joi, 29 decembrie 2011

Gafele vedetelor. Moni: "A încercat să mă violeze, dar am refuzat!"

Gafele vedetelor. Moni: "A încercat să mă violeze, dar am refuzat!": Moni arată că de viol te aperi refuzându-l, Crudu redenumeşte prăjituri, iar Vârciu are probleme cu scrierea.

FOTO/VIDEO Andrei Păunescu s-a logodit cu Jelena, tânăra “Miss Diaspora” cunoscută la Roma

FOTO/VIDEO Andrei Păunescu s-a logodit cu Jelena, tânăra “Miss Diaspora” cunoscută la Roma:


Andrei, fiul scriitorului Adrian Păunescu s-a logodit cu Jelena Angie Milanovic, una din finalistele concursului “Miss Diaspora”- eveniment desfăşurat la mijlocul lunii august la Roma. Anunţul, potrivit presei din România, ar fi fost făcut chiar de către cei doi, pe o reţea de socializare.





Cei doi s-au cunoscut pe scena Festivalului Callatis (FOTO), unde fiul poetului era invitat de onoare, iar tânăra a cucerit publicul prin dezinvoltura şi frumuseţea ei.





Jelena este originară din Serbia şi provine dintr-o familie numeroasă şi religioasă, tatăl ei fiind pastorul comunităţii. În una din probele concursului de frumuseţe, Jelena, în vârstă de 18 ani, a demonstrat că ştie şi să cânte. În Serbia, ea a absolvit o şcoală de canto şi pian.



După ce a obţinut locul doi la concursul Miss Diaspora, tânăra a fost cooptată, ca solistă, în trupa lui Andrei Păunescu.



Citeşte şi:



Iulia Goia, Miss Diaspora 2011, vine din Spania/ Video


Citeşte mai mult...

Mai multi jurnalisti ai televiziunii publice MTV din Ungaria, aflati in greva foamei, au sfidat fortele de ordine

Mai multi jurnalisti ai televiziunii publice MTV din Ungaria, aflati in greva foamei, au sfidat fortele de ordine: Garzile de securitate din Ungaria nu au reusit sa convinga un grup de persoane aflate in greva foamei sa se retraga de la intrarea principala a televiziunii de stat MTV, relateaza BBC. Cinci manifestanti, intre care si doi angajati ai televiziunii publice ungare, se afla in greva foamei inca de pe 10 decembrie. Angajatii au explicat ca au existat piedici in desfasurarea activitatii lor din partea editorilor care sustin guvernul.

Vezi unde au murit cei mai mulţi jurnalişti în 2011.

Vezi unde au murit cei mai mulţi jurnalişti în 2011.: In 2011, 66 jurnalisti au murit in timp ce-si faceau meseria, cu 16% mai multi decat in 2010, iar, dintre ei, cei mai multi au murit in Pakistan, este concluzia analizei efectuate de organizatia non-profit Reporteri Fara Frontiere.
20 de jurnalisti au fost omorati in Orientul Mijlociu- aproape dublu fata de anul trecut- si un numar egal de ziaristi au fost omorati in America Latina. China, Iranul si Eritreea continua sa fie unele din cele mai mari inchisori pentru presa, constata organizatia ...