duminică, 23 octombrie 2011

Google vrea să cumpere Yahoo! în colaborare cu firme de investiţii

Google vrea să cumpere Yahoo! în colaborare cu firme de investiţii: Google a discutat cu cel puţin două firme de investiţii despre posibilitatea de a le ajuta să finanţeze preluarea principalelor operaţiuni ale rivalului Yahoo, au declarat surse apropiate situaţiei, citate de cotidianul Wall Street Journal.





Dansez pentru tine, nou sezon: cinci ore cu peste 800.000 de telespectatori medie

Dansez pentru tine, nou sezon: cinci ore cu peste 800.000 de telespectatori medie: Dansez pentru tine, debut bun în cel de-al 12-lea sezon. În cele cinci ore de emisiune de vineri seara, Pro TV a fost urmărit, în medie în fiecare minut, de peste 800.000 de telespectatori. Pe intervalul Dansez, a urmat Antena 1, la 460.000 de telespectatori diferență. Audiențele, în continuare: Media de audiență a emisiunii, care... mai mult »

S-a stins Răzvan Huzuneanu, unul din primii ziariști de după 1989, fost coleg cu Esca, Mândruță și Berecleanu

S-a stins Răzvan Huzuneanu, unul din primii ziariști de după 1989, fost coleg cu Esca, Mândruță și Berecleanu: Răzvan Huzuneanu, unul dintre primii ziariști formați după 1989 s-a stins vineri, 21 octombrie, la Spitalul de Urgență Floreasca. Avea 46 de ani. Huzuneanu a început la SOTI, prima televiziune independentă din România, în 1991. A fost reporter, redactor, coordonator de programe al unei echipe prin care au trecut Andreea Esca, Lucian Mândruță, Andreea Berecleanu,... mai mult »