vineri, 23 decembrie 2011

Prietena româncă a fotbalistului Armero a încercat să dea mită poliţiştilor

Prietena româncă a fotbalistului Armero a încercat să dea mită poliţiştilor:


Pablo Armero, fotbalist de culoare al echipei Udinese, este cercetat pentru ameninţări adresate oamenilor legii şi ultraj, după ce a refuzat să se supună testului cu alcoolmetrul, când a fost oprit de o patrulă de la circulaţie.

Potrivit “La Repubblica”, joi noapte, autoturismul la bordul căruia se afla Armero, însoţit de prietena lui, o româncă de 20 de ani, a fost oprit de agenţii de circulaţie. Fotbalistul era beat şi ar fi refuzat să se supună testului, ba mai mult, a reacţionat violent şi i-a ameninţat pe agenţi.

Românca care îl însoţea pe Armero, M.A.B., de 20 de ani, a încercat să-i mituiască pe poliţişti, oferindu-le 50 de euro. Însă la rândul ei, a fost pusă sub cercetare, pentru tentativă de dare de mită.

SIMONA CHITAN – interviu Mircea Cartarescu de Craciun

SIMONA CHITAN – interviu Mircea Cartarescu de Craciun: Darabaneni.ro vă prezintă interviul acordat de scriitorul Mircea Cărtărescu renumitei jurnaliste din Darabani, Simona Chiţan. Interviul a fost publicat în volumul ,,30 de interviuri eveniment”, ...

Monica Gabor, victima "tatălui adoptiv" Constantin Damaschin

Monica Gabor, victima "tatălui adoptiv" Constantin Damaschin: Constantin Damaschin, zis Sarsailă, a dezvoltat relaţii cu lideri de clanuri precum Clămparu şi Hasan, care traficau fete, una dintre victimele sale fiind Monica Gabor, care s-a căsătorit cu omul de afaceri Irinel Columbeanu.





INTERVIU: Dragoş Chircu de la "Vocea României":Dacă o să câştig, în primul rând o să-mi ajut părinţii

INTERVIU: Dragoş Chircu de la "Vocea României":Dacă o să câştig, în primul rând o să-mi ajut părinţii: Dragoş Chircu, care va lupta să devină "Vocea României", în finala ce va fi difuzată luni, de la 20.30, la Pro TV, a declarat, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că, dacă va câştiga marele premiu în valoare de 100.000 de euro, va folosi banii în primul rând pentru a-şi ajuta părinţii.





FOTO: Adrian Sârbu și Mihaela Rădulescu la Revoluție

FOTO: Adrian Sârbu și Mihaela Rădulescu la Revoluție: Adrian Sârbu și Mihaela Rădulescu sunt două dintre numele cunoscute din media actuală care apar într-o ediție specială National Geographic cu fotografii din decembrie 1989. Adrian Sârbu este în fotografie alături de Ion Iliescu și Petre Roman, în clădirea fostului Comitet Central. Mihaela Rădulescu este în două cadre: cu un pistol în mână și la... mai mult »

Comentariu:
Celebra fotografie cu Sarbu explica si azi ascensiunea fulminanta a acestuia dupa Revolutie.
Omul a fost la locul si timpul potrivit cu o camera de luat vederi. Ce a inregistrat acea camera de luat vederi nu cred ca vom vedea niciodata. Am vazut insa un Adrian Sarbu imbogatindu-se dupa Revolutie si fiind unul (din multii) romani care nu au fost nevoiti sa-si plateasca taxele si impozitele.
Asta e “cenusa” din care s-a ridicat un trust, acum respectabil, din Romania.

OTV, Kanal D şi Antena 3 - cele mai mari sancţiuni de la CNA, în 2011

OTV, Kanal D şi Antena 3 - cele mai mari sancţiuni de la CNA, în 2011: Televiziunile OTV, Kanal D şi Antena 3 au primit cele mai mari sancţiuni de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) în anul 2011, când, pentru încălcări ale legislaţiei audiovizuale, Consiliul a aplicat un total de 112 amenzi, în cuantum peste 2 milioane de lei.





23 decembrie: Cât câștigă șeful TVR. Arbo vinde Ziarul de Iași

23 decembrie: Cât câștigă șeful TVR. Arbo vinde Ziarul de Iași: Preşedintele-director TVR, Alexandru Lăzescu, câştigă 14.000 de lei, iar Rodica Culcer, şefa Direcţiei de Emisiuni Informative, 11.000 de lei, potrivit unei liste publicate de cotidianul.ro. Contactaţi de Adevărul, reprezentanţii TVR spun că datele sunt inexacte. Potrivit aceleiași surse, Adelin Petrișor primește lunar suma de 9.500 RON, iar Livia Dilă are un salariu de 8.500 RON. Mădălina... mai mult »