marți, 11 decembrie 2012

Dragoş Bucur, într-un film american, alături de actori celebri

Dragoş Bucur, într-un film american, alături de actori celebri:
Actorul Dragoş Bucur a terminat recent filmările pentru "Ride Along", o comedie de acţiune americană turnată la Universal Studios, din distribuţia căreia fac parte, printre alţii, Ice Cube, John Leguizamo, Bruce McGill şi Kevin Hart.
Acesta este primul rol al lui Dragoş Bucur pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, la un studio atât de important cum este Universal, dar nu este primul său rol în afara ţării. Rolul său presupune ca Dragoş să tragă câteva focuri înspre Ice Cube, personajul principal.
Dragoş Bucur joacă rolul unui mafiot sârb
Acesta participă la o întâlnire de afaceri cu poliţistul jucat de Ice Cube, care se dovedeşte a fi o ambuscadă. Dragoş are de tras cu pistolul după nişte poliţişti sub acoperire, inclusiv după Ice Cube, apoi trebuie să încalece o motocicletă şi să execute un fel de cursă cu obstacole. "Când am ajuns în Atlanta, am aflat că accentul exotic a contribuit foarte mult la alegerea mea. Pronunţia de est-european mă făcea deodată mai potrivit decât ceilalţi actori americani care dăduseră proba până atunci”, a povestit actorul.
Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: