă în Italia

Fetiţa cântăreţei Antonia, vedetă în Italia:
Maya, fetiţa cântăreţei Antonia, este la fel de frumoasă ca şi mama ei, asemănarea dintre ele fiind izbitoare. Cum aşchia nu sare departe de trunchi, micuţa îi calcă pe urme artistei
Nu a împlinit nici măcar vârsta de 3 ani, dar a ajuns imaginea unui magazin de haine pentru bebeluşi din Napoli. Rosaria, cumnata Antoniei, a făcut-o pe micuţă imaginea magazinului de hăinuţe pentru bebeluşi pe care îl are în localitatea Castellammare di Stabia, unde locuieşte alături de mama sa. Fascinaţi de privirea şi zâmbetul micuţei, sute de persoane care au văzut fotografiile din pliantele magazinului au apreciat că micuţa Maya este cu adorabilă.
Artista se gândeşte la viitorul copilului ei
Cântăreaţa a mărturisit că va avea grijă că fiica ei să înveţe încă de mică limbi străine, ca să se descurce la maturitate. "Vreau ca Maya să înveţe engleza de mică, pe lângă română şi italiană, pentru că o va ajuta mult când va creşte." Pe lângă educaţia fetiţei, Antonia a mai spus, în mai multe rânduri că âşi mai doreşte un copil, însă peste câţiva ani. Nu îşi face griji în privinţa siluetei: “după naştere mi-am revenit imediat”.
Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: