sâmbătă, 8 octombrie 2011

La Pro TV se face audienţă

La Pro TV se face audienţă: Mihai Bobonete şi Cătălin Neamţu, nou-veniţi în gaşca Serviciului Român de Comedie, spun că au ales acest post pentru că are vizibilitate.

Video: Troisième mariage pour la plus riche aristocrate d'Espagne

Înjurături dincolo de limită între Mircea Badea şi Radu Moraru

Înjurături dincolo de limită între Mircea Badea şi Radu Moraru: "Găozarule" este titlul postării de pe blogul lui Mircea Badea şi are ca destinatar un coleg de breaslă, Radu Moraru. Jignirile adresate de realizatorul "În gura presei" nu pot fi reproduse.
Pe de altă parte, într-una din primele sale postari pe...

Articolul saptamanii: 25-01 Septembrie/Octombrie 2011

Articolul saptamanii: 25-01 Septembrie/Octombrie 2011: Iata si care sunt propunerile noastre pentru: “Articolul Saptamanii => 04-10 Septembrie 2011″: ================================================================== [1]==>> Pe blogul “…patru,cinci,şase!” putem citi: “In caz ca mai era vreo urma de indoiala” “Treaba asta cu increderea in sine e incurcata.Sunt persoane,situatii,idei care te fac sa-ti pierzi increderea.Drept ajutor,patlagica afirma:nu vei fi niciodata singura pe pamant,cat timp te ai [...]

Drepturile de ecranizare a biografiei lui Steve Jobs, cumpărate de Sony

Drepturile de ecranizare a biografiei lui Steve Jobs, cumpărate de Sony: Compania americană Sony a cumpărat drepturile de ecranizare a biografiei co-fondatorului Apple, Steve Jobs, potrivit cotidianului "Huffington post". Nu se ştie cu exactitate data când vor începe filmările, existând voci care...

Anna Lesko, pictoriţă: "Irinel Columbeanu are câteva tablouri la Izvorani"

Anna Lesko, pictoriţă: "Irinel Columbeanu are câteva tablouri la Izvorani": Milionarul are şi acum câteva lucrări de-ale vedetei expuse pe pereţii vilei lui.

Anda Adam i-a cucerit pe portughezi

Anda Adam i-a cucerit pe portughezi: Interpreta a fost invitată în emisiunea "Portugal no Coração" a postului portughez RTP1, unde a cântat alături de DJ Hourosh Tazmini, cea mai recentă piesă a sa intitulată "Can You Feel Love", anunță "Click".

Lui Adolf Hitler îi plăcea Albă ca Zăpada

Lui Adolf Hitler îi plăcea Albă ca Zăpada: Cel mai crud dictator din istorie avea un basm preferat, şi, deşi era poreclit "Lupul" în cercurile apropiate, admiraţia lui nu se îndrepta deloc spre Scufiţa Roşie.

Monica şi Ramona Gabor au devenit "surorile economic class"

Monica şi Ramona Gabor au devenit "surorile economic class": Monica Gabor zboară la clasa economic atunci când pleacă în America sau când se întoarce în ţară. Nici sora ei Ramona nu şi-a permis un bilet la "business class" când a mers să o viziteze la Los Angeles, potrivit...

Poze decoltate cu Madonna dezbrăcată și beată

Poze decoltate cu Madonna dezbrăcată și beată: Imagini compromițătoare cu Madonna într-o postură dizgraţioasă au împânzit internetul.

Robert Turcescu va fi editorialist la săptămânalul Academia Caţavencu

Robert Turcescu va fi editorialist la săptămânalul Academia Caţavencu: Robert Turcescu va fi editorialist la săptămânalul Academia Caţavencu, primul său editorial urmând să apară în ediţia de săptămâna viitoare a publicaţiei, după cum a declarat pentru MEDIAFAX jurnalistul.





Cătălin Botezatu le distruge pe fetele Next Top Model

Cătălin Botezatu le distruge pe fetele Next Top Model: Designerul e profund nemulţumit de concurentele din actualul sezon Next Top Model, pe care nu pierde nicio ocazie ca să le muştruluiască, potrivit "Cancan"

Smiley a strâns 200.000 de euro ca să se mute cu iubita

Smiley a strâns 200.000 de euro ca să se mute cu iubita: Cântăreţul şi-a construit o vilă cu patru dormitoare în Cernica. El speră ca de Crăciun să fie în casă nouă, potrivit "Click"

Sharon Stone se ferește de sutien și la 53 de ani

Sharon Stone se ferește de sutien și la 53 de ani: Actrița făcută celebră de lungmetrajul "Basic Instinct" extinde ce făcea acolo cu chiloții la alte piese de lenjerie – le evită

Tudor Sişu, dat în urmărire. Cântăreţul nu a fost găsit de poliţişti după condamnarea pentru trafic de droguri

Tudor Sişu, dat în urmărire. Cântăreţul nu a fost găsit de poliţişti după condamnarea pentru trafic de droguri: Tudor Sişu, condamnat la patru ani de închisoare pentru consum şi deţinere de droguri, nu a fost găsit de poliţişti şi nici nu s-a predat, astfel că el a fost dat în urmărire.





Ana Blandiana: Mi-e rusine, ma simt mai scriitor in strainatate decat acasa

Ana Blandiana: Mi-e rusine, ma simt mai scriitor in strainatate decat acasa: Poeta Ana Blandiana, care a participat saptamana aceasta la Targul International de Carte LIBER 2011, unde Romania a avut statutul de tara invitata, spune ca se simte mai scriitor in strainatate decat acasa.
"Culmea este ca, mi-e putin rusine chiar sa recunosc, in ultimul...

Autobiografia lui Nicolae Ceausescu la Washington: Povestea marii amagiri nationale

Autobiografia lui Nicolae Ceausescu la Washington: Povestea marii amagiri nationale: “Voi raspunde numai in fata Marii Adunari Nationale”, aceste sfidatoare si grandilocvente cuvinte ale lui Ceausescu au marcat finalul “Epocii de Aur”, epoca infamiei, a mizeriei si a turpitudinii netarmurite. Unui simulacru de proces i-a urmat plutonul de executie. Filmul lui Andrei Ujica, o devastatoare autopsie a tiraniei comuniste, isi continua in chip spectaculos cariera americana. Dupa succesul de la New York, urmeaza Washington, Boston, Los Angeles.