duminică, 18 septembrie 2011

Divertisment fără subiecte de scandal, la Prima TV

Divertisment fără subiecte de scandal, la Prima TV: Noua emisiune „F Pod. Podul lui Fințescu” dezvăluie telespectatorilor secretele frumoase ale vedetelor.

Cei mai tineri şomeri din România.

Cei mai tineri şomeri din România.: Pentru ca nu si-au putut continua studiile, 28.000 de absol-venti de clasa a XII-a s-au inscris deja la somaj. Disponibile sunt insa doar 11.000 locuri de munca, dar si acestea pentru toti cei 430.000 de someri din tara.

Absolventii de liceu care nu au reusit sa promoveze examenul de bacalaureat si nici sa se angajeze mai au o singura varianta de avarie. Statul le ofera cele mai mici ajutoare de somaj, 250 lei lunar, timp de cel mult sase luni. Suma este calculata ca jumatate din valoarea ...

Premiile Emmy 2011: Favoriţii ceremoniei din această seară

Premiile Emmy 2011: Favoriţii ceremoniei din această seară: Mai sunt câteva ore până la ceremonia de decernare a celor mai importante trofee din televiziune, premiile Emmy 2011. În cursă au intrat cele mai bune seriale şi mini-serii de la TV.

Cât a făcut X Factor la debut? Start modest pentru emisiunea de forță a Antenei 1

Cât a făcut X Factor la debut? Start modest pentru emisiunea de forță a Antenei 1: X Factor, emisiunea de forță a Antenei 1 a luat startul aseară. Audiențele sunt mai bune decât media pe care o scotea postul pe acel interval fără emisiunea de talent show, dar sunt modeste, dată fiind așteptarea pe care a creat-o programul. Ratingurile au pus Antena 1 pe primul loc, la mică distanță de Pro... mai mult »

S-au afisat rezultatele la admiterea dezastru de la "Cuza" - Vezi rezultatele!

S-au afisat rezultatele la admiterea dezastru de la "Cuza" - Vezi rezultatele!: Universitatea "Al. I. Cuza" Iasi a afisat rezultatele celei de-a doua sesiuni de admitere. Rezultatele indica una dintre cele mai grele sesiuni de admitere la studii de licenta si master de dupa `89, scrie bzi.ro.
Astfel, pe cele 2.131 locuri, atat la buget cat si la taxa,...