duminică, 30 octombrie 2011

"Ofiţeri începători", într-o nouă experienţă

"Ofiţeri începători", într-o nouă experienţă: Diva Universal difuzează, începând de astăzi, de la ora 21.00, al doilea sezon al serialului poliţist, care a fost comparat cu "Anatomia lui Grey".

"Vocea României": etapa "Adio, dar rămân cu tine"

"Vocea României": etapa "Adio, dar rămân cu tine": Faza emisiunii intitulată "Duetele" debutează cu lupte, lacrimi şi eliminări. "Evenimentul zilei"dezvăluie ce planuri au antrenorii pentru cei ce vor pleca acasă.

Camerele video şi actele a trei jurnalişti turci, recuperate de poliţiştii constănţeni.

Camerele video şi actele a trei jurnalişti turci, recuperate de poliţiştii constănţeni.: Politistii au reusit sa recupereze camerele video si actele a trei jurnalisti de la postul de televiziune TRT din Turcia care au fost jefuiti in urma cu o saptamana la Constanta, unde se aflau in interes de serviciu, au informat duminica anchetatorii, potrivit Agerpres.
Bunurile recuperate reprezinta o parte din prejudiciul creat ziaristilor turci, acestora fiindu-le furate si suma totala de 11.000 de euro si aproape 5.000 de lire turcesti.Hotii, un copil si un adult, conform imaginilor ...

VOCEA ROMÂNIEI: Monica Anghel, Alex Velea, Randi şi Dana Dorian, consilieri pentru antrenori

VOCEA ROMÂNIEI: Monica Anghel, Alex Velea, Randi şi Dana Dorian, consilieri pentru antrenori: Pro TV difuzează, marţi, de la ora 20:15, prima ediţie de "Confruntări" a show-ului "Vocea României", în această nouă etapă antrenorii Horia Brenciu, Smiley, Marius Moga şi Loredana urmând să îi aibă consilieri pe Monica Anghel, Alex Velea, Randi şi Dana Dorian.





PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea luni şi marţi, în ţară şi în Bucureşti

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea luni şi marţi, în ţară şi în Bucureşti: Luni, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla în general slab. Dimineaţa si noaptea se va produce ceaţă local în regiunile extracarpatice şi izolat în rest.





"Dansez pentru tine", lider de audienţă vineri la Pro TV, când Mircea Solcanu a părăsit competiţia

"Dansez pentru tine", lider de audienţă vineri la Pro TV, când Mircea Solcanu a părăsit competiţia: Emisiunea "Dansez pentru tine" a fost lider de audienţă vineri seara, când aproape 2,5 milioane de români au stat cu ochii pe Pro TV, într-o ediţie în care Mircea Solcanu şi Roxana Voina au părăsit competiţia, potrivit unui comunicat.





"Cancan TV", "Dansez pentru tine" şi "X Factor", cele mai vizionate emisiuni la sfârşit de săptămână

"Cancan TV", "Dansez pentru tine" şi "X Factor", cele mai vizionate emisiuni la sfârşit de săptămână: În timp ce emisiunea "Cancan TV" de pe Kanal D a reuşit să cucerească publicul, fiind lider de audienţă joi seara, zilele de vineri şi sâmbătă au fost împărţite de Pro TV şi Antena 1.

O seară „de groază” la Colegiul “Mihai Eminescu” – GALERIE FOTO

O seară „de groază” la Colegiul “Mihai Eminescu” – GALERIE FOTO: Vineri zeci de elevi ai Colegiului Naţional Mihai Eminescu Botoşani au sărbătorit în stil de Halloween. Începând cu piraţii şi clovnii de clasele a V-a, până la vrăjitoarele, poliţiştii şi ...

INVITAT. Mihai Găinușă, LIVE la PaginademediaTV

INVITAT. Mihai Găinușă, LIVE la PaginademediaTV: Mihai Găinușă este invitatul celei de-a doua ediții PaginademediaTV, pe care o veți putea urmări LIVE, mâine, de la ora 16.00. Despre viitorul Cronicii cârcotașilor, despre povestea emisiunii și, pur și simplu, despre Mihai Găinușă, luni, 31 octombrie, în direct la PaginademediaTV. Dacă aveți întrebări, le puteți lăsa sub forma comentariilor la acest articol. PaginademediaTV este... mai mult »

Anularea concertului Metallica a declanşat o revoltă în India

Anularea concertului Metallica a declanşat o revoltă în India: Trupa trebuia să susţină primul concert vineri seară în faţa fanilor indieni. Cu puţin timp înainte de începerea spectacolului organizatorii au anunţat că sunt nevoiţi să amâne concertul pentru sâmbătă declanşând astfel furia...

AUDIENȚE: Dansez pentru tine și X Factor, rezultatele ultimelor ediții

AUDIENȚE: Dansez pentru tine și X Factor, rezultatele ultimelor ediții: Pro TV și Antena 1 și-au împărțit zilele de vineri și sâmbătă. Vineri, la a doua edițiție Dansez pentru tine din acest sezon, Pro TV a fost urmărit de aproapte 850.000 de telespectatori. Sâmbătă, la prima gală Live a emisiunii X Factor, la Antena 1 s-au uitat 760.000 de persoane. Clasamentele de audiență de vineri... mai mult »

Marian Ionescu de la Direcţia 5, implicat într-un accident rutier. Motocicleta artistului a fost lovită de un autoturism

Marian Ionescu de la Direcţia 5, implicat într-un accident rutier. Motocicleta artistului a fost lovită de un autoturism: Marian Ionescu, liderul trupei Direcţia 5, a fost implicat în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un accident rutier.