vineri, 21 octombrie 2011

Decizia nr. 601 din 13.10.2011

Decizia nr. 601 din 13.10.2011: privind amendarea cu 10.000 lei a S.C. ANTENA 3 S.A.,pentru încălcarea în cadrul emisiunii „Ştirea zilei” din 06.10.2011 a dispoziţiilor legale referitoare la dreptul publicului la informare corectă, întrucât, a preluat de pe internet un material ofensator la adresa României, atribuit unui post de televiziune britanic, fără a verifica veridicitatea acestuia

-
Decizii de sancţionare

/
,

Decizia nr. 600 din 13.10.2011

Decizia nr. 600 din 13.10.2011: privind somarea S.C. B1 TV CHANNEL S.R.L întrucât imaginea şi dreptul la viaţă privată ale soţilor Andreea şi Ştefan Bănică au fost prejudiciate prin faptul că prezentatorul emisiunii „Lumea lui Banciu” difuzată în 4 octombrie 2011, a utilizat un limbaj licenţios şi a comentat tendenţios unele informaţii apărute în presa scrisă cu privire la viaţa personală a acestei familii

-
Decizii de sancţionare

/
,

Ilinca Vandici, un nou sezon Showbiz Report la Antena 2

Ilinca Vandici, un nou sezon Showbiz Report la Antena 2: Ilinca Vandici – pe care o vedem, zilele acestea, la Antena 1, în ultimele episoade ale telenovelei Narcisa – Iubiri Nelegiuite – va prezenta, la Antena 2, un nou sezon al emisiunii Showbiz Report. Mai multe, în continuare. Duminică, 23 octombrie, la ora 18.00, începe un nou sezon al emisiunii Showbiz Report la Antena 2.... mai mult »

"Cronica Cârcotaşilor" revine pe 2 noiembrie, dar nu se ştie încă în ce formulă.

"Cronica Cârcotaşilor" revine pe 2 noiembrie, dar nu se ştie încă în ce formulă.: "Cronica Carcotasilor" de la Prima TV nu va fi difuzata nici saptamana viitoare, emisiunea urmand sa fie transmisa din 2 noiembrie, insa conducerea televiziunii nu a decis in ce formula va fi reluat programul, potrivit Mediafax.
"«Cronica Carcotasilor» nu se va difuza nici saptamana viitoare pe Prima TV. Pe 2 noiembrie se va relua difuzarea emisiunii, dar inca nu am decis in ce formula", au declarat pentru Mediafax reprezentantii televiziunii.
Pana in momentul difuzarii acestei ...

Accidentul lui Şerban Huidu a devenit blestem călugăresc.

Reporter obraznic şi agresiv.
Accidentul lui Şerban Huidu a devenit blestem călugăresc.: Greseala de conducere si accidentul rutier pe care le-a comis Serban Huidu duminica, 16 octombrie, au devenit deja un subiect de blestem, pe care romanii il folosesc atunci cand ii supara cineva. Asa a facut si stareta Manastirii Hurezi, din judetul Valcea. Deranjata de faptul ca am intrebat-o despre afacerile acestui lacas de cult, maica Marina a incercat sa ne sperie avertizandu-ne ca am putea avea soarta carcotasului, daca mai investigam neregulile din Biserica Ortodoxa Romana.
"Eu zic ...

Carla Bruni şi Nicolas Sarkozy au ales numele fiicei lor

Carla Bruni şi Nicolas Sarkozy au ales numele fiicei lor: La o zi de la naşterea fiicei sale, Carla Bruni-Sarkozy a mulţumit, pe site-ul personal, pentru încurajările şi mesajele de felicitare. În scurta postare, Carla a dezvăluit şi numele fiicei sale: Giulia.

Video: Alegeri Consiliul elevilor Regina Maria Dorohoi

Ada Macovei, acuzata ca se opune activitatilor culturale in scoli: "Este o afirmatie cel putin tendentioasa!"

Ada Macovei, acuzata ca se opune activitatilor culturale in scoli: "Este o afirmatie cel putin tendentioasa!": Dupa ce o serie de cadre didactice s-au plans conducerilor institutiilor de cultura ca Inspectoratul Scolar Judetean le interzice sa participe cu elevii la activitati culturale, inspectorul general Ada Macovei a declarat ca afirmatiile de...