joi, 20 octombrie 2011

Postul de televiziune Antena 3 a semnat un contract de afiliere cu CNN International

Postul de televiziune Antena 3 a semnat un contract de afiliere cu CNN International: Directorul Antena 3, Mihai Gadea a anuntat, joi seara, ca postul de televiziune Antena 3 a semnat un contract de afliere pe trei ani cu postul CNN International. "Prin semnarea acestui contract, CNN International ofera Antenei 3 monitorizarea, inregistrarea si difuzarea informatiilor de stiri difuzate de CNN", a precizat acest contract. Totodata, materialele Antena 3 vor fi preluate si difuzate de CNN International.

Dinu Patriciu: Pierderea procesului cu Traian Basesu nu a fost o lovitura pentru mine/ Nu cred in clasamentul Forbes

Dinu Patriciu: Pierderea procesului cu Traian Basesu nu a fost o lovitura pentru mine/ Nu cred in clasamentul Forbes: Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, joi seara, la emisiunea "Ultimul Cuvant" difuzata de B1 TV, ca nu crede in topul Forbes, care il plaseaza in fruntea topului celor mai bogati romani, deoarece nu intelege cum pot fi calculate astfel de clasamente intr-o lume "asa volatila". Legat de pierderea procesului in care Traian Basescu l-a dat in judecata si a cerut despagubiri de un leu pentru "minciuna si trucarea unor filmari", dupa publicarea unui film in care presedintele parea a lovi un copil la un miting electoral din 2004, Patriciu a spus ca acest lucru nu semnifica o lovitura pentru el si ca, inclusiv, la un moment dat, uitase de procesul pe care presedintele Romaniei i l-a intentat.

Ce caută lumea pe net? Românii vor să afle de pe Google ce fac femeile la WC

Ce caută lumea pe net? Românii vor să afle de pe Google ce fac femeile la WC: Ce caută lumea pe net? Românii vor să afle de pe Google ce fac femeile la WC
În principiu, oamenii caută cam aceleași lucruri pe care le căutau și până să se inventeze Internetul: bani, haine, dragoste, informații, filme, jocuri, mâncare și lista poate continua în funcțiile de nevoile fiecăruia. Doar că acum le caută într-un mediu virtual și, eventual, abia apoi în lumea înconjurătoare. www.VerticalNews.ro vă invită să aflați lucruri care, cu siguranță, vă vor amuza teribil.
În esență, nevoile umane sunt aceleași, iar navigarea pe net este doar o altă modalitate de a ni le satisface: nu mai batem magazinele pentru a ne cumpăra un palton ...

Uniformele scolare motiv de nemultumire la Liceul de Arta

Uniformele scolare motiv de nemultumire la Liceul de Arta:

Prea mov, prea scurt, prea larg, prea mic, prea mare, sunt cateva dintre cuvintele ce joi

Victor Ciutacu a câştigat procesul împotriva lui Radu Moraru şi a postului B1 TV

Victor Ciutacu a câştigat procesul împotriva lui Radu Moraru şi a postului B1 TV: Judecătoria Sectorului 1 a admis în parte acţiunea făcută de jurnalistul Victor Ciutacu şi i-a obligat pe realizatorul TV Radu Moraru şi televiziunea B1 TV la plata a 10.000 de lei daune morale.





Oana Zăvoranu spune că a fost bătută și aproape violată

Oana Zăvoranu spune că a fost bătută și aproape violată: Vedeta a depus plângere la poliție pentru că proprietarul apartamentului în care stă, în zona Dorobanți, ar fi atacat-o, bătut-o și a încercat s-o violeze.

PRO TV a mutat Serviciul Român de Comedie miercurea

Fură timpii şi fanii Cronicuţei
PRO TV a mutat Serviciul Român de Comedie miercurea: Postul susține că schimbarea s-a bazat pe ”experiența noastră din trecut și pe o analiză a trendurilor audienței în prezent”. Duminică, emisiunea ”În puii mei”, difuzată în același interval orar, a înregistrat o audiență mai bună...

Colegiul Eminescu în febra alegerilor – VEZI ce promit candidaţii - FOTOGALERIE

Colegiul Eminescu în febra alegerilor – VEZI ce promit candidaţii - FOTOGALERIE: Joi, 20 octombrie 2011, au avut loc alegerile pentru funcţiile din cadrul consiliului şcolar al elevilor la Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Botoşani. Toţi elevii liceului au avut dreptul...

Cum s-a răzbunat Huidu pe o reporteriță de teren dcnews.ro

Cum s-a răzbunat Huidu pe o reporteriță de teren dcnews.ro: "ar presa, totuși, a fost destul de blândă cu Huidu. Să ne gândim că aceste milioane nu le-ar fi făcut, nici Huidu, nici televiziunea respectivă, dacă nu existau zeci de salahori, plătiți cu câteva sute de euro lunar, de care să râdă Cârcotașii, când îi prindeau cu câte o bâlbă. Mă refer strict la redactorii de teren, nu la Andreea Esca. La cei care stau în frig, pe DN1, la accidentele cu victime, care transmit de la inundații, riscând să-i ia apa, care petrec noaptea în față la DNA, ca să prindă un ”sincron” cu Becali. La reporterii pe care Huidu i-a lăsat trei ore să aștepte degeaba în fața spitalului, intrând pe ascuns, poate pe la Morgă. Dacă nu era el cel care se furișa, de cine ar fi făcut Cârcotașii mișto, de reporteri sau de șoferul care a terciuit niște oameni?"

'via Blog this'

20 octombrie: Patriciu: Majoritatea cărților Adevărul au fost cumpărate din mândrie

20 octombrie: Patriciu: Majoritatea cărților Adevărul au fost cumpărate din mândrie: Doar 7% din totalul cărților vândute de Adevărul au fost citite, a declarat Dinu Patriciu, președintele Adevărul Holding, în conferința de lansare a topului 500 Miliardari realizat de Forbes România, relatează Wall-Street.ro. “Am vândut 54 de milioane de cărți în ultimii doi ani, dar doar 7% dintre ele au fost citite, restul stau spre mândria... mai mult »