joi, 27 octombrie 2011

Olteanca lui DiCaprio şi-a cumpărat frumuseţea cu 10.000 de euro

Olteanca lui DiCaprio şi-a cumpărat frumuseţea cu 10.000 de euro:

Mădălina Ghenea, românca care i-a sucit minţile actorului american Leonardo DiCaprio, a plecat din Slatina ca să devină star în Italia.


Frumoasa olteancă, în vârstă de 24 de ani, a emigrat în Italia, la Milano, înainte să termine clasa a-XII-a. “A venit în ţară, a dat bacalaureatul, apoi a plecat înapoi la Milano. Acolo avea deja o carieră în modeling. Este o fată foarte frumoasă, care s-a făcut remarcată prin apariţiile ei în lenjerie intimă. Are un corp bine lucrat, doar a făcut patru ani a balet. A ajutat-o foarte mult să se dezvolte”, a spus profesoara ei de balet, Maria Săvescu.


Nu doar baletul a fost de ajutor pentru look-ul Mădălinei. Când a ajuns în Italia, a văzut care este prototipul de femeie de succes şi a încercat să remodeleze ceea ce i-a dat “mama natură” cu ajutorul bisturiului. În ultimii ani, Mădălina s-a făcut mai frumoasă decât era, după câteva vizite la medicul estetician, spun zvonurile de prin Slatina, oraşul ei natal.


Unde “a lucrat” cu bisturiul


Mădălina şi-ar fi făcut implant mamar, şi-ar fi ridicat pomeţii, şi-ar fi mărit buzele şi remodelat sprâncenele. Se pare că investiţia fotomodelului a meritat, pentru că aceste ajustări au

Citeşte mai mult...

Botezatu apel catre directori scolilor cu sali de sport : „Puneti piciorul in prag”

Botezatu apel catre directori scolilor cu sali de sport : „Puneti piciorul in prag”:

altDirectorii unitatilor scolare au fost avertizati cu privire la controalele demarate de primarie la salile de sport

BALUL BOBOCILOR 2011 | Raluca Melesteu a câştigat Miss Boboc 2011 la Elie Radu

BALUL BOBOCILOR 2011 | Raluca Melesteu a câştigat Miss Boboc 2011 la Elie Radu:


Eleva Raluca Melesteu din clasa a IX-a S a câştigat, joi seară, concursul de frumuseţe Miss Boboc 2011 la Grupul Şcolar Industrial “Elie Radu” din Botoşani. Ea a fost declarată câştigătoare în urma unui concurs la care au participat alte şase eleve de clasa a IX-a.


Titlul de Mister Boboc 2011 i-a revenit lui Ştefan Contratov.



Raluca Melesteu si Stefan Contratov, cistigatori Miss Boboc 2011 Elie Radu



Cei doi vor reprezenta liceul în faza finală a Miss Boboc 2011, care va fi organizată pe 17 noiembrie şi care va reuni câştigătorii concursurilor la toate cele 11 licee din municipiuul Botoşani.



IN CURAND – GALERIE FOTO

EXCLUSIV Simona Chitan: „Poti să devii ceea ce vrei sa fii“

EXCLUSIV Simona Chitan: „Poti să devii ceea ce vrei sa fii“: Jurnalista Simona Chiţan, acum în vârstă de 34 de ani, rememorează motivaţiile pe care le-a avut atunci când şi-a ales drumul profesional şi povesteşte despre ce înseamnă să scrii şi să te ...

Beyonce va avea o fetiţă

Beyonce va avea o fetiţă: Beyonce Knowles şi soţul ei, rapperul Jay-Z, vor avea o fetiţă, cântăreaţa fiind încântată de această veste, potrivit unor apropiaţi ai cuplului.





Găinuşă, despre accidentul lui Huidu: M-a sunat Dezbrăcatu'. Am crezut că e o glumă - Mediafax

Găinuşă, despre accidentul lui Huidu: M-a sunat Dezbrăcatu'. Am crezut că e o glumă - Mediafax: "Unele dintre variantele avute în vedere ar fi acelea în care Şerban Huidu ar fi înlocuit cu Codruţ Keghes, cel care îl interpretează pe Dezbrăcatu' la "Cronica Cârcotaşilor", sau cu Oana Ioniţă, cunoscută drept Bebeluşa Oana. Aceasta din urmă l-a mai înlocuit pe Şerban Huidu, în prima parte a acestui an, după ce Şerban Huidu a suferit un grav accident de schi."

'via Blog this'

Pepe îşi lansează un nou album

Pepe îşi lansează un nou album: Pepe urmează să lanseze la sfârşitul acestei luni un nou album. Acesta va conţine zece piese în stilul consacrat al cântăreţului.

Victor Rebengiuc, în rolul unui rege în noul videoclip al trupei Vama

Victor Rebengiuc, în rolul unui rege în noul videoclip al trupei Vama:

Videoclipul celui mai nou single Vama, “Copilul care aleargă către mare”, îl are ca protagonist pe Victor Rebengiuc, cunoscutul actor interpretând rolul unui rege singur şi trist.


Pentru prima dată actor într-un videoclip muzical, Victor Rebengiuc a acceptat invitaţia formaţiei Vama de a interpreta rolul unui rege singur şi trist. “Am acceptat pentru că îl cunosc pe Tudor încă de mic, de când era student, şi pentru că mi s-a părut scenariul interesant, incitant şi era o experienţă nouă pentru mine. A sosit momentul noilor experienţe pentru mine. Personajul meu e un rege chinuit, care a pierdut totul sau aproape totul şi care îşi găseşte ultimul refugiu în amintirea despre copilăria lui”, spune Victor Rebengiuc.


Tudor Chirilă, regizor şi scenarist


Tudor Chirilă este scenarist şi regizor al noului videoclip Vama. De altfel, “Copilul care aleargă către mare” reprezintă debutul regizoral al lui Tudor Chirilă. “Victor Rebengiuc a fost pentru mine Regele acestui videoclip din prima clipă în care m-am gândit la scenariu. Întotdeauna o tipologie sau un actor îşi face loc în mintea mea când scriu câte o schiţă sau o poveste. M-am îndreptat oarecum sceptic către Teatrul Bulandra, într-o dimineaţă, acum vreo două săptămâni.

Citeşte mai mult...

Mitica Dragomir, catre ziaristi, la iesirea de la DNA: Bai, sunt prea sexi, fir-ati ai dracului sa va ia!.

Mitica Dragomir, catre ziaristi, la iesirea de la DNA: Bai, sunt prea sexi, fir-ati ai dracului sa va ia!.: Mitica Dragomir s-a aratat extrem de iritat joi dimineata, la iesirea de la sediul DNA, de insistentele ziaristilor, carora le-a spus, la un moment dat, "Bai, sunt prea sexi, fir-ati ai dracului sa va ia!". "Am cerut ca executia sa se faca pe stadioane, ca la chinezi. Hai la revedere!, a spus Dragomir, la iesirea din sediul DNA, unde a stat foarte putin.

Cinci militanţi ai Primăverii Arabe, distinşi cu premiul Saharov de PE

Cinci militanţi ai Primăverii Arabe, distinşi cu premiul Saharov de PE: Parlamentul European (PE) a decernat astăzi prestigiosul premiu Saharov pentru libertate de gândire unui număr de cinci militanţi implicaţi în Primăvara Arabă, valul de revolte populare care au dus la înlăturarea regimurilor...

Grupul Scolar din Cotusca calcat de hoti

Grupul Scolar din Cotusca calcat de hoti:

La data de 26.10.2011, în jurul orei 08.30, poliţiştii Sectiei Rurale Darabani

Top 15 cele mai bune universităţi din Europa

Top 15 cele mai bune universităţi din Europa: Dacă universităţile americane domină topul celor mai bune şcoli din lume, realizat recent de Times Higher Education, instituţiile de învăţământ superior din Marea Britanie sunt considerate cele mai prestigioase de pe continentul european. Oxford University se află în fruntea clasamentului celor mai bune universităţi din Europa. Pe poziţia a doua este Universitatea Cambridge, în timp ce bronzul merge la Imperial College London.





Video:Amy Winehouse ucisă de consumul masiv de alcool

Ce trebuie să faci ca să te angajezi la Google: Patru interviuri telefonice de 40 de minute şi un interviu final de patru ore

Ce trebuie să faci ca să te angajezi la Google: Patru interviuri telefonice de 40 de minute şi un interviu final de patru ore: Compania Google este unul dintre cei mai doriţi angajatori din lume şi sunt foarte puţini cei care reuşesc să treacă de multiplele interviuri pe care le presupune procesul de recrutare. În fiecare an, peste un milion de persoane aplică pentru un job aici, însă numai 6.000 sunt angajaţi (0,6% dintre cei care aplică)

Video:Regele Mihai nu dă mâna cu Iliescu

Iulia Vântur - de la 30 de ani, tot mai sexy

Iulia Vântur - de la 30 de ani, tot mai sexy: Într-un interviu pentru revista Unica, Iulia Vântur a vorbit despre visul ei de a deveni actriţă.

Se strânge laţu’ pentru "Naşu’" şi "Corleone"

Se strânge laţu’ pentru "Naşu’" şi "Corleone": Mircea Sandu, Dumitru Dragomir şi alţi opt membri ai Comitetului Executiv sunt învinuiţi oficial de abuz în serviciu şi riscă să înfunde puşcăria.

Ce nu s-a văzut aseară la "Cronica cârcotaşilor" - Media > EVZ.ro

Ce nu s-a văzut aseară la "Cronica cârcotaşilor" - Media > EVZ.ro:
Din comentarii:
"Umorul tv romanesc este derizoriu, se axeaza pe comentarea ironica, mai mult sau mai putin racnita, a stirilor zilei, si aduce in prim plan atractivitatea unor fete frumoase, cat mai dezbracate, pentru a tine un public superficial si nepretentios lipit de ecrane. Asadar, plecarea din decor, chiar si pe timp nelimitat, a lui Huidu nu este nicio tragedie - cimitirele patriei, la fel ca oriunde in aceasta lume, sunt pline de oameni de "neinlocuit", dar viata merge inainte, la fel ca talk-show-le televiziunilor avide sa exploateze orice imprejurare pentru a se afla in treaba si incasa bani din reclama."

'via Blog this'

Cum să înhaţi un bogătaş: ghidul viitoarelor întreţinute

Cum să înhaţi un bogătaş: ghidul viitoarelor întreţinute: Chiar dacă cele mai multe femei susţin că nu sunt materialiste, în New York funcţionează de ceva vreme şcoli care le învaţă pe domnişoare cum să-şi găsească soţi cu stare.