vineri, 30 septembrie 2011

Crime şi sacrificii umane în numele diavolului - Ghid TV > EVZ.ro

Crime şi sacrificii umane în numele diavolului - Ghid TV > EVZ.ro: "Duminică, de la ora 23.00, Viasat Explorer a programat un serial documentar, producţie a anului 2011, "Ocultismul în America".

Deşi Statele Unite, "Ţara Făgăduinţei", au o societate modernă, cele trei episoade şocante ale documentarului ne introduc într-o lume a crimelor sălbatice şi a ritualurilor oculte. "

'via Blog this'

Extras din procesul verbal al şedinţei de marţi,27 septembrie 2011, ora 10.00

Extras din procesul verbal al şedinţei de marţi,27 septembrie 2011, ora 10.00: Solicitare licenţă audiovizuală prin satelit ● Recomandare privind emisiunile care dezbat Proiectul de exploatare minieră de la Roşia Montană ● Proiect de Protocol privind colaborarea dintre Consiliul Superior al Magistraturii şi Consiliul Naţional al Audiovizualului ● Informări ale Serviciului Inspecţie ● Rapoarte de monitorizare ● Solicitare licenţă audiovizuală prin reţele de comunicaţii electronice (videotext ● Solicitări modificare servicii de programe

-
Extrase din şedinţe

Geoană: Proiect de lege privind reintroducerea practicii în producţie pentru elevi şi studenţi.

Geoană: Proiect de lege privind reintroducerea practicii în producţie pentru elevi şi studenţi.: Presedintele Senatului, Mircea Geoana, sustine ca un grup de parlamentari lucreaza, la ora actuala, la un proiect de lege privind reintroducerea practicii in productie pentru elevi si studenti astfel incat acestia, odata cu absolvirea scolii, sa fie pregatiti pentru a intra direct in campul muncii.
Prezent, vineri, la Vaslui, la un simpozion pe teme de agricultura, Mircea Geoana a afirmat ca reintroducerea stagiaturii in productie va fi atat in avantajul absolventilor, care vor iesi instruiti ...

Ședință ca de Oscar la Realitatea TV. Sebastian Ghiță, către ziariști: “Nu vreau să fac o altă televiziune paralelă”

Ședință ca de Oscar la Realitatea TV. Sebastian Ghiță, către ziariști: “Nu vreau să fac o altă televiziune paralelă”: Spectacol ca la Oscar vineri seară, la Realitatea TV, cu festivitate de premiere pentru ziariști, cu aplaude și plicuri pentru angajați. Angajații Realitatea au fost uimiți de “show-ul” din post, care a avut loc în jurul orei 18.00, cu toată lumea din televiziune ca spectatori și cu Eugen Chelemen amfitrion. Sebastian Ghiță a vorbit în... mai mult »

Cele mai bine plătite femei din televiziune

Cele mai bine plătite femei din televiziune: Eva Longoria şi Tina Fey sunt cele mai bine plătite femei din televiziune, conform unui clasament alcătuit de revista Forbes, scrie Agerpres.

Inedit: Portret al lui Putin, realizat din fotografii ale Mona Lisei. Cu cât a fost vândută opera de artă

Inedit: Portret al lui Putin, realizat din fotografii ale Mona Lisei. Cu cât a fost vândută opera de artă: Un portret al premierul rus Vladimir Putin, realizat de un artist american cu ajutorul unor fotografii miniaturale ale Giocondei, a fost cumpărat cu 200.000 de dolari de un om de afaceri rus, la o licitaţie organizată la Moscova, a anunţat vineri agenţia de presă Interfax.





Când sunt postate cele mai optimiste mesaje de pe Twitter?

Când sunt postate cele mai optimiste mesaje de pe Twitter?: Oamenii de ştiinţă au monitorizat platforma Twitter pentru a studia evoluţia stării de dispoziţie a peste 2,4 milioane de utilizatori din 84 de ţări şi au descoperit că cei mai mulţi dintre aceştia se trezesc binedispuşi, însă starea lor de dispoziţie se degradează pe parcursul zilei.





Noul Cod Civil: ce spune despre dreptul la intimitate şi dispariţiile de persoane.

Noul Cod Civil: ce spune despre dreptul la intimitate şi dispariţiile de persoane.: Noul Cod Civil intra in vigoare sambata, 1 octombrie, urmand sa isi produca efectele imediat, insa procesele in instanta pe baza noii reglementari vor incepe probabil peste cateva luni. Odata cu Legea 287 din 17 iulie 2009 privind Codul Civil, la 1 octombrie intra in vigoare si Legea pentru punerea in aplicare a acestuia, care prevede o serie de masuri tranzitorii. Legea civila nu are putere retroactiva, informeaza Agerpres. Noul Cod Civil inlocuieste vechiul cod din 1865, ...

CRONICA TV. Abramburica vrea să salveze mafia universităţilor. Pe banii noştri

CRONICA TV. Abramburica vrea să salveze mafia universităţilor. Pe banii noştri: Ecaterina Andronescu este ca tulburelul: dacă nu eşti atent, te ia de cap. Fosta ministră a învăţământului vorbeşte corect româneşte şi coerent, ceea ce o face deja o pasăre rară în poitica românească. Pe tonuri joase de altistă,...

Kanal D, lider de audiență - Media > EVZ.ro

Kanal D, lider de audiență - Media > EVZ.ro: "Poziția de lider a fost consolidată începând cu ora 10.00 de emisiunea "Draga mea prietenă", prezentată de Gabriela Cristea Toader, urmată de Știrile Kanal D cu Silvia Ioniță, iar de la ora 13.15 de reality-show-ul matrimonial "Te vreau langa mine" moderat de Niculina Stoican."

'via Blog this'

Video: Imnul repetentului la BAC



oncept: Toni Grecu. Text: Ducu Hancu & Toni Grecu. Regie, scenariu videoclip: Dragos Musat. Imagine: Dan Kossut. Interpreti: Ramona Hanganu, Miruna Manescu, Claudiu Maier, Cosmin Natanticu si distributia SRC.

RMGC a cheltuit un milion de euro pe publicitate în doar şase luni


S-a scris în repetate rânduri că RMGC a lansat o campanie agresivă de publicitate care a reuşit să reducă la tăcere o mare parte a presei din România.
Practic orice protest la adresa RMGC sau orice critică este ignorată, sau în cel mai fericit caz minimalizată, o ruşine pentru o Românie democratică, ce are doar în teorie o presă liberă şi responsabilă, la 22 de ani după căderea comunismului.Citeşte tot articolul

Conducerea TVR ia in calcul incetarea activitatii din lipsa banilor


Incredibil, dar real: conducerea TVR recunoaște într-un document oficial de uz intern faptul că datoriile catastrofale și lipsa unei perspective de redresare în viitorul apropiat ar putea conduce nici mai mult, nici mai puțin decît la încetarea activității instituției.
Pentru a se depăși, totuși, această nedorită situație, măsurile ar trebui să fie cel puțin dramatice, respectiv concedierea unui angajat din trei, reducerea salariilor cu 50% șamd, unele dintre aceste variante fiind considerate de către conducerea instituției drept inaplicabile.
În perspectiva ședinței de CA de ieri, departamentul economic al TVR a elaborat un memoriu în care este prezentată situația financiară a instituției și cîteva măsuri care ar putea fi luate. Citeşte tot articolul

29 septembrie: Povestea unui şantaj de presă

29 septembrie: Povestea unui şantaj de presă: Mihai Ghezea (53 de ani), patronul ziarului „Atac la persoană“, acuzat că l-ar fi şantajat pe omul de afaceri Ioan Niculae (56 de ani) patronul holdingului InterAgro şi al echipei de fotbal Astra Ploieşti, a fost pus în libertate ieri de magistraţii Judecătoriei Sectorului 4, scrie Adevărul. Decizia a fost atacată de procurori la Tribunalul... mai mult »

Un avion s-a ciocnit cu un... porc mistret, la Iasi. In avion se afla si ministrul Funeriu!

Un avion s-a ciocnit cu un... porc mistret, la Iasi. In avion se afla si ministrul Funeriu!: Un avion a lovit cu o roata un porc mistret, joi seara, pe pista aeroportului din Iasi, speriindu-i pe pasageri, care nu stiau ce se intampla.

Incidentul a avut loc dupa ce un porc mistret a aparut din senin pe pista, animalul a fost lovit de o roata a...

ATENȚIE! Superscrieri, ultima zi de înscrieri pentru jurnaliști. Premii totale de 2.500 de euro

ATENȚIE! Superscrieri, ultima zi de înscrieri pentru jurnaliști. Premii totale de 2.500 de euro: Anunț important pentru jurnaliști! Astăzi este ultima zi de înscriere la Premiile Superscrieri. Non-ficțiuni care schimbă lumea. Concursul organizat de Friends for Friends Foundation premiază “jurnalismul narativ și scriitura creativă despre oameni, evenimente și momente reale”. Președintele juriului este Vlad Petreanu. Premii: 500 de euro la fiecare dintre cele cinci categorii. Detalii, în continuare: Cine... mai mult »